Billeje i Californien

Sacramento her er Californiens hovedstad og nås nemt fra en af de større byer med billeje. Foto: Maveric

Californien ligger på USA’s vestkyst og er den største stat i USA. Staten vender ud mod Stillehavet og har en motorvej, som løber ned langs kysten fra San Francisco og videre til San Diego. Northern California har flere interessante byer og seværdigheder, blandt andet San Francisco, Yosemite National Park og Monterey.

Man kan besøge San Francisco i Californien, hvor man kan tage en køretur i de gamle sporvogne, eller besøge Fisherman’s Wharf, hvor man kan tage på en sejltur eller besøge det gamle fængsel, Alcatraz. Man kan også opleve søløver, eller man kan spise på en af de mange fremragende restauranter. Man kan endda tage en flyvetur i helikopter og se byen fra oven, blandt andet med udsigt til den berømte Golden Gate Bridge.

Yosemite National Park med billeje

Yosemite National Park er en af Californiens største attraktioner med sine mange vandreruter og vandfald. Man kan endda opleve en enkelt bjørn eller to midt i parken, som indeholder masser af træer og et rigt dyreliv. I Monterey kan man tage til stranden, spille golf eller besøge Cannery Row med den fantastiske udsigt over oceanet.

Man kan også tage på hvalsafari, men man skal huske ekstra tøj, da det kan blive koldt ude på havet. Man kan også køre en tur langs Californiens kyst og opleve steder som Cambria Pines, Santa Barbara, Los Angeles og San Diego. Californien byder også på vinmarkerne i Napa Valley, hvor man nemt kan tilbringe en dag og smage prøve de californiske vine.

Californien biludlejning året rundt

Klimaet er behageligt hele året rundt, selvom nogle af byerne på den nordlige kyst kan blive køligere, så man skal tage lidt varmt tøj med til om morgenen og aftenen.

Californien kan nemt nås med fly, da der findes lufthavne både i San Francisco, Monterey, San Jose, Sacramento, Los Angeles og San Diego.

Læs mere om Californien på statens officielle hjemmeside for besøgende og turister. Her findes masser af praktiske oplysninger.

Bestil billeje i Californien

Du kan finde den billigste billeje i Californien ved at indtaste datoer og destination i vores søgemaskine foroven, der finder de bedste priser fra alle biludlejningsselskaber i Californien.

Find den billigste lejebil i Californien Find Billeje her --> Sammenlign priser her