Billeje i Alicante Lufthavn

Der er gode muligheder for at nyde solen i Alicante. Foto: Juan Carlos

Find den billigste billeje i Alicante lufthavn via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil hurtigt, nemt og sikkert online.

Alicante lufthavn

Lufthavnen i Alicante hedder noget så simpelt, som Alicante Lufthavn(ALC). Lufthavnen er en såkaldt million-lufthavn, hvilket betyder, at der er millioner af turister, der strømmer igennem terminalerne hvert år.

Udbygningen af Alicante lufthavn har derfor været nødvendigt for de spanske myndigheder, og nødvendigheden har resulteret i en fuldstændig renovering i 1996. Du vil derfor kunne opleve den flotte lufthavn både indefra, men også udefra, når dit fly er påbegyndt landing.

Fænomenal udsigt

Udover den flotte lufthavn, så kan du også se en fænomenal udsigt. Udsigten kommer til syne, når du nærmer dig Alicante lufthavn. Da Alicante er en havneby, så er der rig mulighed for at se vandet. Derfor vil det være et klogt træk, at skaffe en vinduesplads i flyet, da man fra flyet kan se en fantastisk udsigt udover både Alicante, men også det smukke middelhav.

Der er kun 10 kilometer fra Alicante lufthavn til midten af centrum. Når du er på vej fra lufthavnen til centrum, så vil du opleve en masse. Kigger du ud af vinduet, så vil charmen fra Alicante på magisk vis strømme ind i dit sind, og du vil på en gådefuld måde opleve en boblende livsglæde. Når solen også altid er højt på himlen i Alicante, så kan man ikke lade være med at trække på smilebåndet.

Læs mere om selve byen Alicante.

Seværdigheder og attraktioner i Alicante

En af de største seværdigheder Alicante byder på, er den højtstående sol. Solen skinner nemlig altid i Alicante og himlen har en tendens til at lyse op. Det er blandt andet derfor, at en af de største civilisationer i verdenshistorien, nemlig romerriget, kaldte byen for den lysende by. Har man den tankegang, at solen ikke er en seværdighed, da den lyser hele kloden op hver evig eneste dag, så har man sandelig ikke været i Alicante. Det er et pragtfuldt syn, og man kan altid nyde denne attraktion, bare ved at kigge op på himlen, når den er lyst op af solen.

Derudover har Alicante altså også en masse historiske monumenter, som stammer fra en urgammel storhedstid. Disse monumenter er spredt udover Alicante, og har været udsat for mange spørgsmål i tidens løb. Grundet de forskellige steder, som disse historiske attraktioner befinder sig i, så kan det være klogt med billeje i Alicante lufthavn. Derved har man både transport til og fra lufthavnen, men også til og fra seværdigheder og attraktioner.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Alicante.

Transportmuligheder fra Alicante Lufthavn

Når man lige er landet i den flotte Alicante lufthavn, så skal man også kunne transporteres derfra hen til sit hotel eller sin feriebolig. Transport fra A til B er ofte noget, der bare skal overstås. Det skal være hurtigt, nemt og bekvemt for turister. Heldigvis er Alicante lufthavn en moderne lufthavn, som har tidssvarende transportmuligheder.

Du kan tage bussen eller en taxa. Bussen kræver, at man har tålmodighed og er vant til at sidde sammen med andre, måske stressede, turister. Vil man derimod have en fredelig transport, hvor man samtidig kan nyde områderne på vej til destinationen, så kan man tage en taxa. Taxaen er dog dyr, og især til og fra lufthavnen, så kan det være en ekstra dyr fornøjelse.

Heldigvis findes der andre muligheder, såsom billeje i Alicante lufthavn. Billeje i Alicante lufthavn kan bedst betale sig, hvis du har tænkt dig at besøge de smukke attraktioner i Alicante, og samtidig have en dejlig og fri transport på din ferie.

Billigste billeje i Alicante Lufthavn

Det kræver ikke et stort arbejde, at leje en bil i Alicante. Eftersom Spanien også er et forholdsvist billigt land, i forhold til Danmark, så er der rig mulighed for billig billeje i Alicante Lufthavn. Lejer du en bil i Alicante lufthavn, så kan du se frem til en mere afslappet ferie. Du skal nemlig ikke tænke på offentlig transport, eller se dine penge flyve ud af din pengepung, når du skal betale for hver taxa-tur. Det eneste du skal tænke på er, at samle familien og køre af sted til de ønskede destinationer.

Billeje i Alicante lufthavn kan gøres fra denne hjemmeside, og dermed kan du både spare tid og penge. Du skal nemlig ikke punge ud til ekstra gebyrer, hvis du lejer en bil indefra lufthavnen, når du er landet. Du kan leje bilen inden du tager af sted, og få bilnøglerne når du lander i Alicante lufthavn. Det er både nemt, hurtigt og effektivt for alle turister.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Alicante Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Se hvilke andre steder i Spanien med billeje, du kan booke her på Billeje.info, herunder to af vores mest populære destinationer Mallorca og Malaga.