1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Alicante Lufthavn

Der er gode muligheder for at nyde solen i Alicante. Foto: Juan Carlos

Find den billigste billeje i Alicante lufthavn via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil hurtigt, nemt og sikkert online.

Alicante lufthavn

Lufthavnen i Alicante hedder i virkeligheden Alicante-Elche Airport, fordi den betjener feriebyen Alicante, men ligger i området Elche øst for byen. Den blev tidligere kaldt ‘El Altet’, og IATA-koden for lufthavnen er ALC, mens den i det mere tekniske ICAO-sprog hedder LEAL. Lufthavnen er den 5.-største i Spanien, primært fordi der er millioner af turister, der strømmer igennem terminalerne hvert år.

En konstant udbygning af Alicante Lufthavn har været nødvendig for de spanske myndigheder i de seneste årtier, og nødvendigheden har bl.a. resulteret i en fuldstændig renovering, senest i 1996. Du vil derfor kunne opleve en flot lufthavn både indefra, men også udefra, når dit fly er påbegyndt landing. Der er flere barer, caféer og restauranter i lufthavnen, som i øvrigt har tre forskellige toldfri butikker og specialbutikker, der sælger alt fra bøger og rejsegear, til sportsartikler og smykker. Der er også et apotek, fri internet, og masser af faciliteter til afslapning før afgang.

Alle de store biludlejningsselskaber har udlevering af lejebiler i Alicante Lufthavn, så når du har booket din bil i CarTrawlers søgemaskine her øverst på siden, tager det kun få minutter at blive kørende når du ankommer til Alicante.

Fænomenal udsigt

Udover den flotte lufthavn som er en oplevelser i sig selv, så er anflyvningen til Alicante en helt speciel oplevelse. Udsigten kommer til syne, når flyet nærmer sig Alicante lufthav, og det vil derfor ofte være et klogt træk, at skaffe en vinduesplads i flyet, da man ved ankomst i dagslys og klart vejr, fra flyet kan se en fantastisk udsigt udover både Alicante og det smukke Middelhav.

Læs mere om selve byen Alicante.

Seværdigheder og attraktioner i Alicante

En af de største seværdigheder Alicante byder på, er den højtstående sol. Solen skinner nemlig stort set altid i Alicante i sommerhalvåret, og himlen har en tendens til at lyse op. Det er blandt andet derfor, at en af de største civilisationer i verdenshistorien, nemlig romerriget, kaldte byen for ‘Den Lysende By’.

Derudover har Alicante altså også en masse historiske monumenter, som stammer fra en urgammel storhedstid. Disse monumenter er spredt udover Alicante, og har været genstand for mange spørgsmål i tidens løb. Grundet de forskellige steder, som disse historiske attraktioner befinder sig i, så kan det være klogt med billeje i Alicante Lufthavn. Derved har man både transport til og fra lufthavnen, men også til og fra seværdigheder og attraktioner, stranden og de nærliggende byer Torrevieja og Benidorm.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Alicante.

Transport til og fra Alicante Lufthavn

Når man lige er landet i den flotte Alicante lufthavn, så skal man også kunne transporteres derfra hen til sit hotel eller sin feriebolig. Transport fra A til B er ofte noget, der bare skal overstås. Det skal være hurtigt, nemt og bekvemt for turister. Heldigvis er Alicante lufthavn en moderne lufthavn, som har tidssvarende transportmuligheder.

Du kan tage bussen eller en taxa. Bussen kræver, at man har tålmodighed og er vant til at sidde sammen med andre, måske stressede, turister. Vil man derimod have en fredelig transport, hvor man samtidig kan nyde områderne på vej til destinationen, så kan man tage en taxa. Taxaen er dog dyr, og især til og fra lufthavnen, så kan det være en ekstra dyr fornøjelse pga diverse tillæg.

Heldigvis findes der andre muligheder, såsom billeje i Alicante lufthavn, hvilket mange vælger for at få den fulde frihed på rejsen. Billeje i Alicante lufthavn kan bedst betale sig, hvis du har tænkt dig at besøge de smukke attraktioner i Alicante, og samtidig have en dejlig og fri transport på din ferie.

Billigste billeje i Alicante Lufthavn

Det kræver ikke et stort arbejde, at leje en bil i Alicante. Eftersom Spanien også er et forholdsvist billigt land, i forhold til Danmark, så er der rig mulighed for billig billeje i Alicante Lufthavn. Lejer du en bil i Alicante lufthavn, så kan du se frem til en mere afslappet ferie. Du skal nemlig ikke tænke på offentlig transport, eller se dine penge flyve ud af din pengepung, når du skal betale for hver taxa-tur. Det eneste du skal tænke på er, at samle familien og køre af sted til de ønskede destinationer.

Biludlejningsfirmaer i Alicante Lufthavns terminaler

 • Sixt
 • Goldcar
 • Record Go
 • Europcar
 • Avis
 • Paquito
 • Interrent
 • Centauro
 • Rhodium
 • Thrifty

Ud over de ovennævnte findes en række biludlejningsfirmaer, som har kontorer i udkanten af lufthavnen, dvs. at du først skal ud på en køretur i shuttle-bus, som oftest er gratis/inkluderet i prisen på lejebilen.

Billeje i Alicante lufthavn kan gøres fra denne hjemmeside, og dermed kan du både spare tid og penge. Du skal nemlig ikke punge ud til ekstra gebyrer, hvis du lejer en bil indefra lufthavnen, når du er landet. Du kan leje bilen inden du tager af sted, og få bilnøglerne når du lander i Alicante lufthavn. Det er både nemt, hurtigt og effektivt for alle turister.

Erfaring med biludlejning i Alicante Lufthavn

Det er næsten altid muligt at booke en meget billig lejebil i Alicante Lufthavn. Vil man være sikker på den bedst mulige oplevelse, bør man overveje at undgå de billigste selskaber på listen, da de ofte har længere ventetider ved skranken, ældre biler i flåden og generelt dårligere service. Når du ser søgeresultaterne i søgemaskinen, kan du vælge kun at se selskaber med gode anmeldelser.

De mest populære biludlejningsselskaber i Alicante Lufthavn er:

 1. Thrifty
 2. Hertz
 3. Sixt
 4. Avis
 5. Europcar

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Alicante Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Se hvilke andre steder i Spanien med billeje, du kan booke her på Billeje.info, herunder to af vores mest populære destinationer Mallorca og Malaga.

 

Information in English: This page is about car hire/car rental in Alicante Airport. You can use our search engine to search for rental cars, and the engine will switch to English if your browser settings are set to English. The information above about car hire in Alicante Airport can be translated using a plugin for your browser.