Billeje i Fuerteventura Lufthavn

Morro Jable på Fuerteventura. Foto: Wollex

Fuerteventuras lufthavn ligger tæt på øens hovedstad, Puerto del Rosario, og ligger kun 10 minutters kørsel fra de store feriested Caleta de Fuste, så hvis du har lejet en bil gennem Billeje.info på forhånd, er du klar til at begynde selve ferien, så snart du har samlet din bagage op i lufthavnen.

Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer og er et populært feriemål for europæere året rundt. Når man ser på øens fantastiske natur, de flotte strande og det særprægede vulkanlandskab, er det ikke svært at forstå.

Kysten om Fuerteventura tilbyder forhold fra vilde bølger og god vind, der tiltrækker windsurfere fra hele verden, til mere afsondrede strande med roligt vand, der er engnede til familieferie. På vestkysten boltrer surferne sig på lange velformede bølger. De forskellige feriesteder har velplejede strande med al tænkeligt udstyr, og tager du bilen lidt ud i det lokale, finder du små hyggelige fiskerlandsbyer og mindre overrendte strande.

Inde på øen er der rigtig gode muligheder for at køre på mountain bike i det kupperede terræn, der også byder på nogle af de bedste golfbaner på de kanariske øer. Med en bil lejet gennem billig billeje, når du at opleve flere af øens mange aspekter og undgår at spilde tid ved at vente på den sparsomme offentlige transport, når du vil ud og opleve naturen eller en strand på den anden side af øen.

Fuerteventura er en ø i det kanariske hav. Øen er kendt for sine flotte strande og gode vejr, som sjældent kommer under 20 celsius grader om dagen. Øen kan derfor besøges året rundt, og er faktisk også et meget populært turistområde om vinteren.

Selvom Fuerteventura er en ø, så har den sin egen lufthavn som hedder Fuerteventura Lufthavn(FUE). Lufthavnen er ikke særlig stor, men den er stor nok til at udføre sit formål, nemlig at få bragt turister til den populære ø. Inde i lufthavnen kan du finde en ankomsthal og en afgangshal, som begge er i stueetagen. Da lufthavnen er ret lille, så er det ikke svært at finde rundt i lufthavnen, og folk er mere end villige til at hjælpe dig på vej, både når du ankommer men også når du skal af sted igen.

Lufthavnen ligger fem kilometer syd for hovedstaden Puerto del Rosario. Så rejste tiden til hovedstaden er ikke særlig stor. Du bør dog overveje dine transportmuligheder når du er på øen Fuerteventura. I lufthavnen kan du transporteres via taxi og bus. Der er dog ingen tog, så du bør overveje privat transport frem for offentlig transport.

Billeje i Fuerteventura lufthavn eller anden transport?

Taxi og bus kan som sagt tages fra lufthavnen, men du kan også leje en bil i Fuerteventura lufthavn. Der er mange biludlejningsfirmaer, som udlejer biler til turister, og der er meget populært at leje en bil på Furteventura. Mange turister benytter sig af de trofaste biludlejningsfirmaer i Fuerteventura lufthavn, da det både er det bedste og ofte også det billigste sted at leje en bil på øen.

Vejene er nye, så det er behageligt at køre på Fuerteventura. Skiltene viser vejens forløb og vejens udstyr, så det er slet ikke svært at køre rundt på øen. Du skal dog være opmærksom på den utrolig store mængde af geder, som frit render rundt på Fuerteventura, da du kan støde på en ged når du kører rundt på øen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Fuerteventura lufthavn

Hvis du skal leje en bil i Fuerteventura lufthavn, så er det ofte en god ide at bestille den inden man tager på ferie, så den står klar til en dernede. Du kan bestille billeje i Fuerteventura allerede nu. Hvis du via billeje i Fuerteventura får alt klaret, så kan du tage nøglerne og køre til den ønskede destination rimelig hurtigt og derved undgå offentlig transport. Du har også større frihed og bestemmer i langt større grad hvad du vil på din ferie, hvis du lejer en bil i Fuerteventura lufthavn.

Fuerteventura lufthavn rummer mange biludlejningsfirmaer, og de står altid klar til at hjælpe dig med at få den bedst bekvemmelige ferie som muligt. Vi anbefaler at du lejer en firhjulstrækker, hvis du ofte skal besøge de flotte strande. Vejene ned til strandende er nemlig grusveje, og der kører en firhjulstrækker langt bedre end normale biler. Alt er dog muligt med billeje i Fuerteventura.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Fuerteventura Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Fuerteventura Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her