Golfbane

Drømmer du om en golfferie, hvor du kan nyde golfbanerne og samtidig udforske resten af dit rejsemål i eget tempo? Så bør du leje en bil! Med billeje kan du nemt nå rundt til de forskellige golfbaner og tage spontane udflugter uden at skulle bekymre dig om offentlig transport. Det er langt lettere at transportere dit udstyr rundt i en lejebil. Så pak golfkøllerne, bestil billeje og lad eventyret begynde!

Det er ikke tilfældigt, at biludlejningsfirmaer som eksempelvis Hertz sponsorerer PGA Touren. Der er en oplagt forbindelse mellem golfferier og lejebiler, når bekvemmelighed og fleksibilitet skal gå hånd i hånd. Den rette lejebil kan gøre hele forskellen for din ferieoplevelse. Men hvad skal du kigge efter, når du har brug for billeje til din næste golfferie? Her få du mine tips.

God plads til både udstyr og passagerer

God bagageplads er i sagens natur afgørende, når du som golfspiller skal finde en passende lejebil til ferien. Medmindre du er alene afsted eller blot har en enkelt medrejsende, er det derfor normalt i de større bilklasser, du bør kigge efter billeje til golfferien. Selvom du måske godt kan få plads til din golftaske ved at tage bagsæderne i brug i en af de mindre biltyper, er det mere trygt i forhold til tyveri at opbevare dem ude af syne i bagagerummet.

Mens 3-4 golfspillere med alt deres bagage og udstyr ofte vil have vanskeligt vil at presse sig ind i en lejebil fra mini- eller mellemkategorien, kan en stor minivan med 7-9 siddepladser være et ideelt valg. Som regel er det her muligt at lægge et par af de bagerste sæder ned. Så kan I nemt få plads til golftaskerne og resten af jeres bagage. Eksempler på biler i denne kategori er Ford S-Max, Citroen C4 Grand Picasso, Volkswagen Transporter eller lignende.

Lej køller sammen med din lejebil?

Golfkøller stiller ikke blot krav til størrelsen på din lejebil. De kan også give visse udfordringer, når man skal rejse med fly. En del flyselskaber opkræver således et ekstra gebyr for at medtage golfudstyr.

Derfor har nogle biludlejningsselskaber lanceret særlige pakker til golfspillere, hvor man udover en bil får et sæt golfkøller med i lejen. Hertz Biludlejning tilbyder for eksempel sine kunder at bestille billeje med golfkøller i Portugal.

Golfspiller
Billeje er nøglen til en vellykket golfferie. Foto: Christoph KeilUnsplash

Her får du mere ud af en golfferie med billeje

Der er efterhånden utallige fantastiske golfdestinationer rundt om i verden. Der er dog nogle steder, hvor det at leje en bil til golfferien især giver god mening. Ikke mindst fordi det er steder, hvor du har gode chancer for at finde en billig lejebil.

Portugal – et solrigt golfparadis

Portugal har længe været et af Europas mest populære rejsemål blandt golfentusiaster. Her får du en smuk kulisse for en uforglemmelig golfferie. Med sit behagelige solrige klima, enestående kystlinje og velplejede golfbaner af højeste internationale standard er Portugal et ideelt rejsemål for golfspillere på alle niveauer.

Fra det luksuriøse Algarve med sine spektakulære klippeformationer og fortryllende strande til det historiske Lissabon og det charmerende Porto i nord er Portugal rig på variation og skønhed – også når det gælder golfbanerne. Hvis du lejer en bil, kan du nemt udforske de forskellige golfbaner og samtidig den rige kultur og natur, som Portugal også byde på. Fra det verdensberømte Dom Pedro Golf Resort i Vilamoura til de maleriske baner langs Silver Coast og de fantastiske udsigter fra banerne på Madeira, er Portugal et sandt paradis for golfentusiaster.

Spanien – et golfmekka på Solkysten

Spanien er en anden af Europas førende golfdestinationer. Ved Marbella på Costa del Sol har du for eksempel mere end 70 golfbaner at vælge imellem. Solkystens status som et golfmekka skyldes ikke kun det solrige middelhavsklima, men også det imponerende udvalg af golfbaner i verdensklasse, der strækker sig langs den spektakulære kystlinje og op i det bakkede bagland. Fra ikoniske baner som Valderrama, der lagde græs til Ryder Cup i 1997, til smukke baner omgivet af bjerge og havudsigt, er Costa del Sol et sandt paradis for golfelskere. Har du en lejebil, kan du kombinere golfspillet med afslappende stunder på de flotte strande og fordybelse i den kulturelle rigdom i området.

Florida – Orlando er perfekt til golffamilier

Orlando i Florida er ikke kun hjemsted for verdensberømte forlystelsesparker som Disney World og Universal Studios, men også over 1000 anerkendte golfbaner. Det gør Solskinstaten til en fantastisk destination for golffamilier. Her får I en perfekt blanding af golf og familievenlig underholdning. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller nybegynder, kan du finde en golfbane, der passer til dine evner og præferencer i Orlando-området.

Florida er desuden kendt, som en af de stater med det største udvalg og billigste priser på biludlejning. USA er bilernes land, så vil du prøve flere golfbaner (eller forlystelsesparker) i løbet af ferien, er en lejebil næsten et must.

Her finder du billig billeje til golfferien

Ønsker du at have den fleksibilitet lejebilen giver på en golfferie? Så er det en god ide at bestille din billeje allerede hjemmefra. Det er ikke så sjovt at møde op med sin store golftaske ved biludlejningskontoret i ankomstlufthavnen og finde ud af, at de kun har små lejebiler tilbage.

Brug søgemaskinen her på siden til at bestille din lejebil til golfferien. Her kan du sammenligne priser på billeje fra flere hundrede biludlejningsfirmaer i hele verden. Derudover, og nok så vigtigt, kan du ved hjælp af filterfunktionen målrette din søgning. For eksempel til kun at se tilbud på biler af en vis størrelse. Bemærk at medmindre det fremgår ved bestillingen, kan det ikke garanteres, at du får præcis den bilmodel, som er vises på billedet. Biludlejningsselskaber skriver normalt “eller lignede” for at tage forbehold for fejl og udsolgte biler. Du kan dog altid være sikker på at få en bil i samme klasse.

Har du spørgsmål om billeje, anbefaler vi, at du starter med at kigge i vores FAQ med de oftest stillede spørgsmål om billeje

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *