Billeje i Mallorca Lufthavn

I månederne juli og august er Mallorca Lufthavn den mest travle lufthavn i Spanien. Mallorca Lufthavn hedder officielt Son Sant Joan, men i daglig tale hedder den Palma de Mallorca Lufthavn (PMI). Sammenlign priser på billeje i Mallorca Lufthavn med billeje.info på få sekunder.

Mallorcas lufthavn ligger kun ca. 8 kilometer fra storbyen Palma de Mallorca, og grundet de mange turister, der besøger Mallorca, har myndighederne gjort alt for at lufthavnen er let tilgængelig. Det kommer turisterne til gode, og især de turister, der vælger at leje en bil i Mallorca lufthavn ved, at myndighedernes arbejde med infrastrukturen er højt værdsat.

Lufthavnen er hovedbase for det spanske luftfartsselskab Air Europa og også en fokuslufthavn for både EasyJet, Jet2.com, Ryanair og Vueling. Lufthavnen deler landingsbaner med den nærliggende Son Sant Joan Air Force Base, der drives af det spanske luftvåben. I sommermånederne håndterer lufthavnen med dobbelt landingsbane lige så mange flybevægelser som London-Gatwick.

Det er mest praktisk allerede af afhente din lejebil i Mallorca Lufthavn. Foto: Timmy_L, CC BY 2.0

På den travleste dag i ugen håndterer den op til 1.100 bevægelser, hvilket er næsten lige så mange som London-Heathrow, den travleste lufthavn i Europa. Ifølge de operationelle data leveret af AENA kan lufthavnen håndtere 66 bevægelser i timen eller næsten 1.600 bevægelser over en 24-timers driftsperiode.

Hovedterminalen i PMI er designet af den lokale arkitekt Pere Nicolau Bover og blev officielt åbnet den 12. april 1997. Lufthavnen i Palma består nu af fire, såkaldte ‘moduler’: Modul A (den tidligere Terminal A-bygning), Modul B (den tidligere Terminal B-bygning), Modul C og modul D (de sidste to var helt nye bygninger som åbnede sammen med den nye centrale terminal og check-in område i 1997). Lufthavnen er dimensioneret til at håndtere 25 millioner passagerer om året med en kapacitet til at sende 12.000 passagerer i timen.

Selve øen Mallorca er et ferie-paradis, men det betyder ikke, at der ikke er nogen seværdigheder. Det er udover at være en turist-by, også en kæmpe seværdighedsbombe. Dette kommer til udtryk, når man finder ud af at selv romerne har været på øen. De mange ruiner og det arabiske bad fra 900-tallet viser, at Mallorca også har andet at byde på, udover sol og strand. Med en lejebil fra Mallorca Lufthavn kan man således på få minutter transportere sig til både lækre strande og interessante, historiske attraktioner.

Læs mere om Palma de Mallorca.

Seværdigheder og attraktioner på Mallorca

Som førnævnt, så er der kulturelle og historiske seværdigheder på Mallorca. Det er blandt andet ruinerne fra det romerske imperium, som har lagt en hel mine af bygninger og værker på Mallorca. Også araberne har været på øen, dengang de havde deres storhedstid, og du finder derfor et rigtig godt velbevaret arabisk bad fra 900-tallet.

Desuden har Mallorca også tidssvarende og moderne attraktioner, f.eks. forlystelsesparker. Mange af turisterne på Mallorca er kommet for at få en del af livsglæden, som præger øen. Takket være de flotte seværdigheder og aktive attraktioner, så kan du faktisk gå derfra med kramper i kinderne. Det skyldes al den latter og de store smil, som fremkommer automatisk, når man er på øen.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner på Mallorca.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Mallorca lufthavn

Når du skal transporteres de ca. 8 kilometer der er fra lufthavnen til byen Palma de Mallorca, så kan du gøre det med bus eller taxa. Busserne er et sted for tålmodige mennesker, for når man først er landet på Mallorca, så kommer der en boblende følelse af spænding i en. Man kan ikke vente på at blive glad, nyde øen og få en højere livskvalitet. Derfor vil man ikke vente på busser, og selvom taxaer er hurtigere, så er man stadig afhængig. Når man er på Mallorca, så skal man også være en del af det spirituelle på øen, nemlig det at være fri.

Mallorca har faktisk et mindre jernbanenet. Det moderne hovedbanesystem strækker sig fra Palma via Inca til Sa Pobla og Manacor, og et metrosystem betjener Palma by og nærmeste omgivelser. Derudover er der et veterantog, som tager dig fra Palma til Soller, og en gammel sporvogn, der forbinder Soller med Port de Soller. Der er ingen tog- eller metroforbindelse til Palma Lufthavn. For at komme til togstationen skal du tage en bus eller en taxa fra Palma Lufthavn til Palma by.

Rundt på Mallorca med tog

Palma Intermodal Station er hovedbanegården for Palma de Mallorca og findes under jorden ved Plaça d’Espanya. Hovedmetro- og busstationen ligger også her. Over jorden og ved siden af ​​den underjordiske togstation er perronen for veterantoget til Soller. EMT-lufthavnsbussen A1 kører direkte fra Palma Lufthavn til togstationen ved Plaça d’Espanya. Busturen tager omkring en halv time og koster 5 € for en enkeltbillet. En taxa fra Palma Lufthavn til togstationen tager omkring 15 minutter.

Den moderne jernbane på Mallorca har tre forskellige toglinjer, T1, T2 og T3, hvoraf ingen går hele vejen til nogen af ​​de kystnære feriesteder. Alle ruterne går gennem Inca, hvor T1 ender. T2 og T3 går videre til Sa Pobla i nord og Manacor i den østlige del af øen.

Det er nemt og foretrækkes af de fleste at leje en bil i Mallorca lufthavn, og dermed få større bevægelighed og mindre ventetider. Da du selv bestemmer hvor og hvornår du vil se noget, så er det mest praktisk med billeje i Mallorca lufthavn. Modsat hvad mange tror, så er det ikke specielt kompliceret at køre selv på Mallorca, og så snart man er kommet lidt væk fra Palma er trafikken også som oftest ganske afslappet.

Billig billeje i Mallorca lufthavn

Som førnævnt, så er det langt lettere med billeje i Mallorca lufthavn. Du når at se flere af de smukke seværdigheder, og når du først forestiller dig atmosfæren på Mallorca, altså glade og smilende mennesker konstant, så kan du også se dig selv køre en bil dernede.

For når man sidder bag rattet, så er der ikke den normale tilgang til trafikken, som andre steder på kloden. Folk er glade, de giver plads og folk træner deres kindmuskler konstant. Smil og latter er nøgleord i Mallorca, og når det hele er blandet med sol og farver, kan man hoppe op på et højere niveau med billig billeje i Mallorca lufthavn. Billeje i Mallorca lufthavn betyder nemlig også fri bevægelighed.

Du skal dog ikke skynde dig med at planlægge en hel bilferie på Mallorca lige nu, da du via denne hjemmeside hurtigt og nemt kan få billeje i Mallorca lufthavn. Du bestiller inden du tager af sted, og derefter får du bare nøglerne af en smilende person i lufthavnen.

Husk at det er vigtigt at smile på Mallorca, og surmuler du, så er det kun fordi, at din ferie er ved at blive færdig. Nyd solskinnet på Mallorca, og oplev en højere livsglæde. Med bilen kan du også komme hurtigere rundt, og få glæde af de mange ting, der er på øen.

Mange biludlejningsselskaber

Der er en række biludlejningsskranker lige indenfor ankomst i Palma de Mallorca Lufthavn, herunder Avis, Alamo, Enterprise, Europcar, Goldcar, Hertz, National, Record Go, Rhodium, Sixt og Thrifty. De kan nemt nås ved ankomster, og er beliggende i stueetagen i Palma Lufthavn. Lejebilerne afhentes i et kæmpe parkeringshus som man kan gå til via en hævet gang hen over forpladsen.

Der findes desuden en række udlejningsfirmaer udenfor terminalområdet. Disse kan typisk nås med shuttlebus efter aftale om omfatter bl.a. Hasso Rent a Car, Terry’s Car Hire, Centauro, Click Rent Car, ROIG og flere andre.

Find den billigste lejebil i Mallorca Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her