Billeje i Rom Fiumicino Lufthavn

Rom Fiumicino Lufthavn (FCO) er også kendt under navnet Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino og ligger ca. 30 km. fra Roms historiske centrum. Book billig billeje i Fiumicino lufthavn med Billeje.info og CarTrawler.

Rom Fiumicino er Italiens største lufthavn. Det giver god mening, når man tager i betragtning, at Rom er Italiens hovedstad, og derfor også bør have den største lufthavn. Det er Alitalias hovedsæde og en af de travleste lufthavne i Europa og verden. 36,3 millioner mennesker kom igennem lufthavnen sidste år. Det svarer til lidt over det halve af Italiens befolkning, bare for at sætte antallet i perspektiv.

Billig billeje i Rom Fiumicino Airport - biludlejning fra alle selskaber
Det er nemt og billigt at køre fra Fiumicino i en lejebil.

Så mange mennesker kan ikke komme igennem en hvilken som helst type lufthavn, og Fiumicino er da også bygget med henblik på at kunne håndtere mange mio. mennesker. Lufthavnen blev senest opgraderet i 2005, således at det nu er muligt at håndtere op til 30 takeoffs/landinger i timen. Hvis du vil være sikker på at komme hurtigt fra lufthavnen, bør du overveje billig billeje i Rom Fiumicino Lufthavn.

Roms Internationale Lufthavn

Lufthavnen er opkaldt efter opfinderen og maleren Leonardo da Vinci, som for mange år siden lavede de første tegninger til både en helikopter og et fly. Der skulle dog gå mange år, før disse tegninger blev til egentlige opfindelser, men ideen var hans. Rom Fiumicino Lufthavn er den klart største lufthavn i Italien, med godt 43. mio. passagerer i 2019, mod 29 mio. i Malpensa lufthavn i Milano, og er desuden blandt Europas 10 største, målt på antal passagerer.

“Fiumicino”, som lufthavnen ofte blot kaldes, er hjemmebase for Italiens store flyselskab Alitalia, og beflyves direkte fra Danmark af en række flyselskaber, herunder Norwegian og SAS, mens bl.a. Ryanair flyver til den mindre Ciampino Lufthavn.

Lufthavnen består af 3 terminaler: Terminal 1 huser Alitalia og øvrige medlemmer af Skyteam-alliancen, mens Terminal 3 benyttes af øvrige flyselskaber. Terminal 5 er i øjeblikket (2021) under renovering. De fleste biludlejningsfirmaer har diske i selve terminalen, men udlevering og returnering af lejebiler foregår i et dedikeret område, som nemt nås fra både Terminal 1 og Terminal 3 via gangbroer over den centrale adgangsvej. Følg skiltene i lufthavnen – det tager kun få minutter fra bagageudleveringen til du er fremme.

  • På engelsk: Rome–Fiumicino International Airport “Leonardo da Vinci”
  • På italiensk: Aeroporto Internazionale di Roma–Fiumicino “Leonardo da Vinci”
  • På dansk: Rom Fiumicino Lufthavn “Leonardo da Vinci”
  • Lufthavnskode (IATA): FCO

Billig billeje i Rom Fiumicino Lufthavn

Rom er for stor en by til, at du kan nå at opleve det hele. I hvert fald hvis du regner med at skulle tage bus og tog rundt. Du kan med billig billeje i Rom Fiumicino Lufthavn få ordnet transport på hele din ferie, og dermed kan du lægge denne bekymring fra dig. Det er nemt, billigt og praktisk. Så enkelt kan det siges om billeje i Rom Fiumicino Lufthavn.

Hvis du er typen, der gerne vil have styr på ferien, inden du drager af sted, så kan du bestille billeje i Rom Fiumicino Lufthavn allerede nu via os. Dette vil hjælpe dig med at gøre din tur en nem affære, og samtidig vil du opleve Rom som var du lokal.

Besøg Rom Fiumicino Lufthavns officielle hjemmeside.

Rom Leonardo da Vinci Fiumicino Lufthavn er beliggende ca. 35 km fra selve Rom. Da den er Italiens største lufthavn, er der selvfølgelig masser af spise- og shoppingmuligheder, hvis man skal have tiden til at gå mens man venter. Bestiller I billeje i Fiumicino Lufthavn hjemmefra, står bilen dog klar til jer, når I ankommer.

Biludlejningsfirmaer i Rom Lufthavn

Her kan du se en oversigt over de forskellige biludlejningsfirmaer i Rom Lufthavn, hvor du kan booke lejebiler til de billigste priser hos Billeje.info:

Autovia – +39 0665954103
Parkeringshus B – Fjerde sal

Avis og Budget – +39 0665011531
Parkeringshus A – Anden sal

Europcar – +39 0665761211
Parkeringshus B – Tredje sal

Goldcar og InterRent – +39 0665048104
Parkeringshus B – Fjerde sal

Hertz, Thrifty og Dollar – +39 0665955842
Parkeringshus A – Første sal

FireFly
Parkeringshus A – Første sal

Karym Rent – +39 0665958754
Parkeringshus C – Fjerde sal

Leasys – +39 0665953547
Parkeringshus B – Tredje sal

Locauto, Enterprise, National og Alamo – +39 0665953615
Parkeringshus C – Tredje sal

Maggiore – +390665010678
Parkeringshus A – Anden sal

RENT4U – +39 06659570613
Parkeringshus C – Fjerde sal

Sicily by Car og Auto Europa – +39 0665017450
Parkeringshus C – Fjerde sal

Sixt – +39 06659560780
Parkeringshus B – Fjerde sal

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder og attraktioner i Rom

Rom har som by og landets hovedstad rigtig mange ting at byde på. Som centrum for det antikke Romerrige, er der i dag stadig mange monumenter og bygninger, der står tilbage, således at det næsten er muligt at sætte sig ind i, hvordan det var at leve dengang.

Store områder er spærret af således, at turister kan gå rundt og se, hvordan bygningerne tager sig ud helt tæt på. F.eks. Forum Romanum, som det antikke centrum, og hvor mange regeringsbygninger stadig står flot den dag i dag. Blandt andet senatet og retten ligger placeret her. Du vil også her kunne bevæge dig op ad Palatinerhøjen, der har været et udsigtssted over centrum i sin tid. Kort derfra ligger Colosseum, som var det største amfiteater ikke bare i Italien, men i hele verden, og hvor blandt andet de blodige gladiatorkampe fandt sted. For at nå det hele, kan det være en god idé med billeje i Rom, måske allerede fra Fiumicino Lufthavn, da dette vil give dig det fornødne overskud.

Rom er ikke kun historie. Den moderne del af byen emmer af liv, og du kan her både spise på lækre restauranter, sidde på café eller bare slikke sol på Den Spanske Trappe. Hvad enten det er nat eller dag, står oplevelserne i kø for, at du bare skal række ud og gribe fat i, hvad der passer dig. Bestil billeje i Rom Fiumicino Lufthavn, hvis du har en forhåbning om at nå det hele, inden du skal af sted igen.

Du kan foretage dig, hvad du har lyst til i Rom. Det er bare om at finde rundt i de mange ting, der tilbyder sig. Billig billeje i Rom Fiumicino Lufthavn vil være en god støtte, således at du kan nå alle de ting, du havde forventet. Så snart du lander i byen, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt du bliver grebet af den unikke stemning, der mikser kultur, historie og utroligt byliv.

Transportmuligheder fra Rom Fiumicino Lufthavn

Det ville være synd at sige, at Rom Fiumicino Lufthavn er placeret tæt på byens centrum. Heldigvis er lufthavnen så stor, at der er flere muligheder for at komme ind til midten af byen. Det mest oplagte valg vil nok være toget, som går med jævne mellemrum fra en banegård lige ved siden af lufthavnen. Det går hele vejen ind til Termini, som er Roms hovedbanegård. Turen er dog både lang og dyr, så derfor bør man overveje andre muligheder. Billeje i Rom Fiumicino Lufthavn kan bringe dig både til byen, rundt og tilbage i den tid du er der. Det vil du finde praktisk, da det hjælper dig til at nyde ferien.

Storbyer og transport kan godt være noget af en proces at bevæge sig ind i. Der er for det meste både metro, bus, tog og taxa, man skal holde styr på, og det kan være svært, når man lige er landet. Billeje i Rom Fiumicino Lufthavn sparer dig for alt dette. Når billejen først er bestilt, så er friheden din.

Det er en frihed, som også venner og familie vil sætte pris på, hvis de rejser sammen med dig. Billeje i Rom Fiumicino Lufthavn vil blive værdsat ganske enkelt af den årsag, at det er nemmere end alternativerne.

Biludlejning fra Fiumicino lufthavn i Rom
Det er nemt at tage toget fra Rom Termini togstationen til Fiumicino Lufthavn for at hente en lejebil.

Rundt i Rom med lejebil fra Fiumicino Lufthavn

Med relativ kort rejsetid fra Fiumicino Airport ind til selve Rom, er der masser af gode grunde til at booke en lejebil. Med en bil til rådighed kommer I nemt rundt og ser Roms utallige attraktioner og seværdigheder, og I slipper tilmed for at skulle vente på en ledig taxa eller for at tage offentlig transport.

Der er masser af ting, man kan opleve i Rom, hvis man bestiller billeje i Fiumicino Lufthavn. Billeje er en ideel måde at komme ud og se Italiens hovedstad på. I kommer nemmere rundt til de helt store seværdigheder såsom de verdensberømte pladser Colosseum og Forum Romanum eller Vatikanstaten.

Med leje af bil fra Roms Lufthavn Fiumicino, har I frihed til selv at bestemme tempoet i jeres ferie, og I har mulighed for at nå meget mere, end hvis I ikke bestiller en lejebil.

Find den billigste lejebil i Rom Fiumicino Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her