Billeje i Akureyri

Velkommen til vores denne guide med information og gode råd om hvordan du finder billig billeje i Akureyri i Island. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Akureyri, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Akureyri

Akureyri. Foto: Shadowgate, Creative Commons.

Generelt om Akureyri

Akureyri ligger midt på vulkanøens nordkyst ved ringvej 1. Byen har blot knap 18.000 indbyggere, men det er alligevel nok til at gøre den til Islands næststørste by. Byens slogan er da også “Det nordlige Islands hovedstad”.

Byen blev etableret allerede i det 9. århundrede og er i dag en vigtig by for Islands fiskeindustri. De senere år er turismen dog også blevet en vigtig del af Akureyri’s økonomi.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

De største seværdigheder

Selvom byen har et godt udvalg restauranter, caféer og et levende kulturliv, kommer mange rejsende dog først og fremmest til denne del af Island for at opleve den skønne natur.

Akureyrier et godt udgangspunkt for ture ud i naturen, som i dette område er særlig frodig på grund af et mildt klima. Du kan for eksempel tage på spændende ture til små landsbyer, nationalparker eller opleve det fantastiske nordlys, hvis årstiden er til det. Der er ligeledes mulighed for at tage på ture med båd til nogle af de små øer i fjorden som for eksempel Grimsey, hvor der lever millioner af havfugle.

Du kan finde mere information om aktuelle begivenheder på det lokale turistbureaus hjemmeside her.

Billigste billeje i Akureyri

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Akureyri fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i samtlige byer og lufthavne i Island.

Aktuelle tilbud og kampagner

Vær opmærksom på at der i forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Akureyri som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler som er formidler af lejebiler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip til at finde de billigste tilbud er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Akureyri, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Akureyri Find Billeje her --> Sammenlign priser her