Billeje i Montenegro

Billeje i Montenegro er nemt og billig når du bestiller din lejebil online – læs vores mini guide om landet og sammenlign priser på billig billeje i alle byer og lufthavne i Montenegro.

Guide om Montenegro

Vi har samlet nogle fakta og informationer om Montenegro i vores mini guide. Ønsker du mere information om landet finder du links til turistkontoret her. Montenegro, som betyder “Sort bjerg” er belligende i Sydøsteuropa. Dens kyst grænser til Adriaterhavet mod sydvest og er omgivet af Kroatien i vest, Bosnien-Hercegovina mod nordvest, Serbien mod nordøst, Kosovo mod øst og Albanien mod sydøst. Montenegros hovedstad og største by er Podgorica, mens Cetinje er udpeget som Prijestonica, hvilket betyder, den tidligere kongelige hovedstad.

Montenegro, perlen i Middelhavet er unik på mange måder. Ingen andre steder kan du finde, så meget naturlig rigdom, skønhed, milde strande, klare søer, vidunderlige floder og smukke bjerge, i så kompakt et område som i Montenegro. I morgen kan du vågne op langs den smukke Adriaterhavskyst, have frokost på bredden af Skadar søen og nyde en aften gåtur i de montenegrinske bjerge. Montenegro har noget for enhver smag.

Billeje Montenegro

Smuk udsigt over bjergene i Montenegro – oplev Montenegro på egen hånd med en udlejningsbil. Foto: BBM Explorer

Biludlejning i Montenegro

Med biludlejning kan man let besøge de mange forbløffende steder Montenegro har at tilbyde. Tilbring for eksempel noget tid i en af de smukke nationalparker som man ikke vil gå glip af eller måske et smut til hovedstaden Podgorica. Udforsk Dinariske Alperne og Tara floden i den nordlige del af landet. Biludlejning i Montenegro vil give dig mulighed for at opdage alt, hvad dette veletablerede land har at tilbyde.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udforsk Montenegro med en udlejningsbil

Historie entusiaster vil være mere end tilfredse med et ophold i Podgorica. Byens gamle tyrkiske bydel (Stara Varos) er hjemsted for vidunderlige moskeer, et gammelt urtårn og hyggelige, smalle gader. Efter at have tilbragt noget tid her bør man tage et smut til centrum (Trg Republike), hvor turister og lokale mødes. Du vil finde mange gode restauranter i dette område, inden man tager en aftentur i resten af byen. Et besøg i Montenegro er ikke komplet uden en tur på landet, hvor man kan overvære den store naturlige skønhed og de små charmerende byer. Med en udlejningsbil i Montenegro er det nemt et tage en tur til Durmitor og Biogradska Gora nationalparker. Her vil du finde gamle flotte bøgetræer der står uberørte, gletsjersøer, samt forrevne bjergtinder.

Find den billigste lejebil i Montenegro Find Billeje her --> Sammenlign priser her