Billeje i Atlanta lufthavn

Sammenlign priser på billeje i Atlanta lufthavn fra mere end 500 billejefirmaer og find den billigste pris. Indtast i søgemaskinen, hvornår du vil leje bil og få et overblik med alle priser på billeje og ledige lejebiler i Atlanta lufthavn. Du kan læse mere om billeje i Atlanta lufthavn i vores nye guide.

Atlanta

Atlanta er beliggende i den sydøstlige del af USA og er hovedstad og største by i staten Georgia. Byen ligger ved foden af Blue Ridge Mountains og Chattahoochee floden løber nord for centrum af Atlanta. Hovedstadsområdet har ca. 3.500.000 indbyggere.

Atlanta er det økonomiske centrum i regionen og flere store selskaber har deres hovedkvarter her, herunder Coca-Cola og CNN.

Byen har mange turistattraktioner såsom museer, teatre, naturskønne parker, botaniske haver, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv.

Seværdigheder

De mest populære turistattraktioner i Atlanta er “forlystelsespark Six Flags Over Georgia”, Museum of Natural History, Georgia Aquarium, det største akvarium i verden med hvaler, pingviner, søløver, alligatorer og skildpadder og ”High Museum of Art “.

Zoo “Zoo Atlanta” er populær med mere end 200 dyrearter. Her kan du se, herunder tigre, pandaer og orangutanger.

Ellers har byen store rekreative områder langs Chattahoochee floden, og du kan også besøge Stone Mountain Park-for dem, der ønsker at slappe af udendørs.

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport ligger 17 km syd for centrum og er en af de største lufthavne i verden. På Billeje.info finder du den billigste billeje i Atlanta lufthavn og på steder i Atlanta by. Du kan se priser på din lejebil fra alle billejefirmaer i søgemaskinen og læse mere om de forskellige biltyper, du kan leje.