Billeje i Boston Lufthavn

Boston Lufthavn

Boston er en fantastisk by at besøge med billeje. Byen er stor og har et bredt udvalg af spændende seværdigheder, som du kan bruge lang tid på at udforske. Vil du have mest muligt ud af din tid her, er det en god idé, at bestille din lejebil på forhånd, så den står klar i lufthavnen, når du ankommer til Boston Luftavn.

Boston Lufthavn
Boston Lufthavn er den største lufthavn i New England regionen. Foto: Chris Oakley, CC BY 2.0

Lufthavnen

Boston Lufthavn, der officielt hedder Boston Logan International Airport (BOS), benyttes årligt af omkring 40 millioner passagerer. Det gør den til den travleste lufthavn i Massachusetts og resten af New England, der også omfatter staterne Maine, Vermont, New Hampshire, Rhode Island og Connecticut.

Boston Lufthavn består af fire terminaler, A, B, C, og E, der tilsammen har mere end 100 gates. Alle internationale fly ankommer til terminal E, da dette er den eneste med paskontrol og toldfaciliteter. I terminalerne finder du talrige spisesteder med en naturlig overvægt af fastfood restauranter og andre steder, hvor du ikke risikerer at komme for sent til dit fly på grund af langsommelig servering. Skal du alligevel have tiden til at gå, er der ligeledes et rigt udvalg af butikker i lufthavnen med alt fra mærkevaretøj til bøger.

Lufthavnen ligger få kilometer fra centrum af Boston i bydelen East Boston. Det er derfor normalt nemt at komme videre ind til byen fra lufthavnen, hvilket kan ske med tog, bus eller taxi. Vil du ikke være afhængig af offentlig transport eller taxier (der i Boston har ry for at tage omveje for at presse prisen i vejret) er der også et bredt udvalg af biludlejningsselskaber at vælge mellem i lufthavnen.

Biludlejning i Boston Lufthavn

Alle biludlejningsselskaberne som er repræsenteret i Boston Lufthavn, er samlet i det såkaldte ‘Car Rental Center’. Her finder du firmaer som for eksempel Avis, E-Z Rent-A-Car, National og Enterprise, der normalt har et bredt sortiment af lejebiler i deres flåder. Biludlejningscenteret består af et fire-etagers parkeringshus, hvor der blandt andet også er hæveautomater og en Dunkin Donuts Express, hvis du lige skal have blodsukkeret op inden, du sætter dig bag rattet.

Adressen på biludlejningscenteret er: 15 Transportation Way, East Boston, MA 02128. Der kører shuttlebusser (blå-hvide) fra terminalerne til centeret cirka hvert femte minut. Skal du aflevere din lejebil, skal du blot følge skiltningen mod “Rental Car Center.”

Ved at leje en bil i Boston sparer du tid og penge, når du skal rundt og opleve byen. Desuden skal du ikke bekymre sig om ruter og tidsplaner, samt kontanter til brug af offentlig transport. Det eneste du skal bruge er et kreditkort og et gyldigt kørekort.

Oplev Bostons seværdigheder med billeje

Ved at leje en bil kan man selv planlægge sin tur, således at du oplever præcis de ting, du selv har lyst til. Desuden kan du blive lige så længe, du ønsker på hvert sted, og er altså ikke afhængig af andre mennesker ligesom du vil være på en guidet sightseeingtur.

Der er mange seværdigheder at opleve i Boston. Er man sportsfan kan man opleve Major League baseball i Fenway Park, eller besøge TD Banknorth Garden og opleve Bruins spille. For de historieinteresserede er der mange historiske steder og interessante museer at besøge, blandt andre JFK Presidential Library og Museum, Boston Tea Party Ship and Museum, og Paul Revere House. Centrum af Boston har et livligt natteliv og mange spændende shoppingmuligheder. Det er desuden interessant at tage en køretur igennem byens forstæder.

Udover seværdigheder og attraktioner i selve Boston-området, er billeje naturligvis også en oplagt mulighed for at tage på en kør-selv-ferie i resten af det nordøstlige USA. Det er nemt at komme omkring i bil, og med en lejebil har du fra Boston Lufthavn en lang række af landsdelens mest interessante byer og seværdigheder inden for fornuftig køreafstand.

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • New Hampshire – mange hyggelige byer og smukke naturområder.
  • Cape Cod – halvø med lange sandstrande.
  • Salem – berygtet for sine hekseprocesser i slutningen af 1600-tallet.
  • New York City – The Big Apple!

Du kan læse mere om Bostons lufthavn på hjemmesiden her.

Find den billigste lejebil i Boston Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her