Billeje i Atlanta

Bestil din billeje i Atlanta i delstaten Georgia med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i delstaten Georgia og det sydøstlige USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Atlanta, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Atlanta, Georgia og det sydøstlige USA i dit helt eget tempo.

CC BY 2.0

Atlanta. Foto-kredit: Mike. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Atlanta

Atlanta ligger i den nordlige del af delstaten Georgias i den sydøstlige del af USA. Byen, der har omkring en halv million indbyggere i den indre del og omkring 6 millioner indbyggere i den metropole del, er Georgias største by og hovedstad. Den er også hovedkvarter for store internationalt kendte virksomheder som Coca-Cola og AT&T.

Atlanta blev oprindeligt grundlagt som det afsluttende stop for en større statssponsoreret jernbane. Der gik dog ikke lang tid før dette stop blev konvergenspunktet mellem flere jernbaner, hvilket fik byen til at vokse hurtigt. Byens navn stammer fra den vestlige og atlantiske jernbanes lokale depot, der fra begyndelsen gav byen ry som et af landets store trafikknudepunkter. Endnu i dag er byen kendetegnet af gode vejforbindelser i både sydlig, vestlig, østlig og nordlig retning, hvorfor billeje i Atlanta er et særdeles godt udgangspunkt for alle, der ønsker at udforske det sydøstlige USA i eget tempo.

Biludlejning i Atlanta

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Atlanta, såsom Enterprise, Sixt, Budget, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Atlanta og delstaten Georgia. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Atlanta online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Atlanta, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste store internationale lufthavn er Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport, også kaldet Atlanta Airport (eller blot Hartsfield–Jackson), med lufthavnskoden ATL.

Lufthavnen ligger omkring 11 kilometer syd for Atlantas centrum. Lufthavnen er verdens travleste med omkring 107 millioner passagerer og knap 900,000 flyvninger om året, og er samtidig hovedkvarter for verdens største flyselskab, Delta Air Lines. Læs alt om billeje i Atlanta lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Atlanta

Der findes mange interessante og seværdige steder i Georgia og det sydøstlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra Atlanta, foruden naturligvis Atlanta selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Atlanta, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Marietta (ca. 33 km)
  • Athens (ca. 116 km)
  • Rome (ca. 113 km)
  • Macon (ca. 135 km)
  • Augusta (ca. 235 km)

Nyttige links

Vil du vide mere om Atlanta, så besøg byens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Atlanta Find Billeje her --> Sammenlign priser her