Billeje i San Diego lufthavn

Find den billigste billeje i San Diego Lufthavn via søgemaskinen her på Billeje.info, der sammenligner priser på lejebiler fra de mange forskellige udlejere i lufthavnen. Når du lejer en bil, giver du dig selv de bedste betingelser for at få en uforglemmelig rejse i det vestlige USA.

Kunst i San Diego Lufthavn
San Diego Lufthavn har gjort noget ud af udsmykningen i terminalerne. På din vej rundt i lufthavnen vil du passerer talrige vægmalerier, mosaikker og skulpturer. Foto: Wikimedia, CC BY-SA 3.0

Lufthavnen

Lufthavnen i San Diego hedder officielt San Diego International Airport og har lufthavnskoden SAN. Lufthavnen, der tidligere var kendt som Lindbergh Field, ligger under 5 kilometer fra centrum af San Diego og cirka 30 kilometer fra Tijuana, som ligger på grænsen til Mexico. Der er et godt netværk af busser mellem San Diego og lufthavnen, men langt de fleste turister vælger at leje en billig bil.

I 2018 rejste mere end 24 millioner passagerer via San Diego Lufthavn, hvilket gør den til USA’s travleste lufthavn med kun én landingsbane. Lufthavnens direkte ruter går primært til destinationer i USA, Canada og Mexico. Der er dog også enkelte direkte ruter til Europa, og med en enkelt mellemlanding i for eksempel New York eller Atlanta er mulighederne mange for at rejse over Atlanten. Lufthavnen har to terminaler, som er forbundet af en shuttle-bus.

I San Diego Lufthavn finder du et godt udvalg af butikker og spisesteder. Andre faciliteter omfatter trådløs internetadgang, lounge-områder og hæveautomater. Lufthavnen er desuden kendt for sin flotte udsmykning med værker af lokale kunstnere, som laver skiftende udstillinger.

Lej en bil i San Diego Lufthavn

I 2016 indviede man et nye billejecenter i den nordlige del af lufthavnsområdet. Ved at samle alle de større biludlejningsselskaber på ét sted, er det blevet mere enkelt at leje en bil i San Diego Lufthavn. Biludlejningscenteret ligger på 3355 Admiral Boland Way. Når du ankommer til San Diego Lufthavn, kan du dog blot stige ombord på en af de gratis shuttle-busser som kører hele tiden frem og tilbage mellem billejecenteret og terminalerne. Skal du returnere din lejebil, følger du blot skiltene mod ‘Rental Car Center/Return’.

I billejecenteret finder du udlejere som Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, National og Hertz. Dertil kommer en god håndfuld lokale “Off-site” biludlejningsfirmaer, der ofte også har gode tilbud. Vælger du at benytte en af disse udlejere, tilbyder de normalt også shuttle-transport.

Du bør bestille din billeje i San Diego Lufthavn hjemmefra. Det kan du hurtigt gøre her på Billeje.info. Angiv blot i søgemaskinen øverst her på siden, hvornår du ønsker at afhente din lejebil. Så får du en oversigt over de billigste priser på biler i forskellige størrelser fra en bred vifte af biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Start med biludlejning i San Diego Lufthavn

Kystbyen San Diego er trods sin størrelse kendt for at have en afslappet atmosfære, der sammen med beliggenheden ud til Stillehavet og det middelhavs-agtige klima gør den til et populært rejsemål i det sydlige Californien. Udover strandene byder byen på et mangfoldigt kulturliv.

Selvom San Diego “kun” har omkring 1,4 millioner indbyggere, er byområdet vidtstrakt. Det er dog nemt at komme omkring, hvis du lejer en bil. Med biludlejning i San Diego Lufthavn kommer du således ikke blot hurtigt ind til byen, men får også de bedste betingelser for at udforske seværdigheder og attraktioner. Vil du nyde en afslappet dag ved vandet, kan du for eksempel køre nordpå til La Jolla Shores Park, en af de mest populære strande omkring et kvarters kørsel fra San Diego Downtown. Tæt ved ligger Windansea Beach, som er populær blandt surfere. Inde i byen er San Diego Zoo en af de mest berømte attraktioner og et oplagt udflugtsmål, hvis du rejser med børn. Den amerikanske stillehavsflåde har base i San Diego, og på USS Midway Museum kan du få et fascinerende indblik i denne del af det amerikanske militær.

Populære destinationer inden for rækkevidde

Det er naturligvis ikke kun for at kunne komme nemt omkring i byen og nærområdet, at mange vælger at bestille billeje i San Diego. Placeringen i det sydlige Californien gør således byen til et populært udgangspunkt for en kør-selv-ferie i det vestlige USA. Følger du for eksempel kysten nordpå forbi La Jolla, kan du fra Dana Point følge den legendariske Highway One videre helt op til San Francisco. Kører du ind i landet mod Las Vegas, kan du undervejs besøge flere berømte nationalparker.

  • Temecula Valley – Hvis du ikke vil køre helt til Napa Valley, er den nærliggende Temecula Valley et godt alternativ.
  • Los Angeles – Englenes by er inden række rækkevidde af en dagsudflugt.
  • Laguna Beach – berømt strand lidt syd for Los Angeles.
  • Joshua Tree National Park – Vil du have god tid i parken, bør du tage en overnatning i nærheden, for eksempel i Palm Springs.
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Den officielle hjemmeside for lufthavnen

Find den billigste lejebil i San Diego Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her