Leje af bil til Bilferie og Kør selv ferie

Beslutter man sig for at tage på bilferie har man mulighed for at bestemme over sin egen ferie. Man skal ikke være presset over at skulle nå et fly, tog eller bus. En kør selv ferie er også en mulighed for at holde ferie med familien på egne præmisser. Her kan du leje en bil til ferien og se priser fra alle udlejere.

Når man taler med folk som vælger at tage på bilferie, er det også friheden som står højest på listen. Det er friheden til altid selv at kunne vælge hvad og hvornår man gerne vil opleve noget, som får de fleste til at tage på en kør selv ferie. Man finder hurtigt ud af at man har større frihed til at kunne udforske sin destination, end hvis man bliver guidet af et rejsebureau. Samtidig undgår man stress over check-in, afgangstider og timers ventetid i terminaler.

Lejebil til kør selv ferie
En fast del af kør selv-ferien er pauser på tankstationer ned gennem Europa.

Fra Danmark er det nemt at køre på bilferie til Sydeuropa. Fra Jylland er det blot at pege køleren mod syd og ramme den tyske motorvej A7, som starter ved Flensborg og fortsætter hele vejen til Alperne. Undervejs kan du så tage stilling til, om du skal dreje fra mod vest eller øst – typisk efter du er kørt gennem Elb-tunnellen i Hamburg, hvorefter man kan dreje fra mod A1, som peger mod Holland, Belgien og Frankrig, eller følge A24 mod Berlin og Østeuropa.

Tyskland fungerer altså for de fleste danskere – også fra Sjælland – som en fordeler af ferietrafik. Man kan naturligvis også vælge at bruge sin ferie i netop Tyskland, hvor en bilferie fx. kan gå til Harze, Schwartzwald, Berlin, Hamburg eller Alperne, som alle er populære rejsemål.

Lej bil til ferie i Tyskland

I de senere år er det blevet mere og mere populært at leje bil til ferien i Tyskland. Fidusen er, at man kan tage sin egen bil fra Danmark og køre over grænsen, hvor man så skifter til en tysk bil, med lavere afgift og som er bedre tilpasset kørsel på Autobahn.

Din egen bil sparer på afskrivningerne, og du kommer måske endda hurtigere og sikrere frem. Hos biludlejningsselskaberne i Flensborg er man eksperter i den slags, og de tilbyder endda at passe på din egen bil, mens du er væk.

>> Læs mere om billeje i Tyskland her

Få tjekket bilen grundigt inden afgang

Den bedste bilferie kan dog hurtigt blive noget rod hvis der går noget galt med bilen. Derfor anbefaler vi at man for tjekket bilen godt og grundigt igennem inden man forlader Danmark (hvis man ikke benytter sig af billeje). Når man tager på bilferie vil bilen skulle køre over lange afstande, så enhver forberedelse vil gøre en godt hvis der nu skulle gå noget galt. Det kan derfor være en godt tidspunkt at få tjekket ting som bremser og dæk på bilen.

Skulle uheldet være ude og man befinder sig i en lille landsby i udlandet, er det ikke altid let at anskaffe reservedele til lige præcis ens egen bil. Rejser man i de store lande i Europa såsom, Italien, Spanien og Tyskland vil dette selvfølgelig ikke være et så stort problem som hvis man tog bilen til Sibirien.

Find den billigste lejebil til Bilferie og kør selv ferie Find Billeje her --> Sammenlign priser her