Billeje i Alicante Lufthavn

Alicante er en populær destination året rundt, og lufthavnen har gode forbindelser til hele Europa. Find den billigste billeje i Alicante lufthavn via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil hurtigt, nemt og sikkert online.

Alicante biludlejning

Lufthavnen i Alicante hedder retteligt Alicante-Elche Airport, med lufthavnskoden ALC (på spansk “Aeropuerto de Alicante-Elche”). Lufthavnen er opkaldt efter de to byer, som ligger på hver side, nemlig badebyen Alicante, og den historiske by Elche, som til sammen har ca. 800.000 indbyggere. Millioner af turister strømmer igennem terminalerne hvert år, og har gjort lufthavnen til den 5.-største i Spanien.

Konstant udbygning af Alicante lufthavn har derfor været nødvendigt for de spanske myndigheder, og nødvendigheden har resulteret i bygningen af en helt ny terminal, som blev indviet i 2011 og som nu er den eneste aktive terminal i lufthavnen. Omkring 14 mio. passagerer kommer igennem her om året.

Den gamle Terminal 1 er lukket, men der er planer om at renovere og genåbne den, når den nye terminal begynder at nå sin kapacitetsgrænse.

Billigste billeje i Alicante Lufthavn

Hos Billeje.info sammenligner vi priser på billeje fra stort set alle biludlejningsselskaber i Alicante lufthavn. Det kræver derfor ikke et stort detektivarbejde, at leje en bil til din ferie i Alicante. Spanien er først og fremmest et forholdsvist billigt land i forhold til Danmark, og så er bilerne også grundlæggende billigere her, hvilket igen giver rig mulighed for at finde rigtig billige priser på billeje i Alicante Lufthavn – særligt hvis man undgår den absolutte højsæson fra start juli til midt september. Lejer du en bil i Alicante lufthavn, skal du ikke tænke på offentlig transport, eller kæmpe med ugennemsigtige priser på taxa-ture. Det eneste du skal tænke på er, at samle familien og køre af sted til de ønskede destinationer.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Alicante Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen, forskellige brændstofpolitikker og meget mere.

> Se andre steder i Spanien med billeje, du kan booke her på Billeje.info
> To af vores mest populære destinationer i Spanien er Mallorca og Malaga

Hvilke biludlejningsselskaber findes i Alicante lufthavn?

I Alicante lufthavn kan du finde alle de store billeje-brands, samt en række lokale selskaber, som bl.a. omfatter:

 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Dollar
 • Drivalia
 • Europcar
 • Firefly
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • OK Rent a Car
 • Record Go
 • Rhodium
 • Sixt
 • Thrifty

Fænomenal udsigt over Alicante

Udover den flotte lufthavn, så kan du også se en fænomenal udsigt. Udsigten kommer til syne, når du nærmer dig Alicante lufthavn. Da Alicante er en havneby, så er der rig mulighed for at se vandet. Derfor vil det være et klogt træk, at skaffe en vinduesplads i flyet, da man fra flyet kan se en fantastisk udsigt udover både Alicante, men også det smukke middelhav.

Der er kun 10 kilometer fra Alicante lufthavn til midten af centrum. Når du er på vej fra lufthavnen til centrum, så vil du opleve en masse. Kigger du ud af vinduet, så vil charmen fra Alicante på magisk vis strømme ind i dit sind, og du vil på en gådefuld måde opleve en boblende livsglæde. Når solen også altid er højt på himlen i Alicante, så kan man ikke lade være med at trække på smilebåndet.

Læs mere om selve byen Alicante.

Seværdigheder og attraktioner i Alicante

En af de største seværdigheder Alicante byder på, er den højtstående sol. Solen skinner nemlig altid i Alicante og himlen har en tendens til at lyse op. Det er blandt andet derfor, at en af de største civilisationer i verdenshistorien, nemlig romerriget, kaldte byen for den lysende by. Har man den tankegang, at solen ikke er en seværdighed, da den lyser hele kloden op hver evig eneste dag, så har man sandelig ikke været i Alicante. Det er et pragtfuldt syn, og man kan altid nyde denne attraktion, bare ved at kigge op på himlen, når den er lyst op af solen.

Derudover har Alicante altså også en masse historiske monumenter, som stammer fra en urgammel storhedstid. Disse monumenter er spredt udover Alicante, og har været udsat for mange spørgsmål i tidens løb. Grundet de forskellige steder, som disse historiske attraktioner befinder sig i, så kan det være klogt med billeje i Alicante lufthavn. Derved har man både transport til og fra lufthavnen, men også til og fra seværdigheder og attraktioner.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Alicante.

Kan jeg leje en elbil i Alicante Lufthavn?

Selvfølgelig! Alicante Lufthavn har i lighed med mange af de andre spanske lufthavne mærket en voksende interesse for leje af el- og hybridbiler. Ved at vælge en elbil i lufthavnen, kan du udforske Alicante og resten af den spanske østkyst med mere grøn samvittighed. Udover miljøfordelene kan du også nyde de økonomiske fordele ved en mere stille køreoplevelse og topmoderne udstyr. Med den fortsatte udvidelse af elbil-infrastrukturen i området, både i byer og ved populære destinationer, har det aldrig været lettere at opleve Costa Blanca bag rattet på en elbil fra Alicante Lufthavn.

Transportmuligheder fra Alicante Lufthavn

Når man lige er landet i den flotte Alicante lufthavn, så skal man også kunne transporteres derfra hen til sit hotel eller sin feriebolig. Transport fra A til B er ofte noget, der bare skal overstås. Det skal være hurtigt, nemt og bekvemt for turister. Heldigvis er Alicante lufthavn en moderne lufthavn, som har tidssvarende transportmuligheder.

Du kan tage bussen eller en taxa. Bussen kræver, at man har tålmodighed og er vant til at sidde sammen med andre, måske stressede, turister. Vil man derimod have en fredelig transport, hvor man samtidig kan nyde områderne på vej til destinationen, så kan man tage en taxa. Taxaen er dog dyr, og især til og fra lufthavnen, så kan det være en ekstra dyr fornøjelse.

Heldigvis findes der andre muligheder, såsom billeje i Alicante lufthavn. Billeje i Alicante lufthavn kan bedst betale sig, hvis du har tænkt dig at besøge de smukke attraktioner i Alicante, og samtidig have en dejlig og fri transport på din ferie.

Find den billigste lejebil i Alicante Lufthavn Find Billeje her -- data-src=