Billeje på Mallorca

mallorca, biludlejning, udlejning, bil, Mallorca

Find den billigste billeje på Mallorca i søgemaskinen ovenover, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil hurtigt og nemt online.

Billeje på Mallorca giver dig mulighed for nemt at besøge de mange hyggelige byer der findes rundt på øen. Her er noget for enhver smag, takket være en fantastisk natur, et behageligt klima og en spændende historie. Du oplever det hele bedst med billeje, og her har vi samlet en guide med tips og inspiration til en bilferie på Mallorca.

mallorca, biludlejning, udlejning, bil, Mallorca
Lej en bil på Mallorca og udforsk øens små, uforstyrrede badevige. Foto: Sergei Gussev, CC BY 2.0

Mallorca

Mallorca tiltrækker mange besøgende med sit milde klima og vidunderlige strande. Festligheder i det sydlige, afslapning ved Middelhavet, en fantastik ro højt oppe i Tramuntana bjergene. Det er alt sammen kendetegnende for en ferie på Mallorca.

Som den største og mest besøgte af de 7 Baleariske øer, har Mallorca mange forskellige egenskaber. Kysten er oversået med bugte og vige med blødt sand og gennemsigtig vand. Kunstværker af Picasso, historiske gårde og en enorm, gotisk katedral dominerer den sydlige hovedstad Palma. ”Festaber” nyder de festlige klubber i Magaluf. Friluftsmennesker tiltrækkes af de forrevne Tramuntanabjerge mod nord, hvor kløfterne bugter sig ned i havet. Mandler, oliven og appelsintræer pryder oplandet, hvor kun gedeklokker forstyrrer roen – næsten som et fortidens Mallorca fra før turismens begyndelse.

Fri kilometer og forsikring

Bestiller du billeje på Mallorca, er det med fri kilometer og forsikring. De viste priser på lejebilerne er altid aktuelle og kan skifte fra time til time alt efter hvor stor efterspørgsel, der er. Specielt i Palma de Mallorca lufthavn er der stor konkurrence mellem billeje-selskaberne og her kan du ofte finde gode tilbud på biludlejning. Du finder biler fra stort set alle de kendte udlejningsfirmaer som f.eks Hertz biludlejning, Avis rent a car, Europcar, Sixt, Budget, Alamo og mange flere – ligesom lokale og mindre kendte mærker som Amigo Autos, Drivalia, Hiper og Rhodium.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje på Mallorca som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens filter til at finde netop den lejebil på Mallorca, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

På Mallorca findes der også mange lokale firmaer, der udlejer biler og de er naturligvis også med i databasen fra CarTrawler, som vi samarbejder med her på Billeje.info. CarTrawler er blandt de største søgemaskiner i verden, når det gælder sammenligning af priser på billeje og på Mallorca er det også det firma, som formidler flest biler.

Med en billig lejebil på plads, er der mange oplevelser, der venter på Mallorca; du finder spændende bygningsværker fra både øens romerske og arabiske tid samt betagende natur såsom bjerglandskaber og drypstenshuler. Mallorcas mange aktiviteter for turister er med til at gøre opholdet både sjovt og spændende. Man er altid tæt på moderne faciliteter og på samme tid traditionel mallorcansk kultur.

Billeje Mallorca
På Mallorca er billig billeje en chance for at opleve de smukkeste landskaber på øen, her Cap de Formentor.

Oplev Mallorca med billeje

Langt de fleste oplever øen som en badeferie-destination, men Mallorca har så meget mere at tilbyde, og ved at leje en bil får du mulighed for at opleve det alt sammen. Fra Danmark ankommer de fleste turister til Palma’s lufthavn, som er stor og har en meget travl terminal. For at sikre en hurtig afgang ved billejen, anbefales det at bestille bilen forud, ikke kun for bekvemmelighedens skyld, men også for at få den bedste pris.

Lej en bil i lufthavnen på Mallorca

Mallorca ligger ca. 2½ times flyvning fra Danmark og der afgår fly til Mallorca fra flere danske lufthavne. Palma de Mallorca Lufthavn (også kaldet Son Sant Joan Airport) er den største internationale lufthavn på Mallorca. Den består af en moderne terminal med en række af bekvemmeligheder inklusiv et godt udvalg af butikker og et stort antal af caféer og restauranter.

I højsæsonen er den imidlertid en af de travleste lufthavne i Europa, hvilket betyder, at de forskellige faciliteter kan være overfyldte. Derudover er afgangsgatene beliggende et godt stykke fra check-in skrankerne, så det tilrådes at give sig god tid til at finde rundt i lufthavnen, især når man forlader øen.

Lufthavnen ligger 8 km øst for Mallorca’s hovedstad, Palma. Transfer til Palma er som regel let og effektivt med et stort antal taxi stande lige uden for ankomsthallen. Man kan også køre med taxi til flere andre destinationer på Mallorca. Hvis man rejser som en familie eller en gruppe, skal man være opmærksom på, at taxierne på Mallorca kun må have max. 4 personer med ad gangen. Hvis man rejser uden alt for megen bagage, er der også to busruter (rute 1 og rute 21), som kører fra lufthavnen til byen. De har holdeplads lige over for ankomsthallen.

Vil du gerne slippe helt for besværet med busser og taxier, kan det anbefales at leje en bil i Palma Lufthavn. Billeje giver dig en uovertruffen frihed og fleksibilitet til at udforske Mallorca.

Fly på bilferie til Mallorca

Fly til Mallorca er let tilgængelige og gør det muligt at komme til denne populære destination både billigt og hurtigt – oftest med direkte fly. Hovedstaden Palma på Mallorca er et besøg værd i sig selv, med dens katedral og charmerende gamle bymidte, ligesom den fungerer som port til naboøerne Menorca og Ibiza, samt til fastlandet, via hypppige færgeforbindelser.

Palma tilbyder også en skøn natur og en fascinerende arkitektonisk historie, omfattende romerske ruiner, samt glæden ved de fantastiske strande, gemte vige og bugte og det indbydende krystalklare vand. Tag en tur med veterantoget gennem tunneller med appelsin- og citronblomster mellem Palma og Soller, eller prøv en tur med en vandcykel. Mallorca har mange lækkerier, og børn er velkomne alle vegne.

Flyvetiden til Mallorca er ca. 2,5 timer, og mange flyselskaber tilbyder daglige flyvninger, især i den travle sommersæson mellem maj og september. Man kan være heldig at finde en billig flybillet til Mallorca, men flyprisene er højest i juli og august, hvor det er nødvendigt at bestille billetter i god tid i forvejen for at få den rigtige prise – det gælder i øvrigt også for billeje på Mallorca.

Den bedste periode for billige flybilletter til Mallorca er i perioden oktober til marts, hvor vejret er koldere, og der er risiko for regnbyger. Temperaturerne kan komme ned på 15 grader i december og i januar, men øen er blevet en behagelig vinterdestination med mange interessante tilbud, selv om vejret ikke er det bedste. fra Danmark flyver bla. SAS, Norwegian og Ryanair til Palma lufthavn på Mallorca, og der er fly fra både Billund, Aalborg og Københavns lufthavn.

Gode råd og tips til din ferie

Husk din bikini selvfølgelig, men husk at spanierne elsker at klæde sig pænt på om aftenen. Mallorca’s årskalender. Se de tre konger ankomme ad søvejen i Palma (5. januar) for at give gaver til børnene i Cabalgata de Los Reys Magos og følg lommelygteoptoget i Semana Santa i påskeugen. Følg fakkeltoget til minde om 1550 gadekampe ved Fiesta La Patrona i pollenca i juli og august, iagttag skibene der krydser ind i Copa de Rey i Palma og nyd vinhøst festlighederne, Festa des Vermar, i Binissalem i september.

Offentlige helligdage på mallorca: Første nytårsdag 1. januar, Skærtorsdag marts/april, Langfredag marts/april, Påskedag marts/april, Arbejdernes Dag 1. maj, Maria himmelfart 15. august, Den spanske nationaldag 12. oktober, Skt. Helgens Dag 1. november, Grundlovsdag 6. december undfangelsesdag 8. december og Første Juledag 25. december.

Lev som beboerne på Mallorca og køb daglig den skønne friske frugt, grøntsager, kød og ost på Palma’s enorme marked på Placa d’Espanya. De fleste byer har et utal af boder, som sælger lokale varer om morgenen, men tag tidligt dertil, da de lukker omkring middagstid.

Arenal Den Castell
Arenal D’en Castell er med god grund en populære badeby på Mallorca. Foto: Franco Vannini, CC BY 2.0

Vejret på Mallorca

Dagtemperaturerne falder nogen gange til under 12 grader om vinteren og stiger voldsomt til 30 grader i august, på trods af at havbrisen tager lidt af den værste varme. Sen forår eller tidlig efterår har perioder med godt vejr (men lidt køligere) uden skyer. Vintersæsonen er den periode, hvor man kan blande sig med lokalbefolkningen nordpå og nyde de tomme strande sydpå. Elektricitet: 220V AC, 50 Hz, tobenet stik er standard. Mønt: Euro. Seværdigheder Palma’s gotiske katedral svæver over havnen. Den smukke by Palma har et iøjnefaldende Modernista hjerte, med den enorme gotiske La Seu Katedral og en panorama udsigt tværs over Cuevas del Drach hule er også et besøg værd.

Er billeje på Mallorca den rette ting for mig?

Hvor ofte tager du en taxi fra lufthavnen? En taxatur til den nordlige og østlige kyst vil komme til at koste dig ca. 7-800 kr. hver vej, så en billeje til ca. 85 kr. eller deromkring om dagen kan betyde en betydelig besparelse og give dig en bedre fleksibilitet oven i købet.
Rejser du i en gruppe eller med din familie? Så vil du ikke kun spare penge ved dyre overførsler, men du vil også have mulighed for at komme og gå som det passer dig, når du skal ud at spise eller til div. underholdninger. Ønsker du at se andet end lige dit ferieopholdssted? Ved at leje en bil får du virkelig mulighed for at komme rundt på øen og opleve steder, som man ikke kan nå til med tog eller bus. Har du lejet et hus eller en lejlighed? Så er billeje næsten en nødvendighed. Det betaler sig, da du både sparer taxaturer og får en bedre komfor,t som gør det lettere for dig at nyde dit ophold. Og det er en velsignelse, når du skal handle madvarer eller kører ud for at spise.

Tips og råd om billeje på Mallorca

Du skal bruge dit kørekort samt ID og kvitteringen på bestillingen for at kunne hente din bil. Hvis du har det gamle grønne kørekort uden foto, er det nødvendigt at få et internationalt kørekort. Kontant betaling akcepteres sjældent af udlejningsselskaberne som depositum, derfor anbefales det at bruge et kreditkort. Det er en god ide at orientere sig om de spanske veje på forhånd, men ellers kan udlejningsfirmaerne forsyne dig med et vejkort med en fortegnelse over vejskiltene. Du bør orientere dig om, hvilken slags benzin bilen kører på. De fleste kører på blyfri benzin eller diesel. Pas på ikke at vælge den forkerte stander, når du fylder benzin på, så du ikke får fyldt forkert brændstof på. Priserne er som regel standard, og nogle benzintanke har selvbetjening, men der er imidlertid mange som er bemandede. Kør ikke for stærkt. Politiet vil stoppe dig for den slags foreteelser og opkræver bøder på stedet. Der er også mange fartmålere over det hele, både permanente og mobile. Man skal være fyldt 18 år og mange firmaer pålægger et tillæg for chauffører under 21 år. Sikkerhedsseler er obligatorisk ligesom herhjemme og børn skal placeres i autostol. Parkering kan være et mareridt ved nogle feriesteder og i Palma, så benyt de store parkeringspladser. Mange steder er parkering kun tilladt for beboere eller med speciel tilladelse.

Betalingsveje på Mallorca

Skal du på ferie med billeje på Mallorca? Så er det godt at vide, hvor du finder den smukke middelhavsøs betalingsveje. Generelt gælder det, at motorveje (autopistas) på det spanske fastland ganske ofte er betalingsveje. Mange ferierejsende betaler gerne ekstra for at komme hurtigere frem ad de godt velholdte veje. Har du ikke travlt, eller vil du gerne undgå den ekstra udgift, kan du eventuelt holde dig til hovedvejene (autovias). Disse er makeret med et E og er alle gratis.

På den spanske middelhavsø Mallorca er det nemt at få overblik over betalingsvejene, da der hidtil kun har været én: tunnelen til Soller, Ma-11, der er en genvej i forhold til den gamle bjergvej, Ma-11A. Kører du for eksempel fra Palma Lufthavn til den charmerende kystby Puerto Soller, kan du spare næsten en halv time ved at tage tunnelvejen. Siden januar 2018 har tunnellen dog været gratis og der er derfor ikke længere nogen betalingsveje på Mallorca.

Vil du gerne undgå de mange hårnålsving på den gamle bjergvej, er tunnellen en stor lettelse. På den gamle bjergvej skal du desuden ofte dele pladsen med mange motionscyklister, som prøver kræfter med de hårde stigninger.

Mallorca billeje - Soller tunnel
Indkørsel Sollèr-tunnellen, som har været gratis siden 2018.

Shopping og gastronomi på Mallorca

Med en lejebil er det nemt at udnytte de mange gode shopping muligheder på Mallorca. I Palma de Mallorca finder man øens største udvalg af forretninger, men overalt i feriebyerne er der mange butikker og indkøbscentre. Af store varehuse og centre i Palma de Mallorca ligger bl.a. El Corte Inglés og Porto Pi Centro. Byens indkøb er i øvrigt koncentreret i og omkring gaderne Jaume III, Olmos, Sindicato og Sant Miquel. Du kan også nemt esøge Mallorcas mange markeder med en billeje. Markeder er der i Palma de Mallorca, Sóller og Costitx , i Manacor , i Sineun, i Inca og i Alcúdia, Sa Pobla, Santa Maria samt Consell . På Mallorca producerer man meget gode sko, læder- og kurvevarer samt det traditionelle broderi, der alt sammen er værd at kigge på.

På Mallorca er der aldrig langt til mange gode spisesteder, både i feriebyerne og i Palma de Mallorca, og du kan nemt kører rundt til de bedste spisesteder med en billeje. Husk dog på at har du en lejebil under dit ophold på Mallorca, skal du overveje om du vil kører i din lejebil eller tage en taxa, da der gælder de samme regler for kørsel med indtagelse af alkohol som i Danmark. Fiske- og skaldyrsretter er et særkende for øen. Prøv de lokale langustere (caldereta de langosta), rødfisken (cap roig) eller jonquillo-fisken, der er særdeles velsmagende. På Mallorca spiser man mange supper, grøntsagsretten, tumbet, og flere forskellige krydrede kødretter, escaldums. Prøv den mallorcanske kage, ensaimada, til dessert.

Hvornår skal du rejse?

Mallorca’s middelhavsklima gør det til et skønt sted at besøge hele året rundt. Sommerperioden, fra juni til september, er det travleste tidspunkt på øen med strande og feriesteder godt “gennemblødt” af solskin. Om sommeren er der det største udvalg af indkvarteringer og bekvemmeligheder, men vær forberedt på, at de populære hoteller og restauranter kan være meget optaget , ligesom flere andre ting, så som f. eks. leje af bil, bør foretages på forhånd.
Forår og efterår på Mallorca er både mere stille og som regel et billigere tidspunkt at besøge øen på. Vandring og cykling er to meget gode måder at se øen på, da man på dette tidspunkt af året undgår de høje sommer-temperaturer. Vinterperioden fra december til marts er stadig rolig og her har man mulighed for at glæde sig over Mallorca’s 4000 mandeltræer i fuldt flor.

Mallorca – miniparlør

Skal du rejse til Mallorca er det altid godt at kunne nogle enkelt ord og på Mallorca taler man Spansk, dog med et speciel dialekt du kun finder på Mallorca. Her er nogle få af de mest benyttede ord:
Hej: Hola
Godmorgen: Buenos dias
Goddag: Buenos dias
Godaften: Buenas tardes
Godnat: Buenas noches
Farvel: Adios
Ja/nej/tak: Si/no/gracias
Hvor ligger…?: Donde está…?
Højre/Venstre: Derecha/izquierda
Ligeud: Recto
Lufthavn/fly: Aeropuerto/avión
Station/billet: Estacion/bilete
Tog/bus: Tren/autobús
Hvad koster det?: Cuanto cuesta?
Må jeg se menuen?: Puedo ver el Menú?
Må jeg betale?: Quiero pagar!
Regning: Cuenta
Tager I kreditkort?: Aceptais tarjeta de crédito?
Vi har en reservation: Tenemos una reserva
Har I et værelse?: Tienen una habitación?
0/1/2: Cero/uno/dos
3/4/5: Tres/quatro/cinco
6/7/8: Seis/siete/ocho
9/10/100: Nueve/diez/cien
Mineralvand: Agua Mineral
Rødvin/hvidvin/øl: Vino tinto/vino blanco/cerveza
Kaffe/te/sukker: Café/té/azucar
Mælk/juice: Leche/zumo

Bestil billig billeje på Mallorca

Søg efter en billig billeje på Mallorca i billeje-søgemaskinen, det er hurtig, nemt og gratis. Finder du en lejebil på Mallorca der passe dine behov kan du bestille billejen online og husk du kan altid afbestille din billeje på Mallorca uden gebyr nogle få dage inden afhentning af din lejebil. Du kan læse mere om betingelser for billeje på Mallorca i FAQ om billeje.

Vi håber, at vores guide om billeje på Mallorca har givet dig inspiration til din bilferie. Ønsker du flere informationer om billeje så se evt. om du finder svaret i vores FAQ om billeje. Især i regionen Palma de Mallorca, hvor hovedstaden Palma ligger, vil I opleve masser af familie- og børnevenlige områder. Med biludlejning kan I også komme ud og besøge de lidt mere øde områder af øen, som Mallorca bestemt også har at byde på.

På Mallorca er der masser af oplevelser for alle slags turister. Om du er til spændende naturoplevelser eller til afslapning på stranden er underordnet, men med en lejebil på Mallorca når du ud til flere af øens mange seværdigheder. For eksempel er det et must at køre et smut forbi hovedstaden og opleve stemningen der. Har man bestilt en udlejningsbil til sin ferie på Mallorca, er det også en god idé at køre en tur op til den nordøstlige kyst af øen og besøge Alcudia, som har en af øens smukkeste naturområder.

Bestil billig billeje i Mallorca via Billeje.info og kør rundt på øen på egen hånd. Det bliver nemt at komme rundt på Mallorca med en lejebil til rådighed. På vores side kan du også leje billige lejebiler andre steder i Spanien.

Vi tager generelt forbehold for ændringer i lokale forhold og henviser altid til de opdaterede informationer om billeje på Mallorca som du finder i søgemaskinen.

Find den billigste lejebil på Mallorca Find Billeje her --> Sammenlign priser her