golftaske

Følger du golf, har du nok lagt mærke til, at der ofte er reklamer for biludlejningsfirmaer. Hertz har for eksempel lige forlænget deres sponsorat af PGA Touren. Men hvad skal du kigge efter, når du har brug for en lejebil til din næste golfferie?

God plads til både udstyr og passagerer

God bagageplads er i sagens natur afgørende, når man som golfspiller skal finde en passende lejebil. Medmindre du er alene afsted eller blot har en enkelt medrejsende, er det derfor normalt i de større bilklasser, du skal søge efter billeje til golfferien. Selvom man måske kan få plads til sine golfkøller ved at tage bagsæderne i brug i en af de mindre biltyper, er det desuden mere trygt i forhold til tyveri, at have dem mere ude af syne i et bagagerum.

Mens 3-4 golfspillere med alt deres bagage og udstyr ofte vil have vanskeligt vil at presse sig ind i en lejebil fra mini- eller mellemkategorien, vil en stor minivan med 7-9 siddepladser typisk være et ideelt valg. Som regel er det her muligt at lægge et par af de bagerste sæder ned, så golftaskerne nemt kan få plads. Eksempler på biler i denne kategori er Ford S-Max, Citroen C4 Grand Picasso, Volkswagen Transporter eller lignende.

Lej køller sammen med din lejebil

Golfkøller stiller ikke blot krav til størrelsen på din lejebil. De kan også give visse udfordringer, når man skal rejse med fly. En del flyselskaber opkræver således et ekstra gebyr for at medtage golfudstyr.

Derfor har nogle biludlejningsselskaber lanceret særlige pakker til golfspillere, hvor man udover en bil får et sæt golfkøller med i lejen. Hertz Biludlejning tilbyder for eksempel sine kunder at bestille billeje med golfkøller i Portugal.

Bestil billig billeje til golfferien

Skal du afsted på golfferie, og ønsker du den fleksibilitet, der følger med at have en lejebil til rådighed? Så er det en god ide at bestille din bil allerede hjemmefra. Det er ikke så sjovt at møde op med sin store golftaske ved biludlejningskontoret i ankomstlufthavnen og finde ud af, at der kun er små lejebiler ledige.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at bestille din lejebil til golfferien. Her kan du sammenligne priser på billeje fra flere hundrede biludlejningsfirmaer i hele verden. Derudover, og nok så vigtigt, kan du ved hjælp af filterfunktionen i søgemaskinen specificere, hvilken størrelse bil du ønsker at søge efter. Bemærk at medmindre det fremgår ved bestillingen, kan det ikke garanteres, at du får præcis den bilmodel, som er vises på billedet. Biludlejningsselskaber skriver normalt “eller lignede” for at tage forbehold for fejl og udsolgte biler. Du kan dog altid være sikker på at få en bil i samme klasse.

Har du spørgsmål om billeje, anbefaler vi, at du starter med at kigge i vores FAQ med de oftest stillede spørgsmål om billeje

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *