Billeje Connecticut

I søgemaskinen foroven kan du finde den billigste billeje i Connecticut blandt mere end 500 biludlejningsselskaber.

Connecticut

Staten Connecticut ligger i det nordøstlige hjørne af USA, i regionen New England, som består af fem andre stater foruden Connecticut, og som navnet antyder var én af de første engelske bosættelser i USA i den første del af 1600-tallet. Men i virkeligheden var de første europæiske bosættelser i området hollandske og halvdelen af staten var dengang del af den hollandske koloni kaldet New Netherland.

Connceticut har altid haft et ry i USA for at være én af USA´s maritime stater, men faktum er, at staten ikke har direkte adgang til havet. Til gengæld har den to store floder og indirekte adgang til havet mellem Long Island Sound og Block Island Sound.

Connecticut er den tredje-mindste stat i USA og samtidig én af de mest tæt befolkede stater i landet.

Oprindelse

Connecticut er opkaldt efter Connecticut River, som skærer gennem staten. Floden har ikke bare givet navn til staten, men også haft en stor indflydelse på dens økonomiske historie, som har haft et maritimt tilsnit. Ligesom mange andre amerikanske staters navne er Connecticut en afledning af et indiansk ord – quinetucket – som betyder “lang tidevands-flod”, og som senere er blevet forfransket og angliseret.

Staten har historisk spillet en stor rolle i etableringen af USA´s føderale regering, hvorfor den ofte kaldes for “Konstitutions-staten” (The Constitution State).

Infrastruktur

Connecticut har generelt en meget fin infrastruktur, der gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt i regionen i en lejebil. Dette skyldes ikke mindst et tykt net af interstatslige og intrastatslige motorveje og landeveje, der gennemskærer staten på kryds og tværs.

Blandt de vigtigste er Interstate 95, der passerer staten fra sydvest mod nordøst og som går langs kysten. Interstate 84 går også fra sydvest mod nordøst, men i den centrale del af staten, mens Interstate 91 går fra nord mod syd også i den centrale del af staten. Interstate 395 går fra nord mod syd langs statens østlige grænse.

Af andre større veje i staten kan nævnes US Route 7, der løber langs grænsen til staten New York, og State Route 8, der går fra nord mod syd, samt State Route 9, mod øst. Staten har også yderligere to store motorveje i Wilbur Cross Parkway og Merritt Parkway.

Lufthavne

Connecticut har en række lufthavne: Bradley International Airport i Windsor Locks, 24 kilometer nord for Hartford; Tweed New Haven Regional Airport; Danbury Municipal Airport; Waterbury-Oxford Airport, som ligger i det det vestlige Connecticut, og Groton-New London Airport i den østlige del af staten. Ingen af dem flyver imidlertid til europæiske destinationer, så hvis du vil flyve til Connecticut må det blive via en lufthavn i en anden stat, f.eks. Washington Dulles Internationale Lufthavn i Virgnia, der i skrivende stund (november 2013) har flyvninger til København med SAS.

Her kan du se en liste med de forskellige lufthavne i staten. Du kan også se lufthavnskoder som du kan benytte i søgemaskinen når du sammenligner priser på billeje i USA

  • Bridgeport Bridgeport/Sikorsky Airport BDR
  • Hartford Bradley International Airport BDL
  • New Haven New Haven Airport HVN
  • New London Groton-New London Airport GON
  • Oxford Waterbury-Oxford Airport OXC

Billigste billeje i Connecticut

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste biludlejning i Connecticut, idet søgemaskinen leder efter det bedste tilbud på en lejebil mellem mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er bl.a. afbestilling, fri kilometer, ansvarsforsikring, tyverisikring og ingen skjulte gebyrer.

Hvis du gerne vil have et overblik over de mest generelle problemstillinger omkring kørsel i udlandet, procedure omkring betaling og reservation af lejebilen, kørekort i udlandet og andre relevante spørgsmål omkring biludlejning her på siden, så anbefaler vi dig at læse vores ofte stillede spørgsmål (FAQ), hvor du kan få svar på lidt af hvert.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Connecticut Find Billeje her --> Sammenlign priser her