Billeje i USA

Biludlejning i USA

En rejse til USA er for mange udlevelsen af drømmen om friheden på vejen og de åbne vidder. Well, vi kunne ikke være mere enige! Sammenlign priser på billeje i USA i søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, som du finder her til venstre, hvor du kan søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i USA fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.

Fra Pacific Highway One til den legendariske Route 66 eller US-50, med tilnavnet “The Loneliest Road in America”: USA byder på mere end en kvart million kilometer asfalt alene på det nummererede highway-system, og en meget stor del af dem er spændende at køre, så du løber ikke tør for vej lige foreløbig, hvis du sætter dig for at udforske geografien ‘over there’.

Lej en bil og tag på et roadtrip ned langs Californiens smukke kyst. Foto: cloud.shepherd, CC BY 2.0

Find billigste pris på billeje i USA

Indtast dine informationer i billeje-søgemaskinen til venstre. Vælg først hvilken by eller lufthavn i USA, hvor du ønsker at afhente og aflevere din lejebil. Husk at der hos CarTrawler ikke er ekstra gebyrer for at aflevere/afhente din lejebil i to forskellige byer eller lufthavne, ligesom der på de fleste lejebiler er fri kilometer.

Skriv dernæst i hvilken periode du ønsker at leje din bil, samt alder på føreren af bilen. Du kan vælge en bestemt biltype eller blot vælge at se alle muligheder for ledige biltyper. Tryk herefter “SØG LEJEBILER” og CarTrawler biludlejning vil give dig et hurtig overblik med alle ledige lejebiler og billejepriser i USA.

Finder du en lejebil, der opfylder dine behov, kan du læse de nøjagtige lejebetingelser i søgemaskinen. Bestiller du billeje i USA og fortryder, så kan du gratis afbestille din billeje og få det indbetalte beløb refunderet, blot du afbestiller din billeje senest 48 timer inden afhentning. Vi gør opmærksom på, at der ved biludlejning i USA kan forekomme andre afbestillingsregler på specielle tilbud fra biludlejningsfirmaerne, det vil dog altid fremgå tydeligt i søgemaskinen. CarTrawler biludlejning søger efter priser på billeje i USA i realtid – det betyder at du altid vil få de aktuelle priser inkl. specielle tilbud fra de forskellige biludlejningsselskaber i USA.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde din lejebil i USA her på Billeje.info. Finder du ikke lige præcis det, du søger efter her hos CarTrawler biludlejning i USA, kan du sammenligne priser på billeje i andre søgemaskiner eller finde mere information om billeje-forsikringer i USA, CarTrawler biludlejning i USA og meget mere – du finder disse link i menuen i venstre side.

OBS: Du kan også leje autocamper i USA hos os!

De 10 bedste billeje-firmaer i USA

Blandt de amerikanske udlejningsfirmaer finder du naturligvis de kendte Avis og Hertz, men biludlejning i USA er stærkt domineret af det såkaldte Enterprise Holdings, som er moderselskab for biludlejningsfirmaerne Alamo Rent A Car, National Car Rental og så naturligvis Enterprise Rent-A-Car. Gruppen råder over mere end 1,3 mio. lejebiler, ud af samlet ca. 2,3 mio. lejebiler på det amerikanske marked. Hertz ejer også mærkerne Dollar og Thrifty, mens Avis ejer Budget.

 1. Enterprise Rent-a-Car
 2. National Car Rental
 3. Alamo Rent-a-Car
 4. Hertz Car Hire
 5. Avis Rent A Car
 6. SIXT Rent A Car
 7. Budget Rent a Car
 8. Dollar Rent A Car
 9. Thrifty Car Rental
 10. ACE Rent a Car

Hos Billeje.info finder vi den bedste pris på billeje med fri kilometer på tværs af alle biludlejningfirmaer og mere end 6.000 udlejningskontorer i hele USA. Brug søgeboksen øverst på siden til at sikre dig den bedst mulige pris på billeje i USA, når du skal på road trip, arbejdstur, eller besøge familie og venner.

Biludlejningsfirmaer

Tag på bilferie i USA med lejebil

Tag på bilferie rundt i USA. Med biludlejning i USA bliver det muligt at køre rundt i De forenede Stater og opleve dette utrolige land i dit eget tempo. I nedenstående afsnit har vi skrevet lidt fakta og informationer om billeje i USA, men også  fakta om USA og  tips til oplevelser på en bilferie.

Der bor ifølge det seneste estimat 314 millioner mennesker i USA, som er over 228 gange større end Danmark. Engelsk er det officielle sprog, men mere end 10 procent af indbyggerne taler dog spansk, da latinoerne i dag er den største emigrantgruppe i USA. Landets befolkning består i det hele taget af et stort antal forskellige etniske og kulturelle grupper, som afspejler at USA i høj grad er en en nation af indvandrere. Af USA’s nuværende befolkning er således ca. hver 10. født uden for landets grænser, mens resten nedstammer fra tidligere immigranter, slaver plus en lille andel som tilhører den oprindelige befolkning.

USA udgør 50 stater og et forbundsområde. 48 af staterne og District of Columbia (som er hovedstaden Washington DC) er et sammenhængende landområde i Nordamerika. Dertil kommer Alaska og øgruppen Hawaii, som også tilhører USA.

Det kontinentale USA strækker sig over 4 tidszoner med en tidsforskel fra øst- til vestkysten på 3 timer. Det betyder, at man på USA’s østkyst er seks timer efter dansk tid, mens du skal stille uret ni timer tilbage, hvis du rejser til Californien på den amerikanske vestkyst.

De tre mest befolkede byer i USA er; New York: (8,2 mio indbyggere), Los Angeles: (3,8 mio) og Chicago: (2,7 mio). Befolkningen i USA er meget ujævnt fordelt, og befolkningstætheden på knap 31 indbyggere/km2 er derfor svær at sammenligne med den danske på 126, da USA inkluderer meget tyndt befolkede områder i for eksempel Alaska, ørkener og bjergområderne. De største befolkningsgrupper i USA bor i staterne langs landets øst- eller vestkyst såsom Californien, Washington, Florida og New York.

Billig billeje i USA med Billeje.info
I Utah får man nogle af USAs mest storslåede oplevelse ‘on the road’.

Klima og årstider i USA – hvornår er det bedst at køre?

Selvom det meste af USA har tempereret fastlandsklima med varme somre og kolde vintre, betyder landets enorme størrelse dog, at du i USA året rundt kan opleve store klimavariationer lige fra det arktiske klima i Alaska til den tropiske varme i Florida. I et af danskernes favoritrejsemål, Californien, nyder man godt af et middelhavsklima med tørre somre og kun lidt køligere vintre, omend området nord for San Francisco er væstentligt koldere end længere mod syd.

USA’s størrelse betyder også, at der klimamæssigt ikke er noget decideret dårligt tidspunkt at besøge landet på som turist. Året rundt er det muligt at finde destinationer i USA, som har perfekte klimaforhold. Højsæsonen for turister i USA ligger dog traditionelt fra slutningen af maj til starten af september, men det skyldes i ligeså høj grad placeringen af skolernes sommerferie, som vejret. Her må man for eksempel indstille sig på trængsel i de populære nationalparker, mens storbyerne i mindre grad påvirkes af sæsonvariationer i turistmængden.

Har man mulighed for at rejse enten i foråret (marts-maj) eller i efteråret (september-november), er dette ifølge de fleste anbefalinger den bedste tid at besøge de fleste af USA’s destinationerne på.

Store naturoplevelser i USAs Nationalparker

En rejse til USA er en mulighed for at opleve noget af verdens mest storslåede natur. Med verdens tredje største landareal spænder USA’s geografi over enorme kontraster i landskab og natur. I USA kan du som for eksempel opleve subtropiske vådområder i Florida og Miami, den hede Mojave ørken i Californien og Rocky Mountains snedækkede tinder.

Et besøg i en af USA’s 58 nationalparker er næsten en garanti for en stor naturoplevelse, og en mulighed for at se noget af det smukkeste natur, som USA kan byde på. En tur i lejebil fra San Francisco til den nærliggende og meget berømte Yosemite National Park, er da også næsten et must, hvis du rejser til Californien. Her venter et spændende og varieret dyreliv (bl.a. bjørne), og et veludbygget netværk af vandrestier, som fører dig forbi storslåede udsigter med USA’s højeste vandfald. Mange nøjes da heller ikke med blot at besøge én nationalpark i USA, men vælger i stedet at benytte de gode muligheder for billeje til at lave en rundtur til flere af de fantastiske parker, som ligger i passende køreafstand fra hinanden.

Du kan læse mere om nationalparkerne i USA på Park Service’s hjemmeside, hvor du også finder et oversigtkort. Vær opmærksom på, at nogle biludlejningsfirmaer har forbud mod at køre i nationalparken Death Valley i sommermånederne.

Road-trips i USA – de 10 mest kendte køreture

Når du kører i USA udlever du også den amerikanske drøm om frihed og fart. Og du kommer ikke sådan lige til at løbe tør for asfalt i landet, som anslået har næsten 6,5 mio. kilometer vej. Blandt de mest kendte er naturligvis “Route 66” fra Chicago til Los Angeles, og “Highway 1” mellem de ikoniske byer San Francisco og Los Angeles langs Stillehavskysten.

Man kan også prøve kræfter med US Highway 50, som også kaldes for “The Loneliest Road in America” på strækningen gennem Nevada. Af andre favoritter kan vi nævne “Columbia River Highway” i det nordvestlige USA – det såkaldte “Pacific Northwest” og så “Great River Road”, som følger Mississippi-floden og bringer dig til byer som Memphis, St. Louis og New Orleans. En tur for voksne og musikelskere.

Ifølge onlinemagasinet SmarterTravel udgøres den ultimative liste over køreture i USA af denne liste:

 1. Route 66, Chicago til Los Angeles – “The Mother Road” (kørt af Billeje.info i 1999)
 2. Pacific Coast Highway // California Highway One, San Francisco til Los Angeles (kørt af Billeje.info i 2005)
 3. Overseas Highway US-1 fra Key Largo til Key West i Florida (kørt af Billeje.info i 2007)
 4. Den historiske Lincoln Highway fra Indiana til Mississippi
 5. Blue Ridge Parkway fra Shenandoah National Park i Virginia til Great Smokey Mountains National Park i North Carolina
 6. Extraterrestrial Highway 375 i “UFO-land” tæt ved Area 51
 7. Den historiske Columbia River Highway i nordvest (kørt af Billeje.info i 2010)
 8. Road to Hana, HI-360 på øen Maui – en del af Hawaii ø-gruppen
 9. Turquoise Trail fra Santa Fe til Albuquerque
 10. Beartooth Highway, US-212 i Rocky Mountains
Highway 1 i USA
På et roadtip sætter du dit eget tempo og bestemmer selv, hvornår du vil holde ind for at nyde udsigten. Foto: Pedro Szekely, CC BY-SA 2.0

Ofte stillede spørgsmål om billeje og kørsel i USA

Hvad koster billeje i USA?
Biludlejning i USA er præget af ekstrem konkurrence, og i et land, hvor befolkningen meget ofte flyver fra sted til sted, er der et stort marked for lejebiler. Du vil derfor opleve, at det er relativt billigt at leje bil i USA, også over længere perioder. Og da amerikanerne generelt er vant til større og mere luksuriøse biler, end vi danskere, vil man ofte opleve at få ganske meget bil for pengene. Du kan med fordel booke din lejebil hjemmefra, så du er fri for at skulle forhandle ved disken når du kommer frem. Her på Billeje.info garanterer vi at vi finder de bedste priser på tværs af alle biludlejningfirmaer – også de små, lokale udlejere.

Skal man have visum til usa?
Nej, som udgangspunkt skal danskere ikke have visum, for at rejse ind i USA på ferie, eller på korte arbejdsophold, under 90 dage. Du skal dog have et såkaldt ESTA, som står for “Electronic System for Travel Authorization”. Det er fordi USA gerne vil vide på forhånd at du kommer, så de kan undersøge, om de vil have besøg af dig – det vil de altid gerne! ESTA foregår 100% elektronisk, men sørg for at søge mindst 3 døgn, og gerne mere, før du tager afsted. Godkendelsen varer herefter i 2 år.
> Du kan søge ESTA her! (åbner i en ny fane)” href=”https://esta.cbp.dhs.gov/” target=”_blank”>>> Du kan søge ESTA her!

Skal man have internationalt kørekort i usa?
I langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt med internationalt kørekort i USA. Det er ikke nødvendigt for at kunne køre lovligt i USA (dog undtaget staten Georgia), men du kan i sjældne tilfælde komme ud for, at du i forbindelse med billeje vil blive afkrævet et internationalt kørekort. Dette er fordi dit EU-kørekort ikke indeholder nogen oversættelse, og udlejeren kan derfor have svært ved at tyde det.

Jeg selv har aldrig oplevet det i USA, men både i Australien og New Zealand, har jeg på mindre kontorer oplevet at mit danske kørekort ikke var tilstrækkeligt. Et internationalt kørekort kan du få lavet på Borgerservice for under 50 kroner – medbring et pasbillede (ikke digitalt). Der findes to slags internationalt kørekort, så sørg for at du får det rigtige til USA! Det internationale kørekort fungerer i praksis som en udvidelse af dit danske kørekort, så husk at medbringe dem begge.

Hvad koster roadtrip usa?
Et helt klassisk spørgsmål, som naturligvis afhænget meget af, hvor mange der rejser, hvor, hvornår og hvad man skal se undervejs. Men generelt er det billigt at overnatte på moteller langs motorvejene, og da billeje også er billigt, kan du sammen med én rejsepartner gøre det for omkring DKK 1.500-2.000 per dag inkl. billeje, motel og brændstof, hvor I har valgt mellemklasse på det hele. Dertil kommer mad, som er ca. 30-40% billigere end i Danmark, samt entré til oplevelser, nationalparker osv. En klassisk, 3-ugers road trip i USA for en familie på 4 personer, koster typisk fra ca. 100.000 inkl. flybilletter, lejebil, overnatninger, mad og entréer, hvis alle kan bo på samme værelse.

Hvornår er flybilletter billigst til usa?
USA er verdens største flymarked, og som dansker kan man få billige flybilletter til USA fordi mange flyselskaber de seneste år er begyndt at flyve direkte til USA. Både SAS og Norwegian flyver direkte til USA fra Danmark, ligesom amerikanske Delta Airlines har en New York-rute om sommeren fra København. Dertil kommer en række selskaber, som flyver til USA med et enkelt stop fra Aalborg, Billund og København, fx. Lufthansa, KLM og Icelandair. Her er de største lufthavne i USA:

 1. Atlanta – Hartsfield Jackson
 2. Los Angeles – LAX
 3. Chicago – O’Hare
 4. Dallas/Fort Worth
 5. New York – JFK
 6. Denver International
 7. San Francisco – SFO
 8. Las Vegas – McCarran
 9. Miami International
 10. Orlando International
Chicago
Chicago O’Hare Lufthavn hører til blandt USA’s største lufthavne. Foto: InSapphoWeTrust, CC BY-SA 2.0

Book billeje i alle stater i USA med Billeje.info

Det er således åbenlyst, at der venter dig masser af oplevelser i USA. Hvis du vil have mest muligt ud af din tid i USA, er det en god idé at booke billeje hjemmefra. Billeje er den ideelle transportform i USA, hvor næsten alt er tilrettelagt efter, at man har bil. Med din egen lejebil slipper du for at være afhængig af offentlig transport og taxaer og kan i stedet for køre rundt i landet på egen hånd og i eget tempo. Billeje i USA kan ikke mindst også være en chance for at udleve drømmen om at “cruise” af sted i en rigtig amerikansk flyder med nedslået kaleche uden at bekymre dig om benzinforbruget. Benyt søgemaskinen her på siden, som finder priser på lejebiler i USA fra alle de forskellige biludlejningsfirmaer.

Uanset hvilken eller hvilke af de halvtreds stater i USA, du skal besøge i USA, så er det muligt at bestille en lejebil i den by eller lufthavn, du rejser til via søgefunktionen her på siden. Land fx. i Miami og lej en covertible til en tur til Key west – eller hvad med en køretur fra LA til San Diego på grænsen til Mexico. Indtast lufthavn og dato, og vi finder de bedste priser til dig i løbet af få sekunder.

Læs mere om de mest populære destinationer i USA: Californien | Florida | Nevada | Hawaii | Washington D.C.

Find den billigste lejebil i USA Find Billeje her --> Sammenlign priser her