1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Orlando Lufthavn

Orlando har masser af fantastisk natur med oplevelser til hele familien. Foto: Michael Lowin

Orlando lufthavn ligger cirka 11 km fra Orlando centrum. Den nemmeste måde, at komme til Orlando, er via fly til Orlando lufthavn, som ligger omkring 15 minutters kørsel fra byen. Tæt på byen ligger mange smukke seværdigheder såsom Mud Lake, Lake Nona, Lake Warren og Belle Isle.

Oplev Orlando med billeje

Orlando er helt sikkert en by, der er værd at besøge. Orlando lufthavn servicerer desuden passagerer der skal til centrum af Florida, og lufthavnen har over 35 millioner passagerer årligt. Lufthavnen er stille og rummelig, og er blandt de travleste lufthavne i verden.

Der findes adskillige internationale langdistanceflyvninger fra Orlando lufthavn. De største lufthavnsselskaber i Orlando lufthavn er Airtran’s Airways, Southwest Airlines og andre internationale flyselskaber med hyppige afgange til Atlanta Georgia og Hartsfield Jackson Atlanta.

Floridas strande med biludlejning

Orlando lufthavn ligger tæt på hovedvejen og har let adgang til de smukke strande i området, samt andre steder i Florida. Lufthavnens centrale placering gør, at den er et godt udgangspunkt, hvis man ønsker at opleve forskellige steder i landet.

Orlando lufthavn har en smuk beliggenhed, og man kan finde sofistikerede glasvægge, en fremragende service og en interessant udsigt over søen samt en bemærkelsesværdig kuppel med ovenlys. Det er et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker i lufthavnen, ligesom du finder trådløst internet, hæveautomat og sundhedspleje.

Lufthavnen i Orlando blev besøgt af over 36.480 millioner passagerer i år 2007. Lufthavnen har gode forbindelser til byen, med gode muligheder for biludlejning eller offentlig transport, som let giver adgang til byen.

Læs mere om Orlando på byens officielle hjemmeside. Den giver masser af informationer af stor nytte for turister til byen.