Billeje i Barcelona Lufthavn

Barcelona ligger mellem hav og store bakker, med en lejet bil kan du nå at opleve begge dele. Foto: Willtron

Find den billigste billeje i Barcelona lufthavn via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og som gør det muligt at bestille din lejebil hurtigt, nemt og sikkert online. I prisen er bl.a. inkluderet fri kilometer, gratis afbestilling, ansvarsforsikring, autohjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og så gemmer der sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Vi hjælper dig også med gode råd og tips om billeje, så du er godt forberedt, når du henter din bil i Barcelona lufthavn. Vi vil bl.a. anbefale dig at læse vores side med FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje igennem, hvor du bl.a. kan få svar på spørgsmål omkring gebyrer, afbestilling, forsikring, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Barcelona lufthavn og andre steder i udlandet.

Barcelona – én af Europas mest populære byer

Barcelona er én af Europas mest populære byer og et særdeles populært rejsemål for danskerne. Byen har siden den var vært for OL i 1992 konstant udbygget sit repertoire af seværdigheder og tilbud til tilrejsende og turister.

Barcelona har arkitektur i absolut verdensklasse, flotte gader, udsøgte parker, spændende museer, en indbydende strandpromenade og smukke bjerge, der omgiver byen. Nogle af byens mange seværdigheder, der ligger lidt væk fra centrum, for eksempel Parc Güell, nås nemmest med bil.

Barcelona har også et kæmpeudbud af gode restauranter og cafeer, smarte natklubber og barer med live musik. For de sportsinteresserede er Barcelona et rent slaraffenland, og byen har i mange år været hjemsted for et af verdens bedste klubhold i fodbold.

Området rundt om Barcelona op og ned langs kysterne er også helt fantastisk og bjerget Montserrat er under en times kørsel fra byen.

Udflugter i Katalonien med lejebil

Billejen er hurtigt sparet ind igen, når du tager på udflugt til nogle af Kataloniens berømte restauranter, der ligger nord for byen, eller op til Costa Brava-kysten oppe mod den franske grænse, hvor den smukke og idylliske by Cadaqués ligger.

Det berømte Dalí-museum i Figueras er også kun lidt over en times kørsel fra Barcelona. Med en bil lejet gennem Billeje.info, når du alt det vigtige i og omkring Barcelona.

Billeje i Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn (BCN) ligger kun 12 km fra centrum af selve byen Barcelona. Lufthavnen er også kendt som Aeropuerto de Barcelona – El Prat på spansk, eller som Aeroport de Barcelona – el Prat på katalansk.

Barcelona Lufthavn ligger ganske tæt på selve byen, og lige ved siden af Middelhavet, og er med tiden blevet et centralt punkt for flytrafik i Spanien. Barcelona Lufthavn er faktisk kun overgået af “storebroderen” i hovedstaden Madrid, og er derfor også på listen over de mest travle lufthavne i hele Europa med over 31 millioner passagerer hvert år. Barcelona Lufthavn spiller en væsentlig rolle, når man skal videre til f.eks. Latinamerika, da mange flyveruter mellemlander her, før de tager den store tur over Atlanterhavet. Men også de lokale rejser meget med fly, og derfor var ruten mellem Barcelona og Madrid også den mest travle i verden indtil 2008, hvilket står som et bevis på, hvilken kapacitet lufthavnen rent faktisk indeholder.

Hvis du ønsker at komme hurtigt til byen, så kan det være en god idé at bestille billig billeje i Barcelona Lufthavn, da det er den nemmeste og hurtigste måde at komme videre på.

Transportmuligheder fra Barcelona Lufthavn

Det er muligt at tage busser og toge fra Barcelona Lufthavn til centrum af byen. Der er forbindelser, der går flere steder hen i byen, hvad enten det er nat eller dag. Inde i byen kan man skifte til andre ruter, der i sidste ende kan lede dig til dit hotel. Det er dog en god ide at bestille billeje fra Barcelona Lufthavn, hvis der ikke er helt styr på det spanske, for det kan være kompliceret og anstrengende at komme hele vejen frem, hvis ikke man snakker sproget.

Hvis du rejser med venner og familie, så vil det også være nemmere at få alle med, hvis du har en lejebil fra Barcelona Lufthavn. Du kan ihvertfald være sikker på, at det hele ikke bliver så hektisk, som det ville have været med offentlig transport.

Bestil billigste biludlejning

Hvis du er interesseret i at leje en lejebil i Barcelona lufthavn, behøver du blot at kigge op over denne artikel, hvor du vil se en stor firkantet boks med vores søgemaskine. I denne søgemaskine skal du blot indtaste de efterspurgte ønsker, så viser den automatisk den billigste pris ud fra dine valgte præferencer.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Barcelona Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Barcelona Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

God fornøjelse!