Billig billeje i Europa

På Billeje.info samler vi langt de fleste biludlejningsfirmaer, der har depoter med billeje i Europa. Via vores søgefunktion her på siden finder du nemt din lejebil til ferien, uanset hvor i Europa ferien går hen.

Europa er verdens tættest befolkede kontinent, og her er aldrig langt til den næste store oplevelse. Selvom distancerne i Europa er relativt overskuelige, så sørger et fintmasket net af flyruter også for, at de fleste ferier foregår med fly – og en lejebil fremme på destinationen. På den måde kan man slippe for de værste transportstrækninger ned gennem fx. Tyskland, og man får mest ud af de dage man har til rådighed.

Billeje standard

Find billig billeje i Europa med fri kilometer

Find billig billeje i hele Europa via Billeje.info. Sammenlign priser fra biludlejningsfirmaer i hele Europa. Find for eksempel den ideelle lejebil til din ferie i Frankrig, Spanien, Tyskland eller et helt fjerde rejsemål i Europa.

Billeje.info har altid de senest opdaterede priser på lejebiler i hele Europa, og hvis du bestiller biludlejning i Europa online, er bilen klar til jer, når I ankommer til jeres destination, og prisen på lejebilen bliver samtidig lavere, hvis du er ude i god tid. I stort set alle tilfælde er din billeje i Europa med fri kilometer, men husk at læse lejebetingelserne grundigt hver gang.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bedste og billigste biludlejning

Du finder leje af bil fra masser af destinationer i hele Europa, både fra lufthavne og udvalgte steder øvrige steder i de forskellige lande. Brug vores “rent a car”-søgning her på siden og find billeje til din ferie i Europa. Der er masser af gode grunde til at booke leje af bil, uanset hvor i Europa, I ønsker at holde jeres bilferie, da dette er den bedste transportform, hvis man vil have større frihed til at opleve det land eller den by, man besøger, på egen hånd.

Et godt sted at starte, hvis du selv vil køre rundt i Europa i en lejebil, er at kigge efter biler i Flensborg. Pga de lavere tyske afgifter kan du her leje en bil med fri kilometer til en lavere pris, og du kan efterlade din egen, danske bil her. Ofte vil totaløkonomien være bedre, og du får en bil, som er større og bedre tilpasset til fart og bjerge ned gennem kontinentet.

Lejebil i Europa

Tag på bilferie i Europa med hele familien. Flyv til en valgfri destination i Europa og bestil billeje fra en af Europas mange lufthavne. Vi garanterer dig, at du nemt kan finde en lejebil, uanset hvor i kontinentet din rejse går hen.

Om du ønsker at holde din ferie tæt på i Sverige, langt væk i Grækenland, langt væk i skoven eller midt inde i byen er helt underordnet – med en lejebil til rådighed, kommer I uden tvivl lettest rundt i det land eller den by, I har valgt at besøge i jeres ferie, og via vores søgemaskine kan du finde biludlejning til destinationer rundt omkring i hele Europa til absolut rimelige priser.

Udlejning af bil i Europa

Kør en tur rundt og oplev Europa i lejebil. Hos visse biludlejningsfirmaer kan du ikke bare selv bestemme afleveringstidspunktet, men også afleveringssted, hvilket gør, at du ikke behøver at begrænse din ferie til et lille område.

Lej en bil fra en af de mange rent a car firmaer direkte fra ankomst til lufthavnen eller en af de større togstationer. Med billeje i Europa sparer du hele køreturen frem og tilbage og får alligevel mulighed for at opleve landet, du besøger, på egen hånd.

Find den billigste lejebil i Europa Find Billeje her --> Sammenlign priser her