Billeje i Queenstown

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Queenstown. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Queenstown og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Queenstown

Queenstown ligger i naturskønne omgivelser. Foto: Tom Hall, Creative Commons.

Queenstown

Nok finder man Queenstown omkring 13.000 indbyggere et godt stykke nede ad listen over de største byer i New Zealand, men byen er alligevel en af de mest kendte. Særlig som udgangspunkt for aktive ferier i Sydøens fantastiske natur, er Queenstown blevet et populært rejsemål. Byen betjenes af en international lufthavn, som har forbindelser til resten af landet og Australien.

Udover gode muligheder for at tage på vandre- og cykelture i nærområdet, er byen især kendt for at byde vovelystne på en bred vifte af “adventure-aktiviteter”. Den forholdvis lille by får således årligt knap 3 millioner besøgende, hvoraf mange kommer for få et adrenalin-kick. Her kan du for eksempel prøve bungy jumping, whitewater rafting, canyon swinging, paragliding, faldskærmsudspring og sejle på søen i jetbåd. I vintermånederne udgør byen og de omkringliggende bjerge det mest populære skiområde, som trækker skiturister til fra nær og fjern.

Queenstown er dog også for dig, som er mere til afslappende ferier med kulturelle oplevelser i form af kulinariske oplevelser, shopping og kunst. Tæt ved Queenstown ligger desuden et mindre vindistrikt, som eftersigende er et af verdens mest sydligt beliggende. Uanset hvilken type aktiviteter du bruger dagen på, bør du unde dig selv at slutte dagen af på en bænk ved søbredden, hvor du kan nyde en fantastisk flot solnedgang.

Find mere information om seværdigheder og aktuelle begivenheder på Queenstown’s officielle hjemmeside her

Med en beliggenhed på den sydlige del af New Zealand’s sydø, har du i Queenstown et godt udgangspunkt for at tage videre til nogle af landets mest kendte seværdigheder og attraktioner såsom Milford Sound og Te Anau.

Billigste billeje i Queenstown

Vil du have friheden til at udforske den smukke natur og aktivitetsmulighederne omkring Queenstown i dit eget tempo, er den bedste løsning at leje en bil. Det er der da også mange, som vælger at gøre, og derfor har mange biludlejningsselskaberne kontorer i byen.

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Queenstown fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Queenstown Lufthavn

Ankommer du til Queenstown Airport (ZQN), kan du tage en bus ind til byen. Planlægger du at leje en bil i Queenstown, er det dog oplagt at afhente den allerede i lufthavnen. For det første slipper du så helt for at bekymre dig om køreplaner, og for det andet er der som regel et godt udvalg af biludlejningsselskaber i lufthavnen med gode chance for at finde et godt tilbud – hvis du booker i forvejen.

Book billig billeje i Queenstown Lufthavn

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Queenstown som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Queenstown, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Queenstown Find Billeje her --> Sammenlign priser her