Billeje i Alicante

Billeje i Alicante

Alicante har meget at byde på, særligt for dem, der har mulighed for at komme lidt omkring i området i nærheden af byen. Med en lejebil fra Billeje.info kan du finde den billigste pris og bestiller du nu, behøver du ikke spilde tiden med det, når du ankommer til det populære feriemål.

Alicante og omegn har været beboet i næsten 7000 år, hvilket gør, at her er masser af spændende kultur og historie at opleve for besøgende, og med biludlejning i Alicante, kan man nå at opleve en masse. I dag er Alicante en storby med op mod en halv million indbyggere. I turistsæsonen stiger indbyggerantallet yderligere.

Alicante biludlejning
Oplev det moderne Alicante med en lejebil fra Billeje.info

Oplev Alicantes strande med biludlejning

Albufereta og Playa de San Juan ligger inden for få minutters kørsel fra Alicante. Strandene i disse områder er populære, men ikke overrendte. Ønsker man alligevel lidt mere privatliv, bør man tage sin lejebil og besøge nogle af de lidt mindre kendte strande op og ned ad kysten Costa Blanca.

Alicantes middelhavsklima gør stedet attraktivt det meste af året, men også den gode mad og drikke til rimelige priser tiltrækker mange turister til området hvert eneste år.

Du kan læse meget mere om Alicante på byens officielle hjemmeside.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Alicante

Hvis du vil have mest muligt ud af din ferie, som de fleste turister jo selvfølgelig vil, så er det en god ide med billeje i Alicante. Der er mange firmaer, som tilbyder billeje i Alicante. Husk at leje bilen et godt sted fra, så du får den bedste lejekontrakt til den bedste pris. De internationale biludlejningsselskaber er også repræsenteret i byen Alicante, og de store spanske billeje firmaer er der også. Billeje i Alicante er nemt og infrastrukturen kan sagtens klare alle de turister, som lejer bil når de besøger Alicante.

Godt råd til billeje i Alicante: Lej bilen inden du tager af sted på ferie, så du ikke bruger din kostbare ferie på at lede efter den bedste biludlejningsfirma. Du sparer tid, og den tid kan du jo ligeså godt bruge på at nyde den smukke by Alicante.

Tag med hele familien på ferie ved den spanske østkyst og bestil biludlejning i Alicante hjemmefra. Med en lejet bil på ferien har I frihed til at opleve mere og I slipper for at være afhængige af offentlig transport eller taxaer på jeres ferie.

Udlejning af bil i Alicante

Alicante er efterhånden blevet et rigtig populært turistmål med god grund. Den skønne kystby og gør det attraktivt for især skandinavere at lægge et smut forbi området Alicante i Valencia, som byder sine besøgende på utrolig natur og imponerende arkitektur.

En af de ting, man bør besøge med billeje i Alicante, er slottet eller borgen Santa Barbara, der ligger på toppet af Benacantil bjerget. Slottet her blev bygget under muslimernes besættelse af området og er uden tvivl et besøg værd, hvis man er interesseret i arkitektur og historie. Lige sådan bør man også tage en udlejningsbil ud til en af Alicantes museer eller andre slotte, der ligger rundt omkring i byen.

Oplevelser med en lejebil i Alicante

Drypstenshulerne Cuevas de Canalobre er en af de mest populære seværdigheder ved Costa Blanca, og naturfænomenet er et oplagt mål for en udflugt fra Alicante med billeje.

Denne underjordisk katedral ligger ved Buscot lidt inde i landet omkring 24 kilometer nord for Alicante. Selve indgangen til drypstenshulerne ligger 700 meter oppe på den nordlige skråning af bjerget Cabezon de Oro.

Indenfor i hulen venter der dig blandt andet en imponerende 70 meter høj hvælving, en af Spaniens højeste, som giver dig følelsen af at stå i en stor katedral. Derudover er et besøg i Cuevas de Canalobre naturligvis en mulighed for at beundre de mange forskellige og finurlige former, som vandets langsomme vej gennem bjerget har skabt. Her er således smukke eksempler på både kalksøjler, stalaktitter og stalagmitter. Du kan desuden være heldig at opleve drypstenshulernes unikke akustik ved en koncert.

Hvis du flyver til Alicante og beslutter dig til at leje bil allerede ved ankomsten til lufthavnen, kan du her læse om billeje i Alicante lufthavn.

Find den billigste lejebil i Alicante Find Billeje her --> Sammenlign priser her