Billeje i Mallorca Lufthavn

I månederne juli og august, så er Mallorca Lufthavn den mest travle lufthavn i Spanien. Mallorca Lufthavn hedder officielt Son Sant Joan, men i daglig tale hedder den Palma de Mallorca Lufthavn (PMI).

Lufthavnen ligger 8 kilometer fra byen Palma de Mallorca, og grundet de mange turister, der besøger Mallorca, så har myndighederne gjort alt for at lufthavnen er let tilgængelig. Det kommer turisterne til gode, og især de turister, der vælger at leje en bil i Mallorca lufthavn ved, at myndighedernes arbejde med infrastrukturen er højt værdsat.

mallorca, lufthavn, spanien, billeje, billig, Mallorca Lufthavn
Det er mest praktisk allerede af afhente din lejebil i Mallorca Lufthavn. Foto: Timmy_L, CC BY 2.0

Selve øen Mallorca er et ferie-paradis, men det betyder ikke, at der ikke er nogen seværdigheder. Det er udover at være en turist-by, også en kæmpe seværdighedsbombe. Dette kommer til udtryk, når man finder ud af at selv romerne har været på øen. De mange ruiner og det arabiske bad fra 900-tallet viser, at Mallorca også har andet at byde på, udover sol og strand.

Læs mere om Palma de Mallorca.

Seværdigheder og attraktioner på Mallorca

Som førnævnt, så er der kulturelle og historiske seværdigheder på Mallorca. Det er blandt andet ruinerne fra det romerske imperium, som har lagt en hel mine af bygninger og værker på Mallorca. Også araberne har været på øen, dengang de havde deres storhedstid, og du finder derfor et rigtig godt velbevaret arabisk bad fra 900-tallet.

Desuden har Mallorca også tidssvarende og moderne attraktioner, f.eks. forlystelsesparker. Mange af turisterne på Mallorca er kommet for at få en del af livsglæden, som præger øen. Takket være de flotte seværdigheder og aktive attraktioner, så kan du faktisk gå derfra med kramper i kinderne. Det skyldes al den latter og de store smil, som fremkommer automatisk, når man er på øen.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner på Mallorca.

Transportmuligheder fra Mallorca lufthavn

Når du skal transporteres de ca. 8 kilometer der er fra lufthavnen til byen Palma de Mallorca, så kan du gøre det med bus eller taxa. Busserne er et sted for tålmodige mennesker, for når man først er landet på Mallorca, så kommer der en boblende følelse af spænding i en. Man kan ikke vente på at blive glad, nyde øen og få en højere livskvalitet. Derfor vil man ikke vente på busser, og selvom taxaer er hurtigere, så er man stadig afhængig. Når man er på Mallorca, så skal man også være en del af det spirituelle på øen, nemlig det at være fri.

Du kan leje en bil i Mallorca lufthavn, og dermed få større bevægelighed og mindre ventetider. Da du selv bestemmer hvor og hvornår du vil se noget, så er det mest praktisk med billeje i Mallorca lufthavn.

Billig billeje i Mallorca lufthavn

Som førnævnt, så er det langt lettere med billeje i Mallorca lufthavn. Du når at se flere af de smukke seværdigheder, og når du først forestiller dig atmosfæren på Mallorca, altså glade og smilende mennesker konstant, så kan du også se dig selv køre en bil dernede.

For når man sidder bag rattet, så er der ikke den normale tilgang til trafikken, som andre steder på kloden. Folk er glade, de giver plads og folk træner deres kindmuskler konstant. Smil og latter er nøgleord i Mallorca, og når det hele er blandet med sol og farver, kan man hoppe op på et højere niveau med billig billeje i Mallorca lufthavn. Billeje i Mallorca lufthavn betyder nemlig også fri bevægelighed.

Du skal dog ikke skynde dig med at planlægge en hel bilferie på Mallorca lige nu, da du via denne hjemmeside hurtigt og nemt kan få billeje i Mallorca lufthavn. Du bestiller inden du tager af sted, og derefter får du bare nøglerne af en smilende person i lufthavnen.

Husk at det er vigtigt at smile på Mallorca, og surmuler du, så er det kun fordi, at din ferie er ved at blive færdig. Nyd solskinnet på Mallorca, og oplev en højere livsglæde. Med bilen kan du også komme hurtigere rundt, og få glæde af de mange ting, der er på øen.

Find den billigste lejebil i Mallorca Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her