Billeje i New Zealand

New Zealands fantastiske natur. Man kan skimte vejen nederst til højre. Foto: Ville Miettinen

Selv om man ikke kan krydse øerne i New Zealand i bil, så er det alligevel værd at overveje billeje i New Zealand, da biludlejning generelt er en god måde at komme rundt og opleve mest muligt af landet på.

Der findes en bred vifte af biludlejningsfirmaer i New Zealand, og man får som regel det bedste tilbud på en billig lejebil ved at booke på forhånd. Ved at sammenligne priserne kan man finde netop det tilbud og den lejebil, der passer bedst til ens behov.

Billeje og sport i New Zealand

Biludlejning i New Zealand er den ideelle måde at udforske det naturskønne sceneri, som landet har at byde på. Kørsel i New Zealand er som regel en fornøjelse med begrænset trafik og generelt høflige chauffører.

I byerne kan trafikken være mere tæt og en anelse forvirrende, men billeje er alligevel den bedste måde at udforske New Zealands skønne natur. Landet byder desuden på en bred vifte af aktiviteter såsom bungee jumping, mountain biking og rapelling.

Oplev vingårde med lejebil i New Zealand

Ved at leje en bil i New Zealand kan man besøge de mange vingårde og den spektakulære natur eller udforske Maori-kulturen. Ornitologi er populært i New Zealand, og med en lejebil kan man beundre landets mange fuglearter og opleve regionerne i sit eget tempo og efter eget ønske.

Få flere informationer om det fascinerende land på New Zealands officielle turisme-hjemmeside. Siden er på engelsk.

Udsigt over Lake Wahea. Kilde: lwtt93

Find og bestil leje af bil i New Zealand, sydøst for Australien, her på Billeje.info. Vi har altid de bedste og senest opdaterede priser på biludlejning i New Zealand. Med en bil til rådighed kan I køre en tur ud i New Zealands storslåede natur.

Bestil en lejebil på New Zealand

Alene New Zealands landskaber og natur er en god grund til at besøge landet, og det er da også naturen i sig selv, der er en af de største turistmagneter.

Med billeje i New Zealand bør I besøge nogle af New Zealands vulkaner. Især White Island er en af de mest aktive vulkaner på øen, men også Mount Ruapehu, der ligger i Tongariro National Park, er et besøg værd, hvis man holder sin ferie på New Zealand.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil på New Zealand

New Zealand er det perfekte feriemål for turister med hang til udendørsliv og spænding. Med en lejebil i New Zealand kommer I nemt rundt til landets mange ekstremsportssteder. Prøv for eksempel bungy jump, river rafting eller hang-gliding. Med en lejebil kommer du nemt ud til New Zealands attraktioner.

Vil I have en mere rolig ferie på New Zealand, kan I køre rundt i landet i jeres udlejningsbil og se, om I kan genkende landskabet fra film, optaget i landet. New Zealands natur er ideel til eventyrfilm, og er i de sidste tyve år især blevet brugt til det.

Find den billigste lejebil på New Zealand Find Billeje her --> Sammenlign priser her