Billeje i Milano

Hvis du er til ægte storbystemning, er Milano et godt valg. Her er en høj puls, storbyliv og masser af spændende seværdigheder, flotte butikker og gode restauranter, cafeer og barer. Og så er Milano et godt udgangspunkt for besøg i det øvrige Norditalien. Lej en bil i Milano, og udforsk området i dit eget tempo.

Lej bil i Milano online og spar penge på din lejebil. Billeje.info samarbejder med CarTrawler og Auto Europe om at finde billig billeje. Både CarTrawler og Auto Europe er blandt verdens største når det gælder formidling af biludlejning og sammenligner priser på lejebiler fra alle biludlejningsselskaber. Indtast i søgemaskinen hvornår du skal leje en bil og sammenlign priser og ledige biler.

Information om Milano

Milano ligger i regionen Lombardiet i det nordlige Italien. Det er den andenstørste by i Italien og en ægte storby med sine 1,3 millioner indbyggere. Regner man forstæderne og området rundt om Milano med, kommer man dog op på en befolkning på helt op mod 7,5 millioner mennesker. Så vi taler om en vaskeægte storby.

Det skal dog ikke afholde dig fra at leje en bil, når du besøger byen. Du kan nøjes med at bruge bilen til og fra lufthavnen og parkere ved hotellet. Eller du kan tage lejebilen fra lufthavnen, parkere den uden for centrum og tage metroen ind til bymidten. Så holder bilen klar, når du måske skal videre ud i landet.

Modens hovedstad

Det nordlige Italien er langt rigere end den sydlige del af landet, og det mærker man tydeligt – ikke mindst i Milano, der er en rig og fremtidsorienteret by og kendt som det økonomiske centrum i Italien. Derudover er Milano uden tvivl hovedstaden, når det handler om mode og design. Begge dele fylder meget i Italien – og i særdeleshed i Milano.

Byen er et sandt mekka for modefolk og designere. Overalt er der modebutikker og butikker med lækkert design. Alle de dyre mærker er repræsenteret i Milano med overdådige butikker og ditto priser. Men det er tilladt at kigge, og det er en oplevelse i sig selv.

Størst koncentration af dyre designmærker finder man i området, der er kendt som den gyldne trekant. Det er en række gader i det centrale Milano, hvor alle de store modehuse har deres fineste butikker.

Den overdækkede shopping-arkade ved domkirkepladsen, Galleria Vittorio Emanuele II, er et smukt og imponerende sted og et besøg værd – uanset om du vil shoppe eller bare kigge.

Kultur og oplevelser

Milano er ikke bare mode og shopping. Der er også meget andet at se. Den imponerende domkirke Il Duomo er et must. Det er verdens fjerdestørste domkirke, og den er et imponerende syn. Har du lyst til det, kan du tage turen til toppen og nyde udsigten derfra.

Når du går videre, kan du slå vejen forbi det smukke operahus Teatro alla Scala og en lang række spændende museer, der huser imponerende kunstværker. I kirken og klosteret Santa Maria delle Grazie kan du se et af Leonardo da Vincis mest berømte værker: Den sidste nadver.

Hvis du ønsker at opleve en rigtig italiensk fodboldkamp, så tag ind og se A.C. Milan eller F.C. Inter på det berømte San Siro Stadion. Konkurrencen mellem de to er meget skarp, da de begge kæmper for at være et af de stærkeste hold i Italien, og kampene med de to hold er en ladet affære, som altid tiltrækker mange og bestemte skarer.

Der er masser af andre ting, der er værd at se i Milano. Så det handler om at vælge det ud, som du helst vil se nu. Og så gemme resten til næste besøg i byen.

Intet besøg i Italien uden et besøg på en isbar (gelateria). Der er ikke noget, der kan slå hjemmelavet italiensk is. Heldigvis har italienerne det på samme måde, så der er isbarer overalt i Milano, hvor du kan få præcist den smagsvariant, som du allerbedst kan lide.

Tæt trafik i Milano

Milano er en storby, og derfor er der uundgåeligt mange biler og meget trafik på vejen. Men det er ikke en umulig opgave at køre i sin lejebil i Milano. Og sørger man for at bruge gps’en, når man bevæger sig rundt, kan man koncentrere sig fuldt ud om kørslen.

I de fleste storbyer er parkering ikke helt billig, og sådan er det også i Milano. Et alternativ kan derfor være at parkere bilen på en af de store parkeringspladser ved siden af en metrostation i udkanten af byen og derefter tage metroen ind til byen. På den måde kan du have fordelen af en lejebil, når du skal til og fra lufthavnen. Og når du måske skal videre fra Milano og ud i landet, holder den lejede bil klar og venter.

Uanset hvilken lufthavn du lander i – Linate, Malpensa eller Bergamo – er der masser af muligheder for biludlejning. Og billeje er en fordel, hvis du kan lide at have friheden til selv at bestemme på rejsen. Når du lander i lufthavnen, holder bilen klar til dig – hvis du har bestilt leje af bil hjemmefra. I løbet af ingen tid er du så vej ind mod Milano. Og du slipper for at vente på den offentlige transport.

Tips til sultne nordeuropæere

Der er fyldt med restauranter, barer, cafeer, isbarer og andre spisesteder overalt i Milano. Og der er noget i alle prisklasser – fra en enkel og billig pizza på en lille restaurant og til de fineste spisesteder for absolutte feinschmeckere.

Men i Sydeuropa spiser man generelt aftenmåltidet langt senere, end vi gør i Nordeuropa. Er man i et turistområde, er det dog sjældent noget problem at finde en restaurant, der åbner kl. 18. Men Milano er en storby, og har du bevæget dig væk fra de mest turistede områder, vil du opdage, at restauranterne af gode grunde følger de lokale indbyggeres vaner og åbner sent efter danske forhold. Typisk omkring kl. 21, hvilket kan føles næsten umenneskeligt sent for en nordboer, der er vant til at spise sit aftenmåltid langt tidligere.

I de mest turistede områder af Milano – i centrum, ved domkirken osv. – er der dog mange restauranter, der åbner meget tidligere, så turister, børnefamilier og andre, der er vant til at spise tidligt på aftenen, ikke behøver gå sultne rundt indtil sent om aftenen.

Befinder du dig uden for turistområderne, og er du hundesulten før kl. 21, kan du kigge inden for i en vinbar eller café. Mange af dem serverer nemlig en form for buffet med små lækre tapas i tidsrummet kl. 18-21. Når du køber noget at drikke, kan du frit forsyne dig i buffeten. Det kan være en god løsning, hvis du er sulten her og nu og har svært ved at vente, til restauranterne åbner. Og børn er velkomne, som de er generelt i Italien.

Lufthavne

Når du er på jagt efter en billig bil i Milano har du nok allerede besluttet dig for at flyve til en af lufthavnene i byen, og det er vigtig at du checker til hvilken lufthav du skal flyve til da Milano har tre lufthavne og det er vores erfaring at man let kan tage fejl. Husk også at checke om du flyve ud og hjem fra den samme lufthavn i Milano. Skulle du have booket en flybillet hvor du f.eks flyver med SAS til Linarte Airport og hjem med Easyjet fra Malpensa Airport, så er det ingen problem at bestille en billig billeje, for hos CarTrawler kan du uden gebyr afhente din bil i en lufthavn og aflever den i en anden. De tre lufthavne der findes i Milano er Malpensa lufthavn som ligger ca. 40 kilometer fra centrum af byen. Malpensa er den største lufthavn i Milano og her flyver bla. SAS, Easyjet og Norwegian til fra Kastrup lufthavn. Linate er den anden lufthavn og ligger næsten i centrum afbyen, her flyver i skrivende stund kun SAS til. Den sidste lufthav som egentlig ikke ligger i Milano er Bergamo lufthavn, men efter at Ryanair begyndte at flye til Bergamo og kalde den Milano Bergamo lufthavn så er der mange der tror de lander i Milano, det gør man ikke der er ca. 100 kilometer til centrum. Derimod er Bergamo et godt valg hvis man f.eks skal til Verona eller Gardasøen. Ryanair flyver i skrivende stund fra Billund lufthavn til Milana Bergamo.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej bil i Milano nu, det er nemt og billigt

Lej bil i Milano ved at indtaste dine ønsker i søgemaskinen eller læs mere om billeje i Milano her på Billeje.info -husk lejer du bil igennem Billeje.info og CarTrawler eller Auto Europe kan du i langt de fleste tilfælde afbestille din bil helt op til 24 timer inden afhentning uden gebyr. Et godt råd er altid at læse de aktuelle lejebetingelser godt igennem inden du bestiller biludlejning, for billejeselskaberne ændre ofte i deres priser og betingelser.

Fordele ved at benytte CarTrawler billeje

Fordelen ved at benytte søgemaskinen fra CarTrawler når du skal finde en billig lejebil i Milano er at den indsamler priser og ledige lejebiler i real time, hvilket betyder du altid er sikker på at få de bedste tilbud. Foruden CarTrawler findes der andre søgemaskiner der formidler biludlejning, f.eks Holiday Autos og Auto Escape. Fælles for dem alle er at skal du leje en bil i Milano, så er du sikker på at få de bedste priser, modsat hvis du bestiller direkte hos billejefirmaerne. For alle tre søgemaskiner gælder det at priserne på lejebiler er inkl. lovpligtige forsikringer, og at du har mulighed for at betale et mindre beløb for helt at undgå selvrisiko på din lejebil, ligesom priserne ogspå er inklsiv et ubegrænset antal kilometer således du ikke skal tænke på hvor langt du kører i bilen.

Eksterne sider med information om Milano

Wikipedia
Google

 

Find den billigste lejebil i Milano Find Billeje her --> Sammenlign priser her