Billeje i Canada

Canadas smukke natur bliver mere tilgængelig med en lejebil. Foto: Tobias Alt

Billeje i Canada giver dig mulighed for at udforske verdens næststørste land i dit eget tempo og selv bestemme, hvad du ønsker at se, og hvor længe du ønsker at blive hvert sted.

Canada er et stort land, og det er usandsynligt, at du vil bruge din udlejningsbil til at udforske hver enkelt af de særskilte regioner.

Bestil lejebil i Canada

Uanset om man ønsker at opleve den maritime kultur i Atlanterhavets provinser, den fransktalende region, Québec, naturskønne Prairies, kosmopolitiske British Columbia eller spektakulære Rockies, så giver en udlejningsbil eller en autocamper i Canada mulighed for at opsuge så meget som muligt af dette fantastiske land og dets indbyggere.

Niagara Falls med lejebil

Dette er især tilfældet i Ontario, som omfatter den multikulturelle Toronto, Niagara Falls, vinregionerne, to store skove, hovedstaden Ottawa, The Great Lakes, samt mange dejlige landsbyer.

Ønsker du at leje en bil i Canada, så kan du med fordel bruge vores søgemaskine her på siden til at finde billig biludlejning i Canada, og booke din lejebil online, således at du sikrer din foretrukne bil og den billigste pris på forhånd.

Det kan være nyttigt at afhente sin lejebil i lufthavnen, så man kan nyde friheden og bekvemmeligheden ved en lejebil helt fra starten af rejsen, ligesom man nemt og bekvemt kan ankomme til sit hotel.

Biludlejning i Canada kan være en dyr fornøjelse, hvis man rejser alene, men det er den ideelle måde for familier og grupper at udforske det canadiske landskab.

Indtast dine ønsker i søgemaskinen her på Billeje.info og du kan i fred og ro sammenligne priser på billeje i Canada fra alle biludlejnings-selskaber som bl.a. tæller Hertz, Avis og Alamo biludlejning.

Vinter i Lake Louise Park, Alberta, Canada. Kilde: laszlo

Besøg Canada i Nordamerika med biludlejning og kom nemt rundt i landet på egen hånd, når I har en bil til rådighed. Canada er et utroligt spændende land at besøge med billeje, og der er masser af spændende seværdigheder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Canada

Canada har en spændende historie og kultur, oprindeligt opdaget af indianere fra Asien, mange år senere vikingerne, og har i dag måske en af verdens højeste andel af forskellige etniciteter, hvor af kun omkring 32% er canadiere. Landet er således påvirket af en masse forskellige kulturer, primært fra Europa. I størstedelen af Canada taler de engelsk, men I visse byer er hovedsproget dog fransk.

Det er både nemt og billigt at booke billeje i Canada via Billeje.info og der findes car rental poster rundt omkring i hele landet, hvor fra I kan afhente jeres lejebil, når I ankommer til Canada.

Lufthavne

Canada er et kæmpe land og har derfor af helt naturlige årsager mange lufthavne. Det er dog langt fra alle lufthavne som har international trafik og dermed yderst sjældent der kommer turister. Ikke desto mindre kan du søge billeje priser i alle lufthavne i Canada i søgemaskinen. Fra Danmark kan du i skrivende stund flyve direkte til Canada fra Københavns lufthavn med Air Canada. De fem største lufthavne i Canada med international trafik er:

  1. Toronto Pearson International Airport
  2. Vancouver International Airport
  3. Calgary International Airport
  4. Montréal–Trudeau International Airport
  5. Edmonton International Airport

Book leje af bil i Canada

Mest oplagt er det selvfølgelig at bestille biludlejning fra en af de mange lufthavne i Canada, og der er masser af gode grunde til at have en bil til rådighed, når rejsen går til Canada, hvis man vil opleve så meget som muligt på sin ferie.

Få flere informationer om Canada på Wikipedia

Find den billigste lejebil i Canada Find Billeje her --> Sammenlign priser her