Billeje i Atlanta Lufthavn

Bestil din billeje i Atlanta Lufthavn og oplev byen Atlanta og den øvrige del af staten Georgia i USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Atlanta og den øvrige del af staten Georgia.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Atlanta lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Atlanta og den øvrige del af staten Georgia i dit helt eget tempo.

Forbindelsen mellem Concourse B og Concourse A i Atlanta Hartsfield–Jackson International Airport er flot udsmykket. Foto: mliu92, CC BY-SA 2.0

I prisen på biludlejning i Atlanta Lufthavn er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Information om Atlanta Lufthavn

Atlanta Lufthavn bærer det officielle navn Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport og har lufthavnskoden ATL. Lufthavnen ligger på adressen 6000 N Terminal Pkwy, Atlanta, GA 30320, USA, kun ca. 13 kilomter syd for Altantas centrum i staten Georgia.

Med omkring 107 millioner passagerer og 900.000 flyaktiviteter om året er Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport en af de største lufthavne i verden og er adskillige gange kåret som den lufthavn i verden, der har flest fly-aktiviteter og flest fly-passagerer. Lufthavnen har to terminaler og 192 gates, hvoraf de 152 er til indenrigs-flyvning, mens de resterende 40 er til internationale flyforbindelser.

Lufthavnen udgør den primære base for Delta Air Lines, som da også benyttes af næsten trefjerdedele af lufthavnens passagerer. Southwest Airlines har dog også de fleste af deres ruter herfra. Derudover betjener en lang række af de mest kendte, internationale flyselskaber såsom Lufthansa, British Airways, KLM og Air France lufthavnen med ruter til det meste af verdenen.

På trods af at tusindvis af rejsende hver dag passerer gennem lufthavnen, er Atlanta Lufthavn sammenlignet med andre af de store “hub-lufthavne” kendt for at være let at finde rundt i og flyene har normalt god rettidighed takket være lufthavnens effektive layout og dens beliggenhed i et område med relativt mild klima. Opstår der mærkbare forsinkelser skyldes det som regel, at et sommertordenvejr driver hen over lufthavnen.

Du finder alle de faciliteter, som man kan forvente af en stor, international moderne lufthavn i terminalerne. Skal du fordrive tiden, er der således et godt udvalg af butikker. De senere år er især udvalget af spisesteder desuden blevet mærkbart forbedret. Der er naturligvis adskillige fastfood-steder, men har du god tid (> 1 time), er der også rig mulighed for at finde mere raffinerede restauranter med spændende menuer. Dette gælder dog kun indenrigsterminalen, da den internationale terminal i skrivende stund kun rummer en enkelt restaurant plus en Starbucks.

Biludlejning i Alanta Lufthavn

Atlanta Lufthavn, der allerede mod slutningen af 1950’erne var den travleste i landet, er på grund af sin beliggenhed i det østlige USA både et vigtigt knude punkt for flytrafikken til nogle af landets største byer og en vigtig indgangsport for rejsende fra Europa. Mange gange er det således her, du skal skifte til et indenrigsfly for at rejse videre til for eksempel Californien. Med billeje er Atlanta Lufthavn desuden et godt udgangspunkt for at udforske “Guds eget land” med billeje. I bil kan du således nemt opleve en perlerække af USA’s mest interessante stater.

Der er omkring et dusin af de store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Atlanta Lufthavn, herunder herunder Budget, Enterprise, Hertz, Avis og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Biludlejningsfirmaerne er samlet i det såkaldte ‘Rental Car Center’ (RCC), som ligger få minutters kørsel med SkyTrain eller International Terminal Shuttle fra selve lufthavnen. Biludlejningscenteret er åbent 24 i døgnet, 7 dage om ugen året rundt.

Afhentning og aflevering af lejebil i Atlanta Lufthavn

Når du skal afhente din lejebil i Atlanta Lufthavn, kan du selv gøre et par ting for at lette processen ved skranken. Først og fremmest bør du sørge for at din biludlejer kender dit flynummer. Det kan du oplyse i forbindelse med din bookning. Når biludlejningsselskabet ved hvilket fly, du rejser med, vil din reservation ikke blive annulleret i tilfælde af, at din ankomst er forsinket. Er du meget forsinket, anbefaler vi dog, at du kontakter biludlejningsselskabet.

Sørg derudover for at have de nødvendige papirer klar, når du når frem til skranken. Det vil sige din billejevoucher, dit kørekort, dit pas og et kreditkort, som skal være udstedt i dit navn og IKKE være et debetkort. Lav eventuelt også gerne en seddel, hvor dit navn, adresse i Danmark, dit mobilnummer og e-mail fremgår tydeligt. Disse oplysninger vil personalet normalt også spørge efter i forbindelse med udleveringen.

Husk kreditkortet når du skal leje en bil

Skal du aflevere din lejebil i Atlanta Lufthavn? Når du kommer ad I-85, skal du blot følge skiltningen mod “Rental car return.” Derefter kan du følge den cirkelformede Rental Car Center Parkway rundt, indtil du ser indgangen til dit biludlejningsfirma. Efter returneringen af din bil, kommer du hurtigt med SkyTrain til indenrigsterminalen eller International Shuttle Connector den internationale terminal.

Find den billigste lejebil i Atlanta Lufthavn

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Atlanta og det øvrige Georgia. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Atlanta Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Søgemaskinen, som stilles til rådighed af CarTrawler, indhenter priser på lejebiler fra de forskellige udlejere i (og omkring) lufthavnen. Så slipper du for at skulle tjekke priserne hos hvert enkelt biludlejningsfirma, men kan i stedet blot hurtigt kigge søgeresultatet igennem. Uanset om du er på udkig efter en stor, familievenlig SUV eller en kompakt, billig lejebil, finder du det nemt med søgemaskinen her på Billeje.info.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud på billeje i Atlanta Lufthavn

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Atlanta Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem CarTrawler, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Du kan ofte med fordel benytte filterfunktionen i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Atlanta Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Med filteret kan du for eksempel vælge kun at få vist biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Oplev Atlanta city med billeje

Atlanta er hovedstad og største by i staten Georgia. Byen ligger ved foden af Blue Ridge Mountains og Chattahoochee-floden løber nord for centrum af Atlanta. Hovedstadsområdet har ca. 3.500.000 indbyggere.

Atlanta er det økonomiske centrum i regionen og flere store selskaber har deres hovedkvarter her, herunder Coca-Cola. Byen har mange turistattraktioner, såsom museer, teatre, naturskønne parker, botaniske haver, forlystelsespark Six Flags Over Georgia, Museum of Natural History, Georgia Aquarium, det største akvarium i verden, og High Museum of Art.

Med mindre du kun skal bevæge dig rundt i downtown, er en bil den hurtigste måde at komme omkring på i Atlanta. I det meste af den vidtstrakte byen er der gratis parkering og rigelig af den. Selv i de mest populære områder tilbyder for eksempel restauranter ofte gratis eller billig betjent parkering (drikkepenge forventes dog).

Populære destinationer inden for rækkevidde

Der findes mange interessante og seværdige steder i staten Georgia og nabo-delstaterne, som du kan opleve med en lejebil fra Atlanta Lufthavn, Det er naturligvis foruden byen Atlanta selv, der også byder på masser af store oplevelser og seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Atlanta Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Atlanta (ca. 13 km)
  • San Salvador (ca. 37 km)
  • Rome (ca. 119 km)
  • Athens (ca. 130 km)
  • Augusta (ca. 239 km)
  • Columbus (ca. 159 km)

Dertil kommer, at Atlanta Lufthavn er et oplagt udgangspunkt for en egentlig roadtrip i USA. Det kunne for eksempel være en tur af den meget idylliske Blue Ridge Parkway, som strækker sig over 469 miles (ca. 755 km) gennem Virginia og North Carolina. I forbindelse med en kør-selv-ferie med billeje i USA kan du eventuelt udnytte, at de fleste større biludlejningsfirmaer tilbyder envejs-billeje. Så behøver du ikke vende tilbage til udgangspunktet for at returnere din lejebil og kan derfor nå længere omkring.

Selv hvis du ikke vil begynde en roadtrip fra Atlanta Lufthavn, vil du hurtigt opdage, at billeje er den bedste måde at komme omkring på i USA. Selvom der for eksempel kører Greyhound-busser til udvalgte byer i Georgia og nabostaterne fra lufthavnen, lader den offentlige transport således generelt en del tilbage at ønske. Med en lejebil har du derimod komplet frihed til at følge din egen rejseplan og ikke mindst fleksibiliteten til at lave ændringer undervejs, hvis du har lyst.

Nyttige links

Det lokale turistkontors hjemmeside
Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Atlanta Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her