Information om Billeje.info

Billeje.info er en uafhængig billeje-portal. Vores mål er at tilbyde den billigste pris på billeje og det største udbud af lejebiler. Det kan vi gøre, da vi ikke er et traditionelt biludlejningsfirma, men udelukkende fokuserer på at indsamle priser og formidle kontakt mellem udlejer og lejer.

Vi samarbejder med flere internationale selskaber, såsom CarTrawler, AutoEurope og flere andre. Igennem disse samarbejdspartnere kan vi tilbyde billeje over hele verden i ikke mindre end 160 lande og på svimlende 25.000 udlejningssteder. Når du søger efter en lejebil i søgemaskinen fra CarTrawler, sammenligner vi priser på billeje fra mere end 1.200 biludlejningsselskaber.

Søg efter billeje fra alle billejefirmaer og sammenlign priser

Teknikken i dag på Internettet gør, at det er muligt at søge efter ledige lejebiler fra alle de kendte biludlejnings-selskaber som Avis, Hertz, Sixt, Alamo, Europcar, Budget og National, men også lokale biludlejningsfirmaer, der er specialister på specifikke destinationer.

Alle informationer om priser og ledige lejebiler bliver samlet af søgemaskiner som CarTrawler, Holiday Auto og AutoEurope, så du er sikker på at få tilbudt den laveste pris på billeje lige netop på de dage og på den destination, du søger efter.

Billeje.info samarbejder med disse søgemaskiner og modtager en kommission på bestillinger. Billeje.info har intet med selve biludlejningen at gøre. Har du spørgsmål om din bestilling, vil du altid få opgivet kontaktinformationer i forbindelse med bestilling, ligesom du kan se generelle kontaktinformationer til biludlejnings-selskaberne i FAQ om billeje.

Sikkerhed når du bestiller lejebil på Billeje.info

Sikkerhed med handel på Internettet er vigtig, og når du bestiller og betaler en lejebil gennem Billeje.info, foregår det via en sikker forbindelse – også kaldet en SSL-kryptering. Derved sikrer du dig, at dine private informationer ikke kan blive misbrugt.

Bestiller du en lejebil gennem Billeje.info, er du sikker på, at der ikke fremkommer ubehagelige overraskelser som skjulte gebyr og lignende. Vigtige ting som forsikring og fri kilometer er altid inkluderet i prisen, med mindre andet er anført.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!