Billeje på Copenhagen Crowne Plaza

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i Copenhagen Crowne Plaza. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Copenhagen Crowne Plaza, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Copenhagen Crowne Plaza fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

crown plaza elbil

En af Crown Plaza’s elbiler. Foto: Crowne Plaza Copenhagen.

Copenhagen Crowne Plaza

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers åbnede i 2009 i Ørestaden på Vestamager i København. Hotellet er satser på grønt brand med bæredygtighed i højsæde og er Danmarks første CO2-neutrale hotel. Det betyder blandt andet, at energien delvist leveres af solcellepanelet på hotellets facade, og at man har indført vandbesparende foranstaltninger.

Ifølge Hotel Crowne Plaza’s egne oplysninger betyder deres grønne profil, at de bruger 65 procent mindre energi end andre sammenlignelige hoteller. I forlængelse af deres grønne profil omfatter en del af tilbuddene til gæster på hotellet muligheden for at leje en elbil eller cykel sammen med værelset.

Find flere informationer om hotellet på deres hjemmeside her

Benytter du billeje fra Copenhagen Crowne Plaza er det nemt at rejse videre til resten af Danmark og Sverige. Fra hotellet er der således kun få hundrede meter til Øresundsmotorvejen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Copenhagen Crowne Plaza

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Copenhagen Crowne Plaza fra biludlejningsfirmaer ved hotellet. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Har du spørgsmål om billeje i Danmark eller udlandet, kan vi anbefales dig at tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål om biludlejning.

Find den billigste lejebil ved Copenhagen Crowne Plaza Find Billeje her --> Sammenlign priser her