Billeje Caltanissetta

Bestil din billeje i Caltanissetta på Sicilien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Caltanissetta-provinsen og det øvrige Sicilien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Caltanissetta, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Caltanissetta og Sicilien i dit helt eget tempo.

Caltanissetta

Caltanissetta-dalen. Foto-kredit: Giampaolo Macorig. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Caltanissetta

Caltanissetta er hovedstaden i provinsen af samme navn, beliggende på den centrale del af Sicilien. Byen har omkring 63,000 indbyggere, der bærer øgenavnet nisseni.

Caltanisseta er kendt som en hårdt prøvet mine-by, der ofte har gennemlevet perioder med fattigdom, og som har haft en dramatisk historie, senest under Anden Verdenskrig, hvor 345 civile døde i bombardementer af byen. De bærende elementer i byens økonomi er minedrift og landbrug (i området omkring byen). Det er også her, den berømte og traditionelle sicilianske likør, Amaro Averna, produceres.

Blandt byens seværdigheder er den smukke katedral, Santa Maria la Nova, fra 1500-tallet, paladset Palazzo Moncada fra 1600-tallet, kirken San Sebastiano fra det sekstende århundrede, tre museer, som er Det biskoppelige Museum, Det mineralogiske Museum og Det regionale Arkæologiske Museum, samt det normanniske kloster Santo Spirito.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Caltanissetta

Der er pt to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Caltanisseta, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Caltanisseta og Sicilien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Caltanisseta online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Caltanisseta, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er Catania lufthavn, som bærer det officielle navn Catania-Vincenzo Bellini lufthavn. Lufthavnen ligger ca. 90 kilometer fra byen. Læs om billeje i Catania lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Caltanisseta

Der findes mange interessante og seværdige steder på Sicilien, som du kan opleve med en lejebil fra Caltanisseta, foruden naturligvis Caltanisseta selv, der byder på interessante kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Caltanisseta, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Agrigento (ca. 53 km)
  • Gela (ca. 70 km)
  • Catania (ca. 110 km)
  • Cefalu (ca. 100 km)
  • Ragusa (ca. 136 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sicilien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sicilien.

Find den billigste lejebil i Caltanissetta Find Billeje her --> Sammenlign priser her