Billeje i København

Billeje i København finder du er nemt og hurtig på billeje.info, og uanset om du søger en billig lejebil til arbejde eller ferie i København, kan du i billeje-søgemaskinen sammenligne priser på biludlejning fra flere af de kendte billeje-selskaber.

Husk, der indgår altid den nødvendige forsikring i prisen på din lejebil. Du finder flere biludlejningskontorer i København, så uanset om du ankommer til København med tog, fly, eller du måske bor i København og blot skal bruge en lejebil en dag, er der altid et sted i nærheden, du kan afhente din lejebil. Du vil automatisk i søgemaskinen få en oversigt med alle adresser du kan afhente lejebilen på. Du skal blot skrive ‘København’.

Billig billeje i København

Sommerhyggen er total i Nyhavn – København

Københavns middelalderprofil med de mange smukke tårne er uforglemmelig, og en spadseretur eller sejlads gennem den gamle bydel er særdeles stemningsfuld. Er du turist og vil besøge centrum af byen, er det dog ikke nogen fordel at medbringe sin lejebil.

Bestiller du billeje under dit ophold i København, er det en god ide at undersøge, om du kan parkere din lejebil på hotellet. Du finder biludlejningssteder overalt i byen, men langt de fleste vælger at bestille billeje i Københavns lufthavn hvor man finder det største udvalg.

Sammenlign priser på billeje i København

Når du bestiller en billig billeje i København igennem Billeje.info, indgår der altid de lovpligtige og nødvendige forsikringer, ligesom der er fri kilometer hos de fleste udlejningsselskaber.

Når du søger efter priser på biler, kan du altid se de aktuelle betingelser for billejen. Vi gør opmærksom på, at der kan være forskel på betingelser på billeje, hvis du er udenlandsdansker eller bor i Danmark. Husk disse informationer, når du sammenligner priser på billeje online i søgemaskinen.

Spar penge på billeje i København

Bestil din billeje i København online på billeje.info og spar penge. Det er gratis at sammenligne priser på billeje i København i billeje-søgemaskinen, og finder du en lejebil, der passer dine behov, er det hurtig og nemt at bestille bilen. Husk at du normalt kan afbestille din billeje i København helt op til 24 timer før afhentningstidspunktet uden gebyr. Læs de aktuelle betingelser for billeje, når du sammenligner priserne.

Når du søger efter billeje i København hos Billeje.info sammenligner vi priser på lejebiler hos udlejningsselskaber som Avis Billeje, Hertz, SIXT og EuropCar.

De største lokaliteter for afhentning af billeje i København er København Kastrup Lufthavn og området omkring Gl. Kongevej hvor både AVIS, SIXT, Hertz og EuropCar har udlejningskontorer midt i hjertet af København.

Læs meget mere om København hos Wonderful Copenhagen. Nedenfor finder du også andre nyttige links til billeje og biludlejning i København, bl.a. en artikel på wikipedia om København,

Aktuel trafikinformation fra København
København på wikipedia
København på Google maps

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udvalgte afhentningssteder i København:

  • Strandvejen 70, Hellerup
  • Langelinjekajen, Østerbro
  • Poppelstykket 1, København SV
  • Hovedbanegården, Nyropsgade 42, København V
  • Kystvejen 42, Kastrup

Billeje ved Københavns Hovedbanegård

Københavns smukke hovedbanegård blev indviet i 1911, samtidig med Boulevardbanen til Østerport, som bandt jernbanerne omkring byen sammen. Den er tegnet af DSBs hovedarkitekt i perioden, Heinrich Wenck, og spænder over 14 spor, hvilket inkluderer 4 spor til S-tog, og 2 spor til Metro. Hovedbanegårdens centrale placering bringer dig i gåafstand af bl.a. Københavns Rådhus, Rådhuspladsen, Strøget, Industriens Hus og naturligvis Tivoli, som er stationens umiddelbare nabo.

Skal du videre fra toget til fx. Nordsjælland eller Sydsverige, er det en god idé at booke en lejebil ved Københavns Hovedbanegård, og selvom der ikke er nogen biludlejningsfirmaer til stede i selve banegården, er der gode muligheder for at afhente i nærområdet. Indenfor 500 meter finder man fx. SIXT i Nyropsgade 42, AVIS og Budget i Kampmannsgade 1, Europcar på Gl. Kongevej 13 og Hertz på Ved Vesterport 3. I søgemaskinen kan du søge efter billeje i hele København, eller du kan skrive ‘Hovedbanegården’ i søgefeltet for at finde biludlejning tæt ved stationen.

Læs mere om butikker og spisesteder på Hovedbanen.dk (ingen info om billeje).

Billeje ved Københavns Hovedbanegård

Du kan nemt leje bil ved Københavns Hovedbanegård med Billeje.info og CarTrawler

Københavns historie

I Københavnsområdet har der eksisteret bopladser i mere end 6000 år, men byen nævnes første gang i 1043 som Havn, der var en ubetydelig landsby ved havet. Da handlen i området øgedes, ikke mindst mellem Roskilde og hovedbyen Lund i det danske Skåne, voksede Havn dog gradvist.

I 1397 blev København centrum for det samlede Norden under Kalmar-unionen. København lå nu centralt i Riget, der bestod af Danmark, Norge og Sverige, og byen blomstrede og blev hurtigt også militært og politisk centrum. Kong Christian I var den første, der blev kronet i København, og han satte gang i opførelsen af nye bygninger og institutioner, bl.a. Københavns Slot og universitetet, der er fra 1479.

Industrialisering kom efterhånden til byen og her blev anlagt store skibsværfter og anden industri. I 1847 blev den første jernbane anlagt til Roskilde, og byens middelaldervolde blev nedlagt, så store nye boligområder opstod i de nuværende brokvarterer og på Frederiksberg. Kulturen blomstrede, og 1800-tallet blev byens og landets guldalder. Personligheder som H.C. Andersen, Søren Kierkegaard og Bertel Thorvaldsen arbejdede her.

Københavns bygninger kom nådigt gennem 2. Verdenskrig, hvor der kun blev foretaget ganske få bombardementer, og det var en af grundene til, at byen hurtigt efter krigen på ny blev knudepunkt for Skandinavien. Udbygningen er fortsat gennem sidste halvdel af 1900-tallet, hvor det danske velfærdssamfund er grundlagt og udviklet.

I 2000 blev København landfast med de tidligere danske områder i det nuværende Sverige. Øresundsbroen blev anlagt, og udviklingen af Øresundsområdet som en stor østersøregion er i gang med bl.a. anlæggelsen af den nye moderne bydel Ørestad.

København er byen ved vandet, Danmarks hovedstad, hvor seværdighederne er mange og afstandene små og den berømte danske hygge er også en naturlig del af besøget i Wonderful Copenhagen, uanset om det er i lejebil eller til fods.

Sådan bestiller du billig billeje i København

Tag en tur til hovedstaden i weekenden eller ferien. Bestil billeje i København og oplev mere af en af Skandinaviens måske mest interessante og spændende byer med en lejebil til rådighed.

I kan spare den lange køretur og flyve eller tage toget til København. Der er mange muligheder for offentlig transport, men vil man også opleve seværdigheder, der ligger lidt uden for centrum af byen, er det en rigtig god idé at booke leje af bil til sit ophold i København.

Hvis I lejer en bil i København online hjemmefra, kan I afhente bilen ved ankomst. Mest oplagt er det at vælge Kastrup Lufthavn som afhentningssted, men der findes også andre biludlejningsposter rundt omkring i den danske hovedstad.

Find billig billeje i København via rent a car søgemaskinen Billeje.info. Det er altid en fordel at leje en bil i København, hvad end du kommer fra den østlige del af landet eller du er bosiddende i Sverige. Med billeje til rådighed når I at opleve mere, får mere frihed og kommer også nemt til de attraktioner, der ligger i udkanten af byen, hvis det er det, I vil.

Billeje i København med fri kilometer

Er du på udkig efter billig billeje i København med fri kilometer, så vær opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i København har en begrænsning på antallet af kilometer du må køre per dag i din lejebil. Her er dog undtaget hvis du bor i udlandet, og lejer en bil i København, hvilket skyldes en særlig skattestatus for udlandsdanskere der lejer bil. Læs lejebetingelserne nøje, så du ved, hvad du går ind til, når du lejer en bil i København.

Find den billigste lejebil i København Find Billeje her --> Sammenlign priser her