Billeje i Newark Liberty lufthavn New York

Find den billigste billeje i Newark Liberty International lufthavn i New York via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser fra alle billejefirmaer i Newark lufthavn i New York og spar penge på din billeje.

Information om Newark

Newark Liberty International lufthavn har lufthavns koden EWR og ligger kun 5 kilometer syd for Newark og ca. 40 kilometer sydvest for New York City. Der er både busser og tog mellem lufthavnen og Newark. Billeje firmaer der er til stede i lufthavnen omfatter blandt andet Avis rent a car, HolidayCars, Budobtain, Dollar car hire, Enterprise, Hertz biludlejning, SIXT billeje, Budget og National. Over 35. millioner passagerer, besøgte lufthavnen i Newark sidste år. De 5 mest populære internationale destinationer fra Newark lufthavn er London i England, Paris i Frankrig, Toronto i canada, Tel Aviv i Isral og Amsterdam i Holland. Lufthavnen er base og det vigtigste knudepunkt for Continental Airlines og FedEx Express. Newark Lufthavn er den første lufthavn i dette område i New York og åbnede helt tilbage i 1928. New ark lufthavn har tre terminaler og du kan bestille billig billeje til afhentning i alle terminaler.

Stort udvalg af faciliteter

Der er et godt udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter i alle terminaler. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, banker, sundhedsvæsen, massage, barn / alrum, kapellet og business center. Newark Liberty International Airport Marriott ligger i lufthavnen, men du finder et stort antal af andre hoteller i området. Her på Billeje.info kan du sammenligne priser på billige hoteller nøjagtig som i søgemaskinen der sammenligner priser på billig billeje i Newark Liberty International lufthavn.

Lufthavne i New York

Vær opmærksom på at der i New York findes flere lufthavne, så det er vigtig at du checker din flybillet, så du vælger den rigtige lufthavn, når du lejer bil. Da flere flyselskaber flyver til alle lufthavne i New York, kan du ofte komme ud fra at du flyver ud til en lufthavn og hjem fra en anden. Som en ekstra sikkerhed så er det altid en god ide at indtaste dit flynummer, når du bestiller billeje i Newark eller én af de andre lufthavn; på den måde kan billejeselskaber se om dit fly er forsinket og du har valgt den rigtige lufthavn. Af andre lufthavne i New York er JFK  lufthavn den største.

Find den billigste lejebil i Newark Liberty lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her