Billeje i Cala d'Or på Mallorca

Bestil din billeje i Cala d´Or og oplev det charmerende mallorquinske ferieresort og den øvrige del af det sydøstlige Mallorca med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, fremragende strande og badefaciliteter, lækre spanske vine og fiskeretter til gode priser og fine udflugtsmuligheder til øens historiske og kulturelle seværdigheder, når du er på ferie i Cala d´Or.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Mallorca i dit helt eget tempo!

Information om Cala d´Or

Cala d’Or er oprindeligt en landsby, der med tiden har udviklet sig til et ferieresort, men stadig kun har lige i underkanten af 4000 fastboende indbyggere. Byen ligger i kommunen Santanyí på Mallorcas sydøstkyst, omkring 65 kilometer fra ø-hovedstaden Palma de Mallorca, og består af tre hovedområder: Cala d’Or, Cala Egos og Cala Ferrera. Den er mest kendt for sine mange små fine sandstrande, herunder Cala Gran, Cala d’Or, Cala Egos, Cala Es Forti, Cala Serena og Cala Esmeralda

Byens centrum er meget livligt i sommermånederne, men stadig meget mere roligt end de større og mere befolkede ferieresorts på Mallorca. Gågaden byder på et fint udvalg af butikker, barer og restauranter, samt et bredt udvalg af internationale retter. Byen har også et populært marinaområde, der byder på eksklusive lystbåde året rundt, hvilket giver nogle af de bedste betingelser for beskyttelse mod storme på hele Mallorca. Marinaen har også et rigt udvalg af restauranter og barer, der byder på produkter for (næsten) enhver smag.

Et minitog kører regelmæssigt mellem forskellige dele af feriestedets beboelsesområder og byens strande, så du ikke nødvendigvis behøver at skulle sætte dig i din lejebil, hver gang du skal til stranden, men kan bruge den på dine udflugter rundt på øen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Cala d’Or

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Cala d´Or på Mallorca, som visse steder er svært tilgængelig med offentlig transport på grund af sin enestående natur og sin lave befolkningstæthed. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Cala d´Or online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den smukke spanske ferieø.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Cala d´Or, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Cala d´Or

Med en udlejningsbil i Cala d´Or har du optimal personlige frihed og fleksibilitet til at opleve dette charmerende mallorquinske ferieresorts nære omgivelser, samt den øvrige del af den smukke ferieø Mallorca. I en lejebil kan du f.eks. let nå andre bymæssige lokaliteter på den sydøtslige del af Mallorca, såsom Portopetro (der kun ligger 4,2 kilometer væk), Portocolom (11,2 kilometer væk) og kommunebyen Santanyi (ca. 13,5 kilometer væk).

Der er også kun ca. en times kørsel (65 kilometer) i lejebil til øens berømte hovedstad, Palma de Mallorca, som byder på øens største historiske og kulturelle seværdigheder, såsom Bellever slot, La Seu-katedralen, Joan Miró-museet og museet for moderne kunst.

Efter at have indåndet den kosmopolitiske ø-hovedstad, kan det anbefales at fortsætte turen til de mange spektakulære kystområder på øen. F.eks. kan du med din lejebil udforske øens modsatte kst, vestkysten, der er hjemsted for en lang række små og maleriske landsbyer og også rummer øens berømte Serra de Tramuntana-bjergkæde med udsigt over havet.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Mallorcas turiskontor her.

Læs mere om billeje på Mallorca her.

Find den billigste lejebil i Cala d’Or Find Billeje her --> Sammenlign priser her