Beslutter man sig for at tage på bilferie har man mulighed for at bestemme over sin egen ferie. Man skal ikke være presset over at skulle nå et fly, tog eller bus. En kør selv ferie er også en mulighed for at holde ferie med familien på egne præmisser. Man finder hurtigt ud af at man har større frihed til at kunne udforske sin destination, end hvis man bliver guidet af et rejsebureau.

Når man snakker med folk som vælger at tage på en bilferie, er det også friheden som står højest på listen. Det er friheden til altid selv at kunne vælge hvad og hvornår man gerne vil opleve noget, som for de fleste til at tage på en kør selv ferie.

Den bedste bilferie kan dog hurtigt blive noget rod hvis der går noget galt med bilen. Derfor anbefaler vi at man for tjekket bilen godt og grundigt igennem inden man forlader Danmark (hvis man ikke benytter sig af billeje). Når man tager på bilferie vil bilen skulle køre over lange afstande, så enhver forberedelse vil gøre en godt hvis der nu skulle gå noget galt. Det kan derfor være en godt tidspunkt at få tjekket ting som bremser og dæk på bilen. Skulle uheldet være ude og man befinder sig i en lille landsby i udlandet, er det ikke altid let at anskaffe reservedele til lige præcis ens egen bil. Rejser man i de store lande i Europa såsom, Italien, Spanien og Tyskland vil dette selvfølgelig ikke være et så stort problem som hvis man tog bilen til Sibirien.

 

>> Find den billigste lejebil Find Billeje her -->Sammenlign priser her!