Billeje på Sicilien

Udsigt til vulkanen Etna. Kilde: Francesco Pappalardo

Oplev øen ud for Italiens støvler med billeje på Sicilien. Find og bestil udlejning af bil på Sicilien via Billeje.info. Vi har de senest opdaterede priser fra masser af biludlejningsfirmaer, der tilbyder lejebiler på Sicilien, så du nemt kan finde den perfekte bil til en god pris, når ferien skal holdes i den sydligste del af Italien.

Book billeje på Sicilien

Sicilien er både en ø og en region, der består af selve øen Sicilien og nogle mindre ud for kysten af denne. Det er en god idé at booke biludlejning på Sicilien til sin ferie, da det giver jer mulighed for at komme nemt rundt til øens mange interessante seværdigheder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udlejning af bil på Sicilien, Italien

Flere punkter på øen er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, herunder en af Siciliens nok mest populære seværdigheder, vulkanen Etna, som man nemt kan besøge, hvis man har booket billeje på Sicilien til sin ferie. Også byen Ragusa er en rigtig god idé at besøge med sin lejebil. Denne gamle by er utroligt spændende at gå eller køre rundt i.

Oplev Sicilien med biludlejning

Sicilien er en autonom region, som er påvirket af både europæisk og arabisk kultur. Gennem tidens løb har øen været besat af blandt andet det romerske og det græske storrige, hvilket tydeligt ses på øens bygningsværker og ruiner, som man også kan besøge med sin udlejningsbil på Sicilien.

Tag til den italienske ø, Sicilien, der ligger lige ud for Italiens støvle, og bestil en udlejningsbil til jeres ferie. Der er masser af oplevelser at finde på Sicilien og med biludlejning på Sicilien når I nemt ud til flere af disse.

Leje af bil på Sicilien

Uanset hvilken del af Sicilien, I vælger at opholde jer på, er det en god idé at booke leje af bil hjemmefra. Siciliens mest populære feriebyer ligger på kysterne rundt omkring på øen, og byder alle sammen på de skønneste sandstrande, som man nemt kommer til med billeje på Sicilien.

Sicilien har været besat af mange forskellige kulturer gennem tiden, og rundt omkring på øen kan I opleve de mange ruiner fra gammel tid. En af Italiens mest kendte seværdigheder ligger på den østlige del af Sicilien i Catania, nemlig vulkanen Etna, som man nemt kan køre til med sin lejebil på Sicilien.

CarTrawler sammenligner priser på lejebiler fra alle udlejningsselskaber på Sicilien og du finder både kendte firmaer som Avis rent a car, SIXT billeje og Hertz biludlejning samt mindre lokale udlejnings-firmaer i søgemaskinen.

Catania lufthavn
Norwegian flyver direkte til Catania lufthavn to gange om ugen. Fra Catania lufthavn som ligger på den vestlige del af øen, tæt på vulkanen Etna. Søg efter billig billeje i Catania eller læs mere om Catania lufthavn

Palermo lufthavn
En af årets nyheder fra SAS var åbningen af en direkte rute til Palermo lufthavn fra Kastrup. Palermo er hovedbyen på Sicilien og også den største lufthavn. Foruden ruten med SAS finder du gode forbindelser med flyselskaber som Air Berlin og Lufthansa. Indtast hvornår du vil leje bil i Palermo lufthavn, tryk ”søg billig billeje” og sammenlign billeje tilbud.

Trapani lufthavn
Trapani lufthavn er Ryanairs base på Sicilien og Ryanair flyver direkte fra Billund lufthavn op til 3 gange om ugen. I Trapani finder du ofte den billigste billeje hvis du sammenligner med Catana og Palermo.

Udlejning af bil på Sicilien

Book biludlejning nemt og billigt fra Billeje.info hjemmefra og hav jeres lejebil stående klar til jer, når I ankommer. Det er en god idé for eksempel at have bestilt udlejning af bil fra en af øens lufthavne, så I nemt kan komme direkte fra lufthavnen og videre til jeres feriebolig.

Find den billigste lejebil på Sicilien Find Billeje her --> Sammenlign priser her