Billeje i Atlanta lufthavn

Atlanta lufthavn

Bestil din billeje i Atlanta Lufthavn og oplev byen Atlanta og den øvrige del af staten Georgia i USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Atlanta og den øvrige del af staten Georgia.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Atlanta lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Atlanta og den øvrige del af staten Georgia i dit helt eget tempo.

Atlanta lufthavn

Atlanta lufthavn. Foto-kredit: Atlantacitizen. Oploadet under licensen Public domain.

Information om Atlanta lufthavn

Atlanta lufthavn bærer det officielle navn Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport og har lufthavnskoden ATL. Lufthavnen ligger på adressen 6000 N Terminal Pkwy, Atlanta, GA 30320, USA, kun ca. 13 kilomter syd for Altantas centrum i staten Georgia.

Med omkring 107 millioner passagerer og 900.000 flyaktiviteter om året er Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport en af de største lufthavne i verden og er adskillige gange kåret som den lufthavn i verden, der har flest fly-aktiviteter og flest fly-passagerer. Lufthavnen har to terminaler og 192 gates, hvoraf de 152 er til indenrigs-flyvning, mens de resterende 40 er til internationale flyforbindelser.

Information om Atlanta city

Atlanta er hovedstad og største by i staten Georgia. Byen ligger ved foden af Blue Ridge Mountains og Chattahoochee-floden løber nord for centrum af Atlanta. Hovedstadsområdet har ca. 3.500.000 indbyggere.

Atlanta er det økonomiske centrum i regionen og flere store selskaber har deres hovedkvarter her, herunder Coca-Cola. Byen har mange turistattraktioner, såsom museer, teatre, naturskønne parker, botaniske haver, forlystelsespark Six Flags Over Georgia, Museum of Natural History, Georgia Aquarium, det største akvarium i verden, og High Museum of Art.

Billigste billeje i Alanta Lufthavn

Der er flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Atlanta Lufthavn, herunder herunder Budget, Enterprise, Hertz, Avis og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Atlanta og det øvrige Georgia. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Atlanta Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Atlanta Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Atlanta Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i staten Georgia og nabo-delstaterne, som du kan opleve med en lejebil fra Atlanta Lufthavn, foruden naturligvis byen Atlanta selv, der byder på masser af store oplevelser og seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Atlanta Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Atlanta (ca. 13 km)
  • San Salvador (ca. 37 km)
  • Rome (ca. 119 km)
  • Athens (ca. 130 km)
  • Augusta (ca. 239 km)
  • Columbus (ca. 159 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Tip til rejsen

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Atlanta her.

Find den billigste lejebil i Atlanta lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her