Billeje i Montreal

Velkommen til guiden med nyttige informationer om billig billeje i Montreal. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Montreal og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber i Canada. God fornøjelse!

Montreal

Montreal set fra søsiden. Foto: abdallahh, Creative Commons.

Generelt om Montreal

Montreal er Canadas næststørste by og landets største fransktalende by, hvilket gør den til den største by uden for Frankrig med fransk som det officielle sprog. Byen ligger på en ø med samme navn i Quebec-provinsen i det østlige Canada.

Sommeren i Montreal er som regel varm og fugtig med temperaturer på op til 26-27 grader, og på denne årstid kommer byens mange grønne parker for alvor til deres ret. I vintermånederne kan temperaturen jævnligt snige sig over frysepunktet, men ofte er byen dækket af sne det meste af tiden med gennemsnitstemperaturer omkring -10 grader.

Når du besøger Montreal vil du opleve en international by, som på mange måder har en atmosfære, som er mere europæisk end nordamerikansk. I byens gamle kvarter ligger adskillige bygninger fra det 17. og 18. århundrede. Det er også her du finder flest af byens madmarkeder, gadekunstnere og caféer.

Få flere tips og informationer hos det lokale turistkontor her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i Montreal

Den charmerende storby er kendt for sit kulturliv med mange årlige festivaler for blandt andet film, musik og ikke mindst gastronomi. Ifølge Lonely Planet er Montreal ligefrem en af de mest interessante by i Nordamerika, hvis det er kulinariske opleveser du søger.

Blandt årets mange festivaler er Festival International de Jazz de Montréal den mest kendte.

Omkring 20 kilometer fra storbyen ligger lufthavnen Montréal-Trudeau (YUL), hvorfra der er forbindelser til det meste af verden.

Billigste billeje i Montreal

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Montreal fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med  aktuelle spørgsmål om billeje (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Montreal i Canada, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Montreal, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Montreal Find Billeje her --> Sammenlign priser her