CarTrawler biludlejning

Søg billig billeje med Cartrawler

Car Trawler er formidler af billeje og dermed er det ikke Car Trawler der fastsætter prisen på din leje bil. CarTrawler sammenligner i billeje-søgemaskinen priser fra alle billejeselskaber på destinationen, både fra de kendte firmaer som f.eks Avis, Hertz, SIXT, EuropCar, Budget, Alamo, Firefly eller Interrent, men også små lokale udlejnigsselskaber der ofte har de bedste tilbud, specielt hvis du bestiller din billeje meget tæt på afrejse. CarTrawler er ikke så kendt i Danmark, men de fleste kender Holiday Autos som også er ejet af CarTrawler.

Prisen du ser i søgemaskinen er altid inkl. ubegrænset antal kilometer og lovpligtige forsikringer (der er enkelte lande hvor dette ikke er tilfældet, ligesom der ved tilbudskampagner kan gælde særlige vilkår. Dette fremgår tydeligt i søgemaskinen.)

Hos Car Trawler billeje, kan du altid online se og ændre i din bestilling, og skulle du fortryde kan du op til 24 timer inden afhentning afbestille din lejebil uden gebyr. Der er dog enkelt speciel tilbud hvor det ikke er muligt at afbestille uden at du mister dit depositum, dette vil fremgå tydeligt i søgemaskinen.

Inkl. i prisen med CarTrawler biludlejning

Car Trawler har hovedkontor i Irland og deres servicekontor har åbent alle 7 dage i ugen. Du kan altid skrive direkte til serviceafdelingen eller ringe hvis du har spørgsmål om din lejebil. Skulle der mod forventning opstå problemer når du afhenter din bil, så kontakt straks serviceafdelingen hos Car Trawler.

CarTrawler samarbejder med utallige hjemmesider og virksomheder som tilbyder deres kunder biludlejning igennem søgemaskine fra CarTrawler. Foruden deres egne brands som Holiday Autos og Argus Carhire, så benytter virksomheder som Norwegian, TravelMarket, Momondo og Vueling CarTrawlers søgemaskine for blot at nævne et par stykker.

Fakta og tal om CarTrawler

Som du kan se på denne oversigt er CarTrawler en stor spiller på det internationale marked for billeje. F.eks er der over 8 milioner som dagligt søger priser, og CarTrawler regner med i 2014 at udleje ca. 2,5 milioner lejebiler.

Tal og fakta om CarTrawler biludlejning

 

Sådan bestiller du en lejebil hos CarTrawler

Det er nemt, hurtigt og sikkert at bestille en bil online.

En bestilling består af fire trin:

  1. Du vælger tid og sted.
  2. Du vælger en bil.
  3. Du vælger forsikringer og udfylder dine kontakt- og betalingsoplysninger.
  4. Du modtager en bekræftelse.

Bekræftelse af reservation

Så snart CarTrawler har modtaget din betaling, modtager du en bekræftelse på din e-mailsamt et link til en side på CarTrawler med din voucher. Du skal hente denne voucher, printe den ud og tage den med til biludlejningsfirmaet på stedet hvor bilen skal afhentes.

CarTrawler er din garanti for, at der altid står en lejebil parat til dig, der hvor du skal bruge den, når du skal bruge den. I stedet for at At du selv går ind og sammenligner priser hos alle biludlejningsselskaber har du med billeje.info det hele samlet ét sted.

Priser på lejebiler med CarTrawler

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler med CarTrawler. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Kontakt information til CarTrawler

Skulle du have brug for at kontakte CarTrawler eller læse mere om virksomheden kan du besøge deres hjemmeside her.

Når du bestiller en lejebil igennem Car Trawler så er prisen altid en total pris inkl. alle lovpligtige forsikringer og uden skjulte gebyr. Med mindre andet er angivet er lejebilen inkl. fri kilometer.  Du kan altid benytte filter i søgemaskinen til at finde nøjagtig den bil som opfylder dine behov, og i step nr. 2 kan du nemt se hvad der er inkl. i prisen på den valgte bil.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!