Billeje på Mallorca

Find den billigste billeje på Mallorca i søgemaskinen ovenover, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil hurtigt og nemt online.

Billeje på Mallorca giver dig mulighed for nemt at besøge de mange hyggelige byer der findes overalt på øen. Her er noget for enhver smag takket være en fantastisk natur, et behageligt klima og en spændende arkitektonisk historie. Du oplever det hele bedst med billeje, og her har vi samlet en guide med tips og inspiration til en bilferie på Mallorca.

Lej en bil på Mallorca og udforsk øens små, uforstyrrede badevige. Foto: Sergei Gussev, CC BY 2.0

Mallorca

Mallorca tiltrækker mange besøgende med sit milde klima og vidunderlige strande. Festligheder i det sydlige, afslapning ved Middelhavet, en fantastik ro højt oppe i Tramuntana bjergene. Det er alt sammen kendetegnende for en ferie på Mallorca.

Som den største og mest foretrukne af de 7 Baleariske øer har Malllorca mange forskellige egenskaber. Kysten er oversået med bugte og vige med blødt sand og gennemsigtig vand. Picasso kunstværk, historiske gårde og en enorm gotisk katedral dominerer den sydlige hovedstad Palma. ”Festaber” nyder de hedonistiske klubber i Magaluf. Friluftsmennesker tiltrækkes af de forrevne Tramuntana bjerge mod nord, hvor kløfterne bugter sig ned i havet. Mandler, oliven og appelsintræer pryder oplandet, hvor kun gedeklokker forstyrrer roen – en beskrivelse af Mallorca før turismens begyndelse.

Fri kilometer og forsikring

Bestiller du en billeje på Mallorca, er det med fri kilometer og forsikring. De viste priser på lejebilerne er altid aktuelle og kan skifte fra time til time alt efter hvor stor efterspørgsel, der er. Specielt i Palma de Mallorca lufthavn er der stor konkurrence mellem billeje-selskaberne og her kan du ofte finde gode tilbud på biludlejning. Du finder biler fra stort set alle de kendte udlejningsfirmaer som f.eks Hertz biludlejning, Avis rent a car, Europcar, Sixt Budget billeje og mange flere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje på Mallorca som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens filter til at finde netop den lejebil på Mallorca, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Blandt de største søgemaskiner i verden

På Mallorca findes der også mange lokale firmaer, der udlejer biler og de er naturligvis også med i databasen fra CarTrawler, som vi samarbejder med her på Billeje.info – CarTrawler er blandt de største søgemaskiner i verden, når det gælder sammenligning af priser på billeje og på Mallorca er det også det firma, som formidler flest biler. Foruden CarTrawler så kan du også se priser fra andre søgemaskiner her på Billeje.info bl.a. Holiday Autos og AutoEscape.

Med en billeje er der mange oplevelser, der venter på Mallorca; du finder spændende bygningsværker fra både øens romerske og arabiske tid samt betagende natur såsom bjerglandskaber og drypstenshuler. Mallorcas mange aktiviteter for turister er med til at gøre opholdet både sjovt og spændende. Man er altid tæt på moderne faciliteter og på samme tid traditionel mallorcansk kultur.

Oplev Mallorca med billeje

Langt de fleste oplever øen som en badeferie-destination, men Mallorca har så meget mere at tilbyde, og ved at leje en bil får du mulighed for at opleve det alt sammen.

Fra Danmark ankommer de fleste turister til Palma’s lufthavn, som er stor og har en meget travl terminal. For at sikre en hurtig afgang ved billejen, anbefales det at bestille bilen forud, ikke kun for bekvemmelighedens skyld, men også for at få den bedste pris. Langt de fleste bestiller deres billeje i lufthavnen på Mallorca, som hedder Palma de Mallorca international Airport
Mallorca ligger ca. 2½ times flyvning fra Danmark og der afgår fly til Mallorca fa flere danske lufthavne. Lufthavnen på Mallorca ligger i hovedbyen Palma og hedder Palma de Mallorca lufthavn. Du kan bestille billeje i lufthavnen på Mallorca eller i flere byer rundt på øen. Bestiller du en billeje i lufthavnen kan du hurtig komme rundt til Mallorcas mange byer eller ind til Palma der ligger ca. 10 kilometer væk.

Oplevelser på din bilferie

Marvel beliggende ved en skov af glitrende stalaktitter og stalagmitter i den spektakulære oplyste Drach Hule, lige syd for Cala Bona. Børn kan forbløffe deres venner, når de kommer hjem med historier om deres bådture over Lago Martel, en af de største underjordiske søer i verden. I Palma Bugtens imponerende Havn ligger feriesteder som Magaluf, hvor man vil finde værtshuse, karaokeaftener og frådende selskaber. Ingen andre steder på Mallorca finder man hvidere sand og et mere blåt hav end ved Formentor, hvor klipper rager op ude i havet som en drages rygrad. Find en plads i skyggen under et fyrretræ og nyd en svømmetur, solbadning og ren afslapning. Efter at have klatret op af Pollensa’s Calvario’s 365 trin, smut herefter en tur ind til byens butikker med strålende spansk mode, tilbehør og kunsthåndværk. Har du trætte fødder efter indkøbsturen? Sæt dig på en udendørs café på Plaza Major og iagttag menneskevrimlen over en kop kaffe og et stykke ”fjerlet” wienerbrød. Byen Deia på bakketoppen er ligeså smuk som et impressionistisk maleri med honningfarvede stenhuse, som vælter ned mod Middelhavet. Gå hånd i hånd gennem stræderne som fører til blomsterbestrøget gårde med duftende citronlunde og hypnotiserende udsigtspunkter. Den aktive type: Tag nord på og leg blandt de forrevne granittoppe, olivenlunde og kløfter på Sierra de Tramuntana. Stier går gennem rolige bjergbyer, klostre og ukendte vige, hvor havet er forfriskende koldt.

Den bedste måde at opleve den nordvestlige kyst på er via bil. Fra Andratx i syd gennem Alcudia i nord. Kystvejen er en utrolig køretur med bjerge og klipper og masser af steder, hvor man kan stoppe op og gøre et besøg. Deia er en smuk landsby, knyttet til forfatteren Robert Graves og tæt på Valdemossa med dets kloster og forbindelse til Chopin. Længere nordpå er Soller eller Puerto Soller værd at besøge. Cap de Formentor tilbyder fantastiske klipper med en utrolig udsigt på toppen ud over Middelhavet. Tag også ud til hulerne Drach tæt på Porto Cristo. Det er en utrolig køn køretur og giver mulighed for at opleve den underjordiske sø med båd samt de fantastiske stalagmitter og stalagmitter. En køretur til Lluc klosteret også en god idé. Palma by har masser at tilbyde lige fra den fantastiske katedral til Bellver Castle, ligesom den er en fantastisk shopping by og et dejligt sted at gå ud at spise. Benyt bilen til at komme ud på landet og oplev nogle vidunderlige gåture rundt om Puig de Maria og Puig Major til Sa Calobra. Et andet sted at udforske enten i bil eller til fods er området rundt om Bunyola og Orient med et fantastisk landskab og Castell d’Alaro. Apes, de historiske dokker, St. Michael’s hulerne og selvfølgelig selve klippen.

Kort over Mallorca

På Google map kan du se byer og vejre på Mallorca. Det er altid en god ide at indtegne ruter hjemmefra også så du kan planlægge hvorlang til den udflugt tager i bil, for husk at veje på Mallorca er små og ofte i bjerge, med mindre du holder dig til de store motor trafikvejer der forbinder de største byer på øen.


Vis stort kort

Fly på bilferie til Mallorca

Fly til Mallorca er let tilgængelige og gør det muligt at komme til denne populære og karismatiske destination; Hovedstaden Palma på Mallorca er et besøg værd i sig selv, med dens katedral og charmerende gamle bymidte, ligesom den danner vejen til efterforskning af resten af øen samt til færgerne til Menorca, Ibiza og hovedlandet. Palma tilbyder også en skøn natur og en fascinerende arkitektonisk historie, omfattende romerske ruiner, samt glæden ved de fantastiske strande, gemte vige og bugte og det indbydende krystalklare vand. Tag en tur med veterantoget gennem tunneller med appelsin og citronblomster mellem Palma og Soller eller prøv en tur med en vandcykel. Mallorca har mange lækkerie, og børn er velkomne alle vegne. Flyvetiden til Mallorca er to timer, og mange flyselskaber tilbyder daglige flyvninger, især i den travle sommersæson mellem maj og september. Man kan være heldig at finde en billig flybillet til Mallorca, men flyprisene er højest i juli og august, hvor det er nødvendigt at bestille billetter i forvejen. Den bedste periode for billige flybilletter er i perioden oktober til marts, hvor vejret er koldere, og der er risiko for regn. Temperaturerne kan komme ned på 15 grader i december og i januar, men øen er blevet en behagelig vinterdestination med mange interessante tilbud, selv om vejret ikke er det bedste. fra Danmark flyver bla. SAS, Cimber Sterling, Norwegian og Rayanair til Palma lufthavn på Mallorca, og der er fly fra både Billund, Aalborg og Københavns lufthavn

Hotel-guide

Hotellerne på Balearic Øerne tilbyder en bred vifte af muligheder, både i landdistrikterne og i byerne, ved kysten og i bjergene. Lige meget hvilken ø du vælger at bo på, vil Balearic Øernes hoteller kunne tilfredsstille alles behov og med priser for enhver pengepung. Hotellerne på Ibiza har en tendens til at være rettet mod diskotekgæster og yngre mennesker, men der er også mange familiehoteller på feriestederne ved stranden. Mallorca og Menorca tilbyder konventionelle boliger normalt 3- eller 4-stjernede, samt luksushoteller, og der findes også hoteller med kurbade. Formentera tilbyder for det meste middelklassehoteller og er den mindst kendte af Balearic Øerne. Billige hoteller findes og bør bestilles i forvejen- især i juli og august måned og i resten af den travle sommersæson. Lige meget hvilken form for bolig du vælger, er du sikker på at komme til at nyde en vidunderlig ferie på de skønne Baleariske Øer, da alle øerne har en masse at tilbyde sine gæster, lige fra den skønne natur og den rolige atmosfære på Menorca, til det livlige natteliv og hektiske selskabsliv på Ibiza og på de Mallorca’s feriesteder.

Guide med inspiration til din ferie på Mallorca

Mallorca, en af Spaniens Balearic Øer, er modsætningen til Ibiza. Masseturismen er på tilbagegang da øen er genfødt som et betagende soldyrkende paradis dybt forankret i kultur og historie. Kysten med den elegante hovedstad Palma ligger i hjertet af en fantastisk bugt med fine sandstrande. Stuvet sammen til bristepunktet om sommeren, hvor Magaluf lokker med barer og klubber. Tag en tur vestpå til granittoppen af Serra de Tramuntana og oplev en fortryllende udsigt og skjulte vige. Prøv uden for sæsonen at trippe ned til Sa Calobra bugten, omgivet af flossede røde klipper. Bland dig med jet settet på den uberørte blødt svungne Platja de Formentor på nordkysten og prøv en vandretur langs kysten gennem Mondragó Naturpark. Se Chopin’s klaver og rummet hvor han komponerede sin musik i Valldemossa Klostret. Gå rundt bland monolitiske ruiner i forhistoriske Ses Païsses nær den søvnige Artà. Tag en tur gennem oliven og mandellunde og udforsk de ældgamle bjergbyer i Pollenca, Santanyí, Biniaraix og billedskønne Fornalutx. Undgå at besøge Monestir de Lluc, beliggende i Tramuntana bjergene, og hjemsted for en ikonisk statue af Jomfru Maria. Gå gennem Alfàbia’s terrassehaver, fyldt med dufte af jasmin og blåregn. Tøf gennem bjergene med damptog fra Palma, tag en sejltur rundt om marine reservatet på den afsides Cabrera. Udnyt den stive nordøsten vind til en gang windsurfing ved Port de Pollenca. Tag cyklen op til foden af Tramuntana Bjergene og gå de spektakulære 13 km som Cornador er i omkreds fra Biniaraix til Sóller.

Start dagen med et sukkerholdigt stykke ensaïmada wienerbrød dyppet i varm chokolade. Prøv Lechona (stegt pattegris) og botifarrón (pølser) lavet af kød opdrættet på de indre sletter, eller smag dagens ret fra en af havnefrontens restauranter. Følg op med Tapas om aftenen. Vælg de lokale kvalitetsvine fra Binisslem eller en tår cava i Palma’s moderne Santa Catalina distrikt. Nattelivet: Palma’s natteliv foregår rundt om Passeig Marítim og pulserer med hundrede af barer og klubber. Neonlyset i Magaluf brøler i nattelivet og tiltrækker skarer af støjende feriegæster om sommeren. Puerto Portals og Portixol har smarte barer langs havnefronten, og man kan danse barfodet i sandet til solnedgangen på Virtual Club i Illetas. Forkæl dig selv med halm espadrilles, top kvalitetsbælter og sko og dekorativt håndmalet keramik. Du kan også plyndre bodegaerne i Binissalem for lokal vin og bære vinen hjem i en traditionel Mallorca kurv.

Gode råd og tips til din ferie

Husk din bikini selvfølgelig, men husk at spanierne elsker at klæde sig pænt på om aftenen. Mallorca’s årskalender. Se de tre konger ankomme ad søvejen i Palma (5. januar) for at give gaver til børnene i Cabalgata de Los Reys Magos og følg lommelygteoptoget i Semana Santa i påskeugen. Følg fakkeltoget til minde om 1550 gadekampe ved Fiesta La Patrona i pollenca i juli og august, iagttag skibene der krydser ind i Copa de Rey i Palma og nyd vinhøst festlighederne, Festa des Vermar, i Binissalem i september.

Offentlige helligdage på mallorca: Første nytårsdag 1. januar, Skærtorsdag marts/april, Langfredag marts/april, Påskedag marts/april, Arbejdernes Dag 1. maj, Maria himmelfart 15. august, Den spanske nationaldag 12. oktober, Skt. Helgens Dag 1. november, Grundlovsdag 6. december undfangelsesdag 8. december og Første Juledag 25. december.

Vejret på Mallorca

Dagtemperaturerne falder nogen gange til under 12 grader om vinteren og stiger voldsomt til 30 grader i august, på trods af at havbrisen tager lidt af den værste varme. Sen forår eller tidlig efterår har perioder med godt vejr (men lidt køligere) uden skyer. Vintersæsonen er den periode, hvor man kan blande sig med lokalbefolkningen nordpå og nyde de tomme strande sydpå. Elektricitet: 220V AC, 50 Hz, tobenet stik er standard. Mønt: Euro. Seværdigheder Palma’s gotiske katedral svæver over havnen. Den smukke by Palma har et iøjnefaldende Modernista hjerte, med den enorme gotiske La Seu Katedral og en panorama udsigt tværs over Cuevas del Drach hule er også et besøg værd.

Tag på marked på Mallorca

Lev som beboerne på Mallorca og køb daglig den skønne friske frugt, grøntsager, kød og ost på Palma’s enorme marked på Placa d’Espanya. De fleste byer har et utal af boder, som sælger lokale varer om morgenen, men tag tidligt dertil, da de lukker omkring middagstid.

Er billeje på Mallorca den rette ting for mig?

Hvor ofte tager du en taxi fra lufthavnen? En taxatur til den nordlige og østlige kyst vil komme til at koste dig ca. 7-800 kr. hver vej, så en billeje til ca. 85 kr. eller deromkring om dagen kan betyde en betydelig besparelse og give dig en bedre fleksibilitet oven i købet.
Rejser du i en gruppe eller med din familie? Så vil du ikke kun spare penge ved dyre overførsler, men du vil også have mulighed for at komme og gå som det passer dig, når du skal ud at spise eller til div. underholdninger. Ønsker du at se andet end lige dit ferieopholdssted? Ved at leje en bil får du virkelig mulighed for at komme rundt på øen og opleve steder, som man ikke kan nå til med tog eller bus. Har du lejet et hus eller en lejlighed? Så er billeje næsten en nødvendighed. Det betaler sig, da du både sparer taxaturer og får en bedre komfor,t som gør det lettere for dig at nyde dit ophold. Og det er en velsignelse, når du skal handle madvarer eller kører ud for at spise.

Tips og råd om billeje på Mallorca

Du skal bruge dit kørekort samt ID og kvitteringen på bestillingen for at kunne hente din bil. Hvis du har det gamle grønne kørekort uden foto, er det nødvendigt at få et internationalt kørekort. Kontant betaling akcepteres sjældent af udlejningsselskaberne som depositum, derfor anbefales det at bruge et kreditkort. Det er en god ide at orientere sig om de spanske veje på forhånd, men ellers kan udlejningsfirmaerne forsyne dig med et vejkort med en fortegnelse over vejskiltene. Du bør orientere dig om, hvilken slags benzin bilen kører på. De fleste kører på blyfri benzin eller diesel. Pas på ikke at vælge den forkerte stander, når du fylder benzin på, så du ikke får fyldt forkert brændstof på. Priserne er som regel standard, og nogle benzintanke har selvbetjening, men der er imidlertid mange som er bemandede. Kør ikke for stærkt. Politiet vil stoppe dig for den slags foreteelser og opkræver bøder på stedet. Der er også mange fartmålere over det hele, både permanente og mobile. Man skal være fyldt 18 år og mange firmaer pålægger et tillæg for chauffører under 21 år. Sikkerhedsseler er obligatorisk ligesom herhjemme og børn skal placeres i autostol. Parkering kan være et mareridt ved nogle feriesteder og i Palma, så benyt de store parkeringspladser. Mange steder er parkering kun tilladt for beboere eller med speciel tilladelse.

Shopping på Mallorca

Med en lejebil er det nemt at udnytte de mange gode shopping muligheder på Mallorca. I Palma de Mallorca finder man øens største udvalg af forretninger, men overalt i feriebyerne er der mange butikker og indkøbscentre. Af store varehuse og centre i Palma de Mallorca ligger bl.a. El Corte Inglés og Porto Pi Centro. Byens indkøb er i øvrigt koncentreret i og omkring gaderne Jaume III, Olmos, Sindicato og Sant Miquel. Du kan også nemt esøge Mallorcas mange markeder med en billeje. Markeder er der i Palma de Mallorca, Sóller og Costitx , i Manacor , i Sineun, i Inca og i Alcúdia, Sa Pobla, Santa Maria samt Consell . På Mallorca producerer man meget gode sko, læder- og kurvevarer samt det traditionelle broderi, der alt sammen er værd at kigge på.

Gastronomi på Mallorca

På Mallorca er der aldrig langt til mange gode spisesteder, både i feriebyerne og i Palma de Mallorca, og du kan nemt kører rundt til de bedste spisesteder med en billeje. Husk dog på at har du en lejebil under dit ophold på Mallorca, skal du overveje om du vil kører i din lejebil eller tage en taxa, da der gælder de samme regler for kørsel med indtagelse af alkohol som i Danmark. Fiske- og skaldyrsretter er et særkende for øen. Prøv de lokale langustere (caldereta de langosta), rødfisken (cap roig) eller jonquillo-fisken, der er særdeles velsmagende. På Mallorca spiser man mange supper, grøntsagsretten, tumbet, og flere forskellige krydrede kødretter, escaldums. Prøv den mallorcanske kage, ensaimada, til dessert.

Alle informationer om Mallorca, billeje på Mallorca m.v. er opdateret sommeren 2010. Vi tager derfor forbehold for ændringer og henviser altid til de opdateret informationer om billeje på Mallorca som du finder i søgemaskinen.

Mallorca, danskernes favorit

Lige siden de første charterrejser drog sydpå har Mallorca været blandt danskernes mest populære rejsemål. På Mallorca finder man et behageligt klima, et fornuftig pris niveau og så ligger det tæt på Danmark. I de senere år er der på Mallorca sket en stor udvikling i renovering af hoteller og ferielejligheder.

Mallorca – miniparlør

Skal du rejse til Mallorca er det altid godt at kunne nogle enkelt ord og på Mallorca taler man Spansk, dog med et speciel dialekt du kun finder på Mallorca. Her er nogle få af de mest benyttede ord:
Hej Hola
Godmorgen Buenos dias
Goddag Buenos dias
Godaften Buenas tardes
Godnat Buenas noches
Farvel adios
Ja/nej/tak Si/no/gracias
Hvor ligger…? Donde está…?
Højre/Venstre Derecha/izquierda
Ligeud Recto
Lufthavn/fly Aeropuerto/avión
Station/billet Estacion/bilete
Tog/bus Tren/autobús
Hvad koster det? Cuanto cuesta?
Må jeg se menuen? Puedo ver el Menú?
Må jeg betale Quiero pagar!
Regning Cuenta
Tager I kreditkort? Aceptais tarjeta de crédito?
Vi har en reservation tenemos una reserva
Har I et værelse Tienen una habitación?
0/1/2 Cero/uno/dos
3/4/5 Tres/quatro/cinco
6/7/8 Seis/siete/ocho
9/10/100 Nueve/diez/cien
Mineralvand Agua Mineral
Rødvin/hvidvin/øl Vino tinto/vino blanco/cerveza
Kaffe/te/sukker Café/té/azucar
Mælk/juice Leche/zumo

Bestil billig billeje på Mallorca

Søg efter en billig billeje på Mallorca i billeje-søgemaskinen, det er hurtig, nemt og gratis. Finder du en lejebil på Mallorca der passe dine behov kan du bestille billejen online og husk du kan altid afbestille din billeje på Mallorca uden gebyr nogle få dage inden afhentning af din lejebil. Du kan læse mere om betingelser for billeje på Mallorca i FAQ om billeje.

Vi håber, at vores guide om billeje på Mallorca har givet dig inspiration til din bilferie. Ønsker du flere informationer om billeje så se evt. om du finder svarret i vores FAQ om billeje.

Udlejning af bil på Mallorca

Især i regionen Palma de Mallorca, hvor hovedstaden Palma ligger, vil I opleve masser af familie- og børnevenlige områder. Med biludlejning kan I også komme ud og besøge de lidt mere øde områder af øen, som Mallorca bestemt også har at byde på.

Bestil lejebil på Mallorca

På Mallorca er der masser af oplevelser for alle slags turister. Om du er til spændende naturoplevelser eller til afslapning på stranden er underordnet, men med en lejebil på Mallorca når du ud til flere af øens mange seværdigheder. For eksempel er det et must at køre et smut forbi hovedstaden og opleve stemningen der. Har man bestilt en udlejningsbil til sin ferie på Mallorca, er det også en god idé at køre en tur op til den nordøstlige kyst af øen og besøge Alcudia, som har en af øens smukkeste naturområder.

Bestil billig billeje i Mallorca via Billeje.info og kør rundt på øen på egen hånd. Det bliver nemt at komme rundt på Mallorca med en lejebil til rådighed.

På vores side kan du også leje billige lejebiler andre steder i Spanien.

Find den billigste lejebil på Mallorca Find Billeje her --> Sammenlign priser her