Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Information om Billeje.info

Vores mål er at tilbyde den billigste pris på billeje og det største udbud af lejebiler.
Det kan vi gøre, da vi ikke er et biludlejningsfirma, men udelukkende fokuserer på formidling af biludlejning, heraf navnet Billeje.info.

Vi samarbejder med flere internationale selskaber som CarTrawler, Holiday Auto, AutoEurope og e-biludlejning. Igennem disse samarbejdspartnere kan vi tilbyde billeje over hele verden i ikke mindre end ca. 160 lande og 25.000 udlejningssteder. Når du søger efter en lejebil i søgemaskinen fra CarTrawler, sammenligner vi priser på billeje fra mere end 400 biludlejningsselskaber.

Søg efter billeje fra alle billejefirmaer og sammenlign priser

Teknikken i dag på Internettet gør, at det er muligt at søge efter ledige lejebiler fra alle de kendte biludlejnings-selskaber som Avis, Hertz, Sixt, Alamo, Europcar, Budget og National, men også lokale biludlejningsfirmaer, der er specialister på specifikke destinationer.

Alle informationer om priser og ledige lejebiler bliver samlet af søgemaskiner som CarTrawler, Holiday Auto og AutoEurope, så du er sikker på at få tilbudt den laveste pris på billeje lige netop på de dage og på den destination, du søger efter.

Billeje.info samarbejder med disse søgemaskiner og modtager en kommission på bestillinger. Billeje.info har intet med selve biludlejningen at gøre, men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, da vi selvfølgelig vil sikre os, at vores samarbejdspartnere lever op til de kvalitetskrav, som vi har stillet til leverandørerne her på siden.

Har du spørgsmål om din bestilling, vil du altid få opgivet kontaktinformationer på din faktura, ligesom du kan se generelle kontaktinformationer til biludlejnings-selskaberne i FAQ om billeje.

Sikkerhed når du bestiller lejebil på Billeje.info

Sikkerhed med handel på Internettet er vigtig, og når du bestiller og betaler en lejebil gennem Billeje.info, foregår det via en sikker forbindelse – også kaldet en SSL-kryptering. Derved sikrer du dig, at dine private informationer ikke kan blive misbrugt.

Bestiller du en lejebil gennem Billeje.info, er du sikker på, at der ikke fremkommer ubehagelige overraskelser som skjulte gebyr og lignende. Vigtige ting som forsikring og fri kilometer er altid inkluderet i prisen, med mindre andet er anført.

Billeje.info en del af TravelForum ApS

Billeje.info er en del af TravelForum, der har specialiseret sig i formidling af rejserelaterede produkter på internettet, samt bringer nyheder fra rejsebranchen. TravelForum er 100 procent neutral og sælger ikke rejser. TravelForum samarbejder med de fleste rejsebureauer, flyselskaber, billejeselskaber og andre leverandører til rejsebranchen. Travel Forum ApS er beliggende i København, og du er altid velkommen til at kontakte os.