CarTrawler biludlejning

CarTrawler logo - powered by CarTrawler

Car Trawler er formidler af billeje og dermed er det ikke Car Trawler der fastsætter prisen på din leje bil. CarTrawler sammenligner i billeje-søgemaskinen priser fra alle billejeselskaber på destinationen, både fra de kendte firmaer som f.eks Avis, Hertz, SIXT, EuropCar, Budget, Alamo, Firefly eller Interrent, men også små lokale udlejnigsselskaber der ofte har de bedste tilbud, specielt hvis du bestiller din billeje meget tæt på afrejse.

CarTrawler er måske ikke så kendt i Danmark, men mange kender fx. Holiday Autos som også er ejet af CarTrawler.

>> Kontakt til CarTrawler – se her

Prisen du ser i søgemaskinen er altid inkl. ubegrænset antal kilometer og lovpligtige forsikringer (der er enkelte lande hvor dette ikke er tilfældet, ligesom der ved tilbudskampagner kan gælde særlige vilkår. Dette fremgår tydeligt i søgemaskinen.)

Hos Car Trawler billeje, kan du altid online se og ændre i din bestilling, og skulle du fortryde kan du op til 24 timer inden afhentning afbestille din lejebil uden gebyr. Der er dog enkelt speciel tilbud hvor det ikke er muligt at afbestille uden at du mister dit depositum, dette vil fremgå tydeligt i søgemaskinen.

Kontakt CarTrawler support

Car Trawler har hovedkontor i Irland og deres servicekontor har åbent alle 7 dage i ugen. Du kan altid skrive direkte til serviceafdelingen eller ringe hvis du har spørgsmål om din lejebil. Skulle der mod forventning opstå problemer når du afhenter din bil, så kontakt straks serviceafdelingen hos Car Trawler.

CarTrawler samarbejder med utallige hjemmesider og virksomheder som tilbyder deres kunder biludlejning igennem søgemaskine fra CarTrawler. Foruden deres egne brands som Holiday Autos og Argus Carhire, så benytter virksomheder som Norwegian, TravelMarket, Momondo og Vueling CarTrawlers søgemaskine for blot at nævne et par stykker.

Fakta og tal om CarTrawler

Som du kan se på denne oversigt er CarTrawler en stor spiller på det internationale marked for billeje. F.eks er der over 8 milioner som dagligt søger priser, og CarTrawler regner med i 2014 at udleje ca. 2,5 milioner lejebiler.

Sådan bestiller du en lejebil hos CarTrawler

Det er nemt, hurtigt og sikkert at bestille en bil online.

En bestilling består af fire trin:

  1. Du vælger tid og sted.
  2. Du vælger en bil.
  3. Du vælger forsikringer og udfylder dine kontakt- og betalingsoplysninger.
  4. Du modtager en bekræftelse.

Bekræftelse af reservation

Så snart CarTrawler har modtaget din betaling, modtager du en bekræftelse på din e-mailsamt et link til en side på CarTrawler med din voucher. Du skal hente denne voucher, printe den ud og tage den med til biludlejningsfirmaet på stedet hvor bilen skal afhentes.

CarTrawler er din garanti for, at der altid står en lejebil parat til dig, der hvor du skal bruge den, når du skal bruge den. I stedet for at At du selv går ind og sammenligner priser hos alle biludlejningsselskaber har du med billeje.info det hele samlet ét sted.

Se din bestilling hos Car Trawler

Priser på lejebiler med CarTrawler

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler med CarTrawler. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Kontakt information til CarTrawler

Skulle du have brug for at kontakte CarTrawler eller læse mere om virksomheden kan du besøge deres hjemmeside her.

Når du bestiller en lejebil igennem Car Trawler så er prisen altid en total pris inkl. alle lovpligtige forsikringer og uden skjulte gebyr. Med mindre andet er angivet er lejebilen inkl. fri kilometer.  Du kan altid benytte filter i søgemaskinen til at finde nøjagtig den bil som opfylder dine behov, og i step nr. 2 kan du nemt se hvad der er inkl. i prisen på den valgte bil.

Gode råd om biludlejning med CarTrawler

Her kan du finde gode råd om biludlejning hos CarTrawler.  CarTrawler er blandt verdens største formidlere af billig biludlejning og samarbejder med mere end 600 billeje-selskaber.

Billeje.info er formidler af billeje igennem CarTrawler, hvorfor det altid er CarTarwler du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til din billeje. Nedenstående informationer er derfor oversat fra CarTrawlers hjemmeside, og vi tager forbehold for fejl.

Kontakt CarTrawler kundeservice 

Leje af udlejningsbil ved hjælp af CarTrawler søgemaskine er enkel og ligetil. Men som med de fleste transaktioner, bør du altid være opmærksom på vilkårene for service, der indgår i din billeje, så der ingen ubehagelige overraskelser er. Du bør med andre ord læse “det med småt” grundigt. Her redegøres desuden normalt for alle detaljer omkring din billeje.

Så hvad skal du være særlig opmærksom på i din lejebetingelser, når leje en bil?

To almindelige lejepolitikker, der kan forårsage forvirring forholde sig til er Fuel & Millage. (benzin/disel og kilometer inkl. i billejen). Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker brændstof-politikken i din lejebekræftelse eller voucher.

Brændstofs-politik

Return full (fuld tank) er som regel den løsning, som giver dig den bedste værdi.

Kilometer inkl. i prisen

De fleste biludlejere vil tilbyde ubegrænset kilometer som standard, men igen anbefaler vi, at du tjekker dine lejevilkår for at være sikker, da det ikke altid er tilfældet. Disse finder du i søgemaskinen step 2. Skal du leje bil i Danmark, så er der store forskel på om du har adresse i Danmark eller i udlandet. Læs mere om billeje i Danmark eller som udlandsdansker.

Ekstra chauffør

Hos nogle biludlejningsfirmaer er ekstra chauffører inkluderet i prisen, mens andre firmaer opkræver et gebyr. Uanset hvilket billejeselskab du lejer igennem, vil de alle kræve at se kørekort på samtlige chauffører af bilen. Generelt skal du altid oplyse til biludlejningsfirmaet, hvis andre end dig selv skal have mulighed for at køre bilen. Dette kan du gøre, når du bestiller din lejebil eller når du afhenter denne.

Lejekontrakt og betingelser

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at kontrollere betingelser på leje af din bil for at sikre din booking kommer ikke til at præsentere dig for eventuelle uventede afgifter.
Politikker og betingelser varierer afhængigt af din valgte leverandør. Så gør det let for dig selv og brug et par øjeblikke til at læse lejekontrakten godt igennem. CarTrawler samarbejder med mere end 600 biludlejningsselskaber i verden, hvorfor der kan være stor forskel på lejebetingelserne fra udlejer til udlejer.

Få flere gode råd om biludlejening

Hvis du har spørgsmål, er det sandsynligt, at du finder et svar på CarTrawler’s side med Ofte stillede spørgsmål, hvor du kan søge i svarene. Du kan også finde mange svar i vores egen FAQ om billeje. Bemærk: uanset om du lejer en bil hos CarTarwler eller et andet biludlejningsselskab, anbefaler vi altid at du læser lejebetingelserne godt igennem inden du godkender disse.

Find den billigste lejebil hos CarTrawler biludlejning Find Billeje her -- data-src=