Billeje på Tenerife

Se vulkanen Pico del Teide med billeje på Tenerife. Foto: Alumnado Módulo

Hvis du vil have mest mulig ud af din ferie på Tenerife, så er billeje det indlysende valg. Der er mange biludlejningsfirmaer på øen, men det bedste og mest bekvemmelige for dig og din familie er, at du lejer bilen inden du tager af sted. Her på Billeje.info kan du nemt klare alt vedrørende billeje på Tenerife, mens du stadig er i Danmark.

Solrig vinterferie med billeje

Hvert år besøger omkring 120.000 danskere øen Tenerife, som er en del af de Kanariske Øer. Der er mange der ikke ved, at de Kanariske Øer rent faktisk ligger i Afrika.

Øerne ligger vest for den landegrænse, som adskiller Vest Sahara og Marokko. Spanierne har i deres storhedstid i middelalderen erobret de Kanariske Øer, og det er derfor, at man stadig ejer ø-gruppen, som ligger i Afrika.

Mange af turisterne fra Danmark besøger Tenerife, når det er vinter. Dette skyldes, at den danske vinter ofte er hård og stressende. En tur til Tenerife kan afhjælpe den vinterdepression, som ofte plager os danskere. Det er ikke kun sol og strand, der lokker millioner af internationale turister til Tenerife, men også selve naturen kan påpeges som en vigtig grund.

Heldigvis har Tenerife sin egen lufthavn, og man undgår at flyve til forskellige afrikanske lande. Faktisk er lufthavnen i Tenerife så stor og travl, at det er en af de travleste lufthavne i turist-perioderne. Der er sågar endda to forskellige lufthavne, så man skal være opmærksom på hvilken en man selv lander i, når man tager til Tenerife.

Læs mere om Tenerife lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder og attraktioner på Tenerife

Af seværdigheder og attraktioner, så kan naturen og vulkanerne nævnes. Kigger man ud af vinduet i flyet, så kan man ikke undgå at se Teide, som er en kæmpe vulkan på hele 3718 meter. Mens man kigger på vulkanen, så begynder hjerte at slå lidt hurtigere og man mærker hvor kraftig sådan en vulkan kan være. Det er lidt skræmmende, men uhyre spændende på samme tid.

De seneste par år, så er vulkan-turisme vokset til skyerne. Selv reklamebranchen for Tenerife fremhæver vulkanerne på øen, så flere turister besøger Tenerife. Det er også meget monstrøst at besøge en vulkan. De kræfter, der end ligger gemt nede i bunden viser, at vi mennesker stadig kun er mennesker, og moder naturs kræfter er uransagelige.

Hvis du gerne vil se andet end vulkaner og natur, så kan du blandt andet få besøgt auditoriet i Tenerife. Det er en nyere bygning med tidssvarende design, og den forhenværende amerikanske præsident Bill Clinton har også besøgt auditoriet. Selv prinsen af Asturia har besøgt dette meget flotte auditorium. Navnet på auditoriet er Auditorio de Tenerife, altså auditoriet i Tenerife.

Nemt at være billist på Tenerife

Ferien i Tenerife for de 120.000 danskere er helt aldeles fantastisk. De nyder solen, naturen, lokalbefolkningen og ikke mindst de flotte arkitektoniske værker rundt omkring på øen. Da det står klart frem, at de fleste af de 120.000 danskere, tager til Tenerife for at slippe af med stress, så er deres ferie-mønster ofte det samme.

Danskerne lejer en bil på øen Tenerife, så de kan være frie og udforske naturen samt vulkanerne på egen hånd. Billeje på Tenerife er virkelig populært, og det anbefales til alle turister der skal besøge Tenerife. Anden transport, såsom busser og taxaer er ikke velegnet i Tenerife, da man ofte vil besøge steder, hvor busser ikke tager hen. Derfor står valget tilbage imellem taxaer og lejede biler, og derfor er det kun logisk at vælge billeje på Tenerife, da man sparer tid og penge.

Det er hverken svært eller kompliceret at køre en lejebil på Tenerife. Infrastrukturen er god, og man har gjort meget ud af at turisterne kan finde rundt på øen. Skiltningen fortæller således nøjagtigt om vejens forløb og udstyr. Det er derfor svært at komme til at køre forkert, men hvis det skulle ske, så hjælper lokalbefolkningen dig gerne på rette vej igen. Spaniere kører ofte lidt anderledes end danske bilister, så hold god afstand til bilerne, da lokale billister kan lave uventede sving, da de kender alle smuthuller i byen. Kører du efter reglerne, er der selvfølgelig ikke noget at være nervøs for.

Billigste billeje på Tenerife

Er du til vulkaner, natur, sol, strand, seværdigheder og ikke mindst frigørelse fra stress, så er Tenerife svaret på dine bønner. Billeje på Tenerife er med til at gøre ferien på Tenerife meget bedre, da du kan besøge alt det du vil, på en meget hurtig måde. Det er heldigvis også ret nemt, men også billigt, at få lejet en bil på Tenerife. Billig billeje på Tenerife gøres ved, at du bestiller bilen inden du tager af sted. Dermed bliver billeje på Tenerife både lettere og billigere, da du f.eks. kan modtage bilnøglerne når du lander i Tenerife lufthavn.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på Tenerife, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan eventuelt bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Husk at få besøgt auditoriet i Tenerife, samt vulkanen Teide. Disse to attraktioner er stolte symboler af Tenerife, og har man ikke besøgt disse to ting, så har man ikke besøgt Tenerife. Du kan lettest komme til disse destinationer med billeje på Tenerife, så husk at få ordnet det med billeje på Tenerife allerede inden du tager af sted.

Find den billigste lejebil på Tenerife Find Billeje her --> Sammenlign priser her