Billeje i Lanzarote Lufthavn

Lanzarote har meget at byde på, og med en lejet bil kan komme ud i naturen og opleve de imponerende gejsere. Foto: Andreas Tusche

Billeje.info sammenligner alle lokale og internationale biludlejningsfirmaer i Lanzarote lufthavn og finder altid det bedste tilbud på billeje til dig. Bestil allerede nu, så står bilen klar, når du ankommer.

Lanzarotes lufthavn ligger kun cirka 5 kilomter fra Lanzarotes hovedstad, Arrecife. Lufthavnen og Arrecife er forbundet ved hovedvejen LZ-2.

Bestil din lejebil på forhånd gennem Billeje.info så du ikke spilder tiden, når du ankommer til Lanzarotes lufthavn ved Arrecife.

Lanzarote er en af de smukkeste kanariske øer. Den er kendt for sine fantastiske strande, der er et rent slaraffenland for folk, der er til vandsport: Dykning, snorkling, kite-surfing, surfing og windsurfing er populære, og øen egner sig særdeles godt til disse aktiviteter.

Lanzarote har et imponerende vulkanpræget landskab, som er en fornøjelse at udforske. Vil du rundt og opleve, alt det øen har at byde på, er en lejebil den mest effektive måde at gøre det på. Øens vejr er behageligt året rundt, og kørsel er som regel afslappet uden megen trafik på gode veje i inspirerende omgivelser.

Seværdigheder på Lanzarote

Vil du ud til den smukke Timanfaya National Park, er en bil nødvendig – ligesom en lejet bil også får dig frem til grotterne Jameos del Agua.

Langs vestkysten på Lanzarote byder en køretur på en stor oplevelse: Kør fra Yaiza til El Gofo – her finder du strande med sort sand og charmerende restauranter lige ned til vandet.

Lanzarote er en af de livligste af de kanariske øer og byder på festivaler og begivenheder året rundt. I februar holder øen karneval. I juli er der fest i Tachiche, og i august er der byfest i Arrecife.

Lanzarote er en af del af de kanariske vulkanøer. Lanzarote er bygget op omkring vulkanen Timanfaya, som stadig er aktiv. Der er dog ingen grund til panik, da alle vulkaner er overvåget 24 timer i døgnet. Man kan forudsige et stort vulkan udbrud langt tid før det sker, så du har intet at være bange for som turist. De spanske myndigheder vil gøre alt for at bevare turismen i landet, så man er i gode hænder som turist.

Arrecife og lufthavnen

En af byerne på øen hedder Arrefice, som også er hovedstaden på Lanzarote. 6km vest for hovedbyen ligger Lanzarotes Lufthavn, med kaldebogstaverne ‘ACE’. Den består af to terminaler, hvoraf en af dem er for flyvninger alene til de andre kanariske øer. Der er nemlig mange turister der mellemlander på de andre øer, hvorefter de ankommer til Lanzarote. Der er tydelig skiltning til og fra lufthavnen, så det er meget svært at køre forkert.

Du kan benytte flere forskellige transportmuligheder, når du ankommer til Lanzarote lufthavn. Der er busser til de større byer på øen, og du kan finde en bus ca. hver halve time. Du kan også tage en taxa, hvis du ikke ønsker at vente længere, hvilket er forståeligt da man er på ferie. Taxa kan være dyrt, hvis du har tænkt dig at udforske øen, og der er nemlig rigtig mange ting man kan udforske.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan besøge med billeje i Lanzarote lufthavn

Det er især vulkanlandskabet som er vidt besøgt, det siges at de første dele af Star Wars filmen var optaget her. Også den kendte film Abernes Planet har scener herfra, da vulkanlandskabet ligner et månelandskab. Hvis du er på øen Lanzarote, så er det smukke vulkanlandskab et minimumskrav når du skal på seværdighedsbesøg.

Billeje i Lanzarote lufthavn

Hvis du ønsker at besøge de populære seværdigheder på øen Lanzarote, så er billeje i Lanzarote lufthavn den billigste form for transport på lang sigt. Der er en masse biludlejningsfirmaer i Lanzarote Lufthavn, som står klar til at hjælpe dig med at leje en bil. Det er både de anerkendte internationale biludlejningsfirmaer, men også de spanske og lokale biludlejningsselskaber står der. Vi anbefaler dog at du lejer en bil inden du ankommer til Lanzarote lufthavn, da man ikke behøver at rode med billeje i Lanzarote lufthavn når man er på ferien.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens filterfunktion til at finde netop den lejebil i Lanzarote lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Du tager nøglerne til din bil, som allerede står klar i Lanzarote lufthavn, og kører derefter til dit hotel eller ønskede bestemmelsessted. Det er bekvemmeligt med billeje i Lanzarote lufthavn, og vi anbefaler som sagt at gøre det inden man ankommer til lufthavnen.

Find den billigste lejebil i Lanzarote Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her