Billeje i Orlando Lufthavn

Orlando Lufthavn ligger cirka 11 km sydøst for Orlando centrum og med gode vejforbindelser til resten af Florida. Lej en bil i lufthavnen og få mest muligt ud af din ferie i Solskinsstaten. Billeje er billigt i Florida, og giver dig masser af frihed til at sætte dit eget tempo i ferien.

Orlando Lufthavn
Orlando Lufthavn er det perfekte udgangspunkt for en ferie med billeje i Florida. Foto: bebatut, CC BY-SA 2.0

Floridas største lufthavn

Målt på antallet af passagerer er Orlando Lufthavn den største i Florida. Næsten 48 millioner rejsende benytter således lufthavnen årligt. En stor del af dem vælger at leje en bil i lufthavnen.

Orlando Lufthavn har én stor hovedterminal, som er opdelt i en A- og B-side. Her finder du masser af butikker, restauranter og et hotel (Hyatt Regency). Derudover er der de faciliteter, som du kan forvente af en moderne, international lufthavn. Det inkluderer et godt udvalg af biludlejningsfirmaer for dig, der vil nemt videre til din endelige destination i Florida.

Orlando International Airport, der har forbindelser til talrige destinationer både i resten af USA og internationalt, bruger lufthavnskoden MCO. Det er en forkortelse for lufthavnens oprindelige navn, McCoy Air Force Base. Denne base lukkede ned i 1975.

Lej en bil i Orlando Lufthavn

Orlando Lufthavn er takket sin centrale beliggenhed i Florida og de gode vejforbindelser på mange måder et ideelt udgangspunkt for en kør-selv ferie med billeje. Det er da også yderst populært at leje en bil i Orlando Lufthavn.

Som et af de største markeder for biludlejning i verden, er der ikke overraskende et stort udvalg af udlejere i lufthavnen. I forbindelse med den seneste udvidelse af lufthavnen fik biludlejningsfirmaerne bedre faciliteter. Du finder derfor nu deres skranker på både A- og B-siden af terminalens niveau 1. Det inkluderer firmaer som Advantage, Avis, Budget, Hertz, National og Thrifty.

Selvom der normalt er mange lejebiler, anbefales det, at du bestiller din billeje hjemmefra. Det kan du hurtigt og sikkert gøre i søgemaskinen her på Billeje.info, som på få sekunder samler de billigste priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer i Orlando Lufthavn i en overskuelig liste. Så kan du nemt finde det bedste tilbud på den bil, der passer bedst til dine ønsker og budget.

Der blev ved den seneste udvidelse plads til flere biludlejningsfirmaer inde i terminalen. Men der er dog også stadig adskillige mindre, lokale biludlejere med kontorer uden for selve lufthavnsområdet. Bestiller du en lejebil fra en af disse, tilbydes der normalt shuttleservice til deres kontor fra lufthavnen.

Udforsk Florida med biludlejning i Orlando Lufthavn

Som rejsemål er Orlando især kendt for sine store tema- og forlystelsesparker som Disney World og Universal Studios og verdens største Legoland. De og selve byen er inden for kort rækkevidde, hvis du benytter dig af biludlejning i Orlando Lufthavn.

Der er dog meget andet at opleve i Florida, og omend staten er fire gange større end Danmark, kan du nå omkring til det meste i løbet af én ferie med billeje. Du kan for eksempel følge Interstate 95 ned langt østkysten til Miami, undervejs kan du lægge vejen forbi det interessante Kennedy Space Center eller springe i bølgerne ved Fort Lauderdale. Du kan også vælge i stedet at køre mod sydvest til Tampa og Fort Myers, der er kendt for sine flotte strande ud til Den Mexicanske Golf.

Tips til interessante destinationer med billeje

Hvad enten du blot lejer en bil for at kunne tage på kortere dagsudflugter eller vil udforske Florida på en rundrejse, er der nok destinationer at vælge mellem. Her er bare et lille udpluk:

  • Orlando forlystelsesparker
  • Kenndy Space Center
  • Fort Myers
  • Miami
  • Everglades National Park

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside
Læs mere om Orlando på byens officielle hjemmeside. .