Billeje i Gran Canaria Lufthavn

Find den billigste billeje i Gran Canarias lufthavn via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil i Gran Canarias lufthavn hurtigt, nemt og sikkert online.

I prisen er bl.a. inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, autohjælp, gratis afbestilling, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Billig billeje på Gran Canaria

Her på Billeje.info giver vi dig også gode råd og tips om alt, der vedrører billeje, så du er klædt helt på, når du ankommer til lufthavnen i Gran Canaria og skal modtage din lejebil. Læs f.eks. vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, hvor du bl.a. kan læse om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Gran Canaria lufthavn og andre steder i udlandet.

Gran Canarias lufthavn

Gran Canarias Lufthavn ligger cirka 16 kilometer uden for øens største by, Las Palmas, på øens østkyst. Motorveje gør det nemt at komme fra lufthavnen til byen, hvis man har lejet en bil på forhånd.

I de seneste år har lufthavnen i Gran Canaria ekspederet op mod 10 millioner mennesker hvert år, så det er helt klart én af de mest travle lufthavne i Spanien. Øen huser selv op mod 1 million lokale indbyggere, som hvert år er omgivet af turister, men de tager det heldigvis med et stort smil. Den lokale befolkning er glade og hjælpsomme, og hjælper dig gerne på vej.

Lufthavnen i Gran Canaria hedder Gran Canaria Lufthavn og har lufthavnskoden (LPA). Lufthavnen er en nyere lufthavn, og derfor er den let at bevæge sig rundt i takket være brugbar information og god skiltning. Lufthavnen ligger 18 km fra hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria.

Biludlejning i Gran Canaria lufthavn

Terminalen i Gran Canaria lufthavn

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Gran Canaria lufthavn eller anden transport?

Der kører ingen tog på de kanariske øer, så du kan desværre ikke hoppe på en metro og tage direkte ind til byen, som man kan i Københavns Lufthavn. Der er dog offentlig transport og taxier, som holder klar og kører turisterne til de ønskede destinationer. Hvis du tager offentlig transport, så skal du vente på de tidsplaner, som de nu kører efter. Efter en trættende rejse, så kan du ikke komme hen til dit hotel med det samme, hvis du kommer skævt ind på tidsplanen. Hopper du i en taxa, så kan du køre når du vil, men det er selvfølgelig lidt dyrere at tage en taxa.

Hvis du skal besøge Gran Canaria, og hvis du vil have de bedste muligheder på øen, så kan billeje i Gran Canaria lufthavn være en rigtig god ide. Der er mange biludlejningsfirmaer i Gran Canarias lufthavn, og det er kun de troværdige og kendte biludlejningsfirmaer, som holder til i lufthavnen.

Du kan køre rundt på Gran Canaria uden problemer, da de danske færdselslove og færdselslovene på Gran Canaria er meget lig hinanden, hvilket skyldes, at Gran Canaria – som en del af Spanien – er medlem af den Europæiske Union.

Billig biludlejning i Gran Canaria lufthavn

Lejer du en bil i Gran Canarias lufthavn, så kan du hurtigt komme til hovedstaden eller det sted, hvor du skal holde ferie. Du er heldigvis ikke bundet til hotellet eller dit indkvarteringssted, da man kan komme til utrolig flotte steder på Gran Canaria, så længe man har egen bil. Husk også at man kan klare alt fra Danmark vedrørende billeje i Gran Canaria lufthavn hjemmefra.

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Gran Canaria Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem CarTrawler, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Gran Canaria Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Har du bestilt billeje på forhånd, kan du tage bilen direkte fra lufthavnen. Du skal have dit pas, kørekort og dit billejebevis med dig, når du kører rundt på øen. Med en bil lejet gennem Billeje.info, har du mulighed for at komme rundt og opleve nogle af øens mere afsides seværdigheder. Booker du bilen nu, står den klar ved din ankomst i Gran Canarias lufthavn og eventyret kan begynde.

Højdepunkter på Gran Canaria

Fantastisk natur
Gran Canarias indbydende og varierede natur gør den til et oplagt mål for ture med en lejet bil. Hvad enten du vil opleve det særprægede dyre- og planteliv inde på øen, eller du vil udforske de forskellige strande og dyrke vandsport langs kysten, forbedrer du dine muligheder mangefold med en bil.

Uden en bil er det f.eks. ikke nemt at nå at opleve både Maspalomas, Las Calaetas, Alcaraveranas, Playa del Inglés, Puerto Rico og Playa de Mogán, golfbanerne og det kuperede terræn på øen.

Gode veje
Vejene er gode, og du kommer fra den ene til den anden ende komfortabelt i en lejet bil. Hver kyst på øen har noget særligt at byde på. Ind mod midten findes orkideer og bananplantager og anden frugt og hyggelige små landsbyer med hvide tage. Naturparker som Palmitos Park og Parc de los Cocodrilo er et must for de, der værdsætter naturen.

De mange perler ligger spredt ud over hele øen, og kun med en lejebil har man en realistisk mulighed for at nå at opleve de vigtigste på den korte og værdifulde tid, som en ferie udgør.

Las Palmas
Når du har fået fat på din lejebil i lufthavnen på Gran Canaria, kan du køre via motorvejen GC-1 til ø-hovedstaden Las Palmas, der som sagt ligger omkring 16 kilometer fra lufthavnen.

Las Palmas er blandt Spaniens ti største byer. Byen blev grundlagt i det 14. århundrede og Columbus gjorde holdt her på sin rejse, inden han opdagede Amerika. I dag kan man besøge hans hjem, der nu er lavet til museum.

Seværdigheder
Udover museet er der en række seværdigheder, som fortjener et besøg. Vegueta er byens historiske og kulturelle centrum, og er man til shopping og cafeer, byder kvarteret Triana på mange muligheder.

Pueblo Canario er en mini-by lavet af lokale kunstnere; den ligger bag byens kasino og er en sjov oplevelse. I Doramas Park er der små vandfald, springvand og kanariske blomster. Der er også en cafe og et hotel.

Kultur og strand
Er man til musik, bør man aflægge Alfredo Kraus Auditorium et visit. Her er både koncerter og operaer og – hvis man er der på det rigtige tidspunkt – en international filmfestival.

Sidst, men absolut ikke mindst, er der byens strande – kaldet Las Canteras. Her har du alle de muligheder, der findes ved gode strande – og vandet har en behagelig temperatur året rundt.

Bestil billig biludlejning i Gran Canaria lufthavn

I søgemaskinen foroven kan du bestille din lejebil i Gran Canaria lufthavn hurtigt, billigt og sikkert. Det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste de efterspurgte oplysninger, og så finder søgemaskinen den billigste billeje til dig.

Find den billigste lejebil i Gran Canaria Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her