Billeje i Venedig Lufthavn

Venedig Lufthavn (VCE), eller ‘Venice Marco Polo Airport’, er hovedlufthavnen i området omkring Venedig. Den er placeret på det italienske fastland og ligger derfor ca. 8 km nord for selve Venedig.

Lufthavnen i Venedig er opkaldt efter den italienske opdagelsesrejsende Marco Polo, der tog hele vejen til Kina og på den måde berettede om det fjerne øst til folk i Europa. Da Venedig er et af de vigtigste turistområder i Italien og Europa, så er der hvert år næsten 7 mio. mennesker, der kommer igennem lufthavnen. Det betyder, at der er et stort pres på faciliteterne – på trods af en ny terminal der åbnede i 2002. Det kan derfor være en gode for nyankomne turister med billig billeje i Venedig Lufthavn.

Venedig er og bliver et af de mest populære spots i Italien. Byens fantastiske rammer er blevet kaldt for det smukkeste bygget af mennesket nogensinde, og det siger ikke så lidt. Lufthavnen i Venedig skal derfor også kunne modtage mange millioner mennesker hvert år, og dette tal stiger kun i takt med at flybilletterne bliver billigere og billigere, hvad enten du skal til Mellemøsten eller USA. Det er en fordel for de turister, der har sørget for at bestille billeje i Venedig Lufthavn, da de ikke skal tænke på hverken transport eller uventede omkostninger, så snart de er landet.

Venedig Lufthavn har mange moderne faciliteter, men der er stress på mange alle årets 365 dage alligevel. Som turist må man indse, at Venedig bare er et populært turist-spot – med rette.

Seværdigheder og attraktioner i Venedig

Venedig har alt, hvad man gerne vil opleve som turist i Italien. Helt unik arkitektur, anderledes kultur pga. byens placering i vandet og et fantastisk køkken, der byder på det bedste, vi kender fra det italienske køkken. Spredt udover 117 forskellige øer, kan man opleve byen på vidt forskellige måder.

Der er busbåde, der drøner rundt i gaderne af vand, og der er de mere romantiske gondoler, der bliver padlet igennem de små gyder af en (i nogle tilfælde) syngende italiener. Besøg Markuspladsen, hvis du vil se den fantastiske katedral i midten af byen. Her fodrer turister de tusinder af duer, der befinder sig her hver dag hele året. Pladsen er også kendt for af og til at ligge under vand, når vandstanden stiger for meget i byen. Billeje i Venedig Lufthavn vil derfor være en god idé for dem, der også ønsker at opleve noget lidt anderledes end lige netop Venedig. Ellers kan det være svært, at komme til og fra øen.

270.000 mennesker bor i Venedig, og det er derfor et helt unikt, at du kan have en by i Europa uden hverken busser, biler eller lastbiler. Faktisk er Venedig det største byområde i Europa uden motorkøretøjer. Alligevel er Venedig samlet via de 409 broer, der går over kanaler og floder, men altså kun for folk til fods eller til det tog, der går ind til fastlandet.

Bestil billig billeje i Venedig, hvis du ønsker en transportform, så snart du kommer til fastlandet. Du vil ofte komme ud for at skulle bruge en bil, så snart du bevæger dig ud af selve Venedig, hvorfor man bør overveje muligheden.

Venedig er en glimrende mulighed for en lidt anderledes storbyferie. Byen byder på masser af oplevelser både kulturelt og geografisk, da der ikke findes et lignende sted på vores klode, der har samme rammer. Rent historisk er der en helt masse ting at komme efter, og du kan næsten fornemme det, når du bevæger dig rundt i de små gader.

Med billig billeje i Venedig Lufthavn, er du sikret transport til og fra Venedig. Det kan være en væsentlig fordel, hvis du gerne vil ud og ind af byen, som det passer dig.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Venedig Lufthavn

I Venedig Lufthavn kan du, som et af de eneste steder i verden, tage en vandbus til selve byen. Som nævnt ligger Venedig Lufthavn på fastlandet, og derfor kan turen til byen være lang. Der er dog både mulighed for taxa eller bus, men det kan også være en god idé med billeje fra lufthavnen, da dette kan bringe dig helt til kernen uden problemer. På den måde sparer du vigtig tid.

Billeje i Venedig Lufthavn er for dem, der ønsker en velplanlagt ferie, hvor man selv kan bestemme, hvornår man gør hvad. Bilen giver nemlig én ekstra frihed, du ellers ikke ville have et sted som Venedig.

Det kan godt være, at du ikke kan køre i bil i selve Venedig, men så snart du ankommer til lufthavnen, vil du finde ud af, at billeje i Venedig Lufthavn alligevel kan være vigtigt for at få familie og venner med frem og tilbage.

Billig billeje i Venedig Lufthavn

Venedig er et helt unikt sted at besøge, og derfor bør man ikke lade chancen gå sig forbi. Det kan godt være, at du ikke kan køre bil i selve Venedig, men det kan stadig være end god idé med billeje i Venedig, således at du får sparet både tid og penge, når du skal frem og tilbage fra byen.

Hvis du vil være sikker på at få mest mulig ud af din ferie, så kan du bestille billeje i Venedig Lufthavn – derefter skal du ikke tænke på, hvordan du kommer rundt. Det er uden tvivl en ting, som du vil sætte pris på, så snart du er landet og bare vil nyde de smukke omgivelser.

Besøg Venedig Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Venedig Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her