Billeje på Azorerne

Se mest muligt af Azorerne med billeje. Foto: Michael Caven

Skal du leje en bil på Azorerne, er det en let sag med Billeje.info. Online specialister i biludlejning, med lave omkostninger.

Azorerne er 9 portugisiske øer som ligger midt i Atlanterhavet. Øerne ligger cirka 1.500 kilometer fra Lissabon og 3.900 kilometer fra Nordamerikas østkyst og er et sandt paradis for naturelskere.
Billeje.info tilbyder billeje på Azorerne fra alle biludlejningsselskaber og gør det nemt for dig at udforske dette vidunderlige øhav på dine egne betingelser.

Oplev den smukke natur med biludlejning på Azorerne

Mange naturelskere vil mene at dette øhav er som himmel på jorden. Azorerne har nogle af de smukkeste laguner i verden og er opdelt i 3 grupper af øer.
Den østlige øgruppe består af Santa Maria og Sao Miguel. Sao Miguel er den største og mest befolkede af alle øerne. Øerne har ikke kun smukke søer og vidunderlige sandstrande, men også den kosmopolitiske by Ponta Delgada, som har charmerende arkitektur og en moderne marina, som huser dejlige cafeer, barer og restauranter. Den centrale gruppe af øer består af Pico, São Jorge, Terceira, Graciosa og Faial. Her kan du kan nyde Hvalsafari ture og mange andre sjove attraktioner.

Ud over fantastiske vandreferier kan Azorernes enestående landskaber og omkringliggende hav også tilbyde skønne golfferier, spændende fiskeri, afslappende ridning, cykling, sejlads, vandsport og gode betingelser for dykning. Azorerne er desuden kendt som et af de bedste stedet at iagttage hvaler og svømme med delfiner i verden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Azorerne i bil – ikke alle øer egner sig til bilferie

Den vestlige gruppe, hvis øer er Flores og Corvo, er kendt for sine grønne landskaber. Skal man beskrive Azorerne med få ord vil det være natur, fred og ro. Tag til Azorerne for at sole dig i alle de lækre landskaber og nyd den rige natur og de dejlige strande. Der er flere af øerne som er så små at de ikke egner sig til en bilferie, men hvor det er nemmere at gå eller cykle rundt i den smukke natur. Det er også altid en oplagt mulighed at leje en lokal taxi for en dag, dermed har du også din egen private guide.

Få flere informationer og fakta hos turistbureauet på Azorerne

Mad og drikke på Azorerne

En ferie på Azorerne er en chance for at nyde en ferie i et dejligt langsomt tempo, når du besøger øernes hyggelige gammeldags byer, små karakterfulde flækker, vingårde og frugtplantager.

Går du på restaurant på Azorerne vil du kunne få serveret fiskeretter, kødretter og søde desserter, da det er de mest populære retter. Retterne er efter danske forhold ikke særlig krydrede. På øerne bliver der produceres flere slags likør, som er et must at smage. Landbrug er noget man går meget op i på Azorerne og der dyrkes mange grøntsager, ligesom der findes teplantager, vinproduktion og bryggerier.

En af de mest traditionelle retter, er en gryderet som hedder Cozido. Gryderetten består af oksekød, svinekød, kylling, krydderpølser, blodpølse, kål, gulerødder og kartofler. Retten bliver lavet færdig ved at man sætter gryden ned i et hul i jorden, derefter lader man den vulkanske varme sørge for tilberedningen, som tager flere timer.

Klima og vejret på Azorerne

Denne ø-gruppe bestående af 9 usammenhængende øer er omgivet af den varme Golfstrøm og har et fugtigt og mildt klima (tempereret oceanisk). Temperaturerne svinger ikke på Azorerne som vi kender det fra Nordeuropa mellem årstiderne – faktisk holder temperaturerne sig på mellem 14⁰ og 27⁰ C. Luftfugtigheden er høj og den føles dejlig frisk og ikke-forurenet. I månederne fra april til november er vejret på Azorerne ganske stabilt, hvor højsæsonen er fra juni til september. Vandtemperaturerne svinger mellem 16⁰ til 23⁰ C – i vinterhalvåret måske en anelse koldere, da vejret kan være meget skiftende.

Få den bedste pris med Billeje.info og Car Trawler

Billeje.info tilbyder biludlejning på Azorerne fra alle biludlejningsselskaber i Portugal. Vi samarbejder med søgemaskinen fra Car Trawler som er blandt verdens største formidlere af lejebiler. Priserne i søgemaskinen fra Car Trawler inkludere normalt altid ubegrænset antal kilometer og alle lovpligtige forsikringer. En anden fordel er at har du bestilt en leje bil på Azorerne igennem Car Trawler som kan du op til 24 timer inden afhentning afbestille din billeje uden gebyr. Læs mere om betingelser og forsikringer i vores FAQ om billeje. Book online i dag og drag fordel af vores billige priser. Lej en bil og nyd friheden til at slappe af i denne fantastiske klynge af øer, i dit eget tempo.

Læs mere om biludlejning med Car Trawler

Læs mere om billeje i Portugal

Find den billigste lejebil på Azorerne Find Billeje her --> Sammenlign priser her