Billeje i San Francisco Lufthavn

Find den billigste billeje i San Francisco Lufthavn via søgemaskinen her på siden, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil hurtigt, nemt og billigt online.

Planlægger du en ferie i det vestligste USA, er et besøg i San Francisco højst sandsynligt en del af drømmen. Byen som er særdeles smuk og har en behagelig atmosfære, kan nemt nås hvis du ankommer til San Francisco Lufthavn. Har du booket billig biludlejning gennem Billeje.info på forhånd ligger byen åben for dig – og ikke mindst resten af Californien!

San Franciscos berømte vartegn Golden Gate. Kryds broen med biludlejning fra Billeje.info. Foto: wikiphotographer, CC BY-SA 2.0

Fra græsmark til anerkendt lufthavn

Da San Francisco Lufthavn blev etableret i 1927, var det på en afsidesliggende græsmark, som man indledningsvis lejede af Mills-familien på en treårig kontrakt. Lufthavnen hed derfor oprindeligt Mills Field Municipal Airport. Det blev dog ændret til San Francisco Municipal Airport i 1931, da byen opkøbte jorden. I 1955 erstattede man “Municipal” med “International” i navnet for at signalere at lufthavnen efterhånden også tilbød talrige oversøiske ruter. I dag har San Francisco bredt sig ud langs bugten, og bymæssig bebyggelse omgiver lufthavnen ind mod land.

Den første måned San Francisco Lufthavn var i drift, blev den blot benyttet af 19 passagerer. I dag snart 100 år senere er lufthavnen med det officielle navn San Francisco International Airport (SFO) er en af de travleste og mest benyttede lufthavne i verden. Stort set alle de store flyselskaber betjener lufthavnen, hvor fra der er forbindelser til destinationer i det meste af verden, heriblandt Københavns Lufthavn.

Udover beliggenheden nær en af Californiens mest interessante byer er en af årsagerne til lufthavnens popularitet uden tvivl det høje niveau af kundeservice. San Francisco lufthavn er således den første lufthavn i USA, som i en brugerundersøgelse har formået, at opnå 100% tilfredshed fra alle adspurgte rejsende, som har brugt San Francisco Lufthavn.

Der er i alt fire terminaler i San Francisco Lufthavn, hvor terminal 1, 2 og 3 kun benyttes af indenrigsfly. Den fjerde, internationale terminal, som også benyttes af nogle indenrigsfly, er den største internationale flyterminal i hele Nordamerika. Samtidig har den rekorden som verdens største, jordskælvssikret bygning. Terminalen, der er opdelt i boarding-områderne A og G, har et godt udvalg af både spisesteder og butikker. Ifølge kendere er amerikanske lufthavne er kvaliteten af restauranterne i San Francisco Lufthavn generelt højere end gennemsnittet og udvalget bredere end man typisk ser i en lufthavn.

Skal du fordrive tiden i lufthavnen inden dit fly afgår, kan det også anbefales at udforske nogle af de forskellige udstillinger, som findes rundt om i terminalerne. I den internationale terminal finder du for eksempel Aviation Museum & Library, hvor man har genskabt en passagerlobby fra 1930’erne. Her hænger flotte flymodeller ned fra loftet og nede på gulvet fortælles historien om flytrafikkens udvikling i på vestkysten og resten af verden. Derudover er San Francisco Lufthavn også kendt for at huse en ganske omfattende samling af smukke kunstværker, der er værd at holde udkig efter, når du bevæger dig gennem lufthavnen.

Lufthavnen har indført automatisk og integreret bagagescreening, og det meste af processen er blevet automatiseret for at mindske ventetiden for passagererne. Det er nærmest en oplevelse i sig selv, at rejse på tværs af USA med et stop i San Francisco Lufthavn. Flyselskaberne som er repræsenteret i lufthavnen lægger stor vægt på komfort. Og du vil på ingen måde føle, at lufthavnen mangler faciliteter. Der er dog ingen hoteller i selve lufthavnen, men har du brug for at overnatte tæt herved, er der mange muligheder i det omkringliggende område.

Biludlejning San Francisco lufthavn

Det er nemt arrangere biludlejning i lufthavnen, for derefter at opleve byen i en lejebil, eller blot for at kunne køre direkte til sit hotel uden brug af offentlig transport. Det bedste er i alle tilfælde på forhånd at have bestilt sin bil. Hos Billeje.info kan du hurtigt finde den bedste pris, da vi søger efter de bedste priser fra alle lokale, nationale og internationale biludlejningsselskaber. Så risikerer du heller ikke din ønske-bil er væk, når du ankommer.

Vil du finde den billigste biludlejning i San Francisco Lufthavn, skal du blot angive, hvornår du har brug for din lejebil i søgemaskinen øverst her på siden. Søgemaskinen, der stilles til rådighed af CarTrawler, indhenter tilbud fra Alamo, Avis, Hertz, Enterprise og de andre kendte biludlejningsselskaber, samt en stribe mindre, lokale firmaer, som du nok ikke har hørt om før, men som ofte også har billige priser.

Har du allerede en bestemt type lejebil i tankerne, kan du med fordel gøre brug af søgemaskinens filterfunktion. Med den kan du for eksempel vælge kun at se tilbud på rummelige mini-vans eller SUV’er, hvis du skal rejse med hele familien. Er du kun interesseret i at se priser fra bestemte biludlejningsselskaber, kan du ligeledes bruge filteret til at indsnævre dit søgeresultat yderligere.

Sådan finder du din lejebil i San Francisco Lufthavn

Har du booket en lejebil i San Francisco Lufthavn, skal du efter ankomst blot fortsætte til det såkaldte ‘Rental Car Center’, som ligger i udkanten af lufthavnsområdet knap et par kilometer nordvest fra terminalerne. Her har man samlet omkring en snes biludlejningsselskaber for at gøre det så nemt som muligt at komme videre fra lufthavnen med billeje. Biludlejningscenteret ligger således lige ud til Highway 101, der hurtigt fører dig videre fra lufthavnen, når du har fået udleveret din lejebil.

Et metro-lignende tog, AirTrain, kører døgnet rundt fra alle terminaler til biludlejningscenteret. Du skal blot huske at vælge ‘Blue Line’. Skal du aflevere din bil i biludlejningscenteret i San Francisco Lufthavn igen, skal du køre efter adressen 780 N. McDonnell Road, San Francisco, CA 94128.

Udover udlejerne i biludlejningscenteret er der omtrent lige så mange firmaer udenfor lufthavnsområdet, som tilbyder billeje i San Francisco Lufthavn. De tilbyder gratis shuttleservice til deres kontorer fra biludlejningscenteret.

Oplev Californien med billeje i San Francisco Lufthavn

En stor del af de omkring 58 millioner passagerer, som årligt benytter San Francisco Lufthavn, er ferierejsende. Lufthavnen ligger da også på mange måder helt ideelt for dig, som ønsker et godt udgangspunkt for at udforske Californien. Først og fremmest er der kun cirka 24 kilometer fra lufthavnen ind til centrum af selve San Francisco, men det er langtfra eneste spændende destination indenfor rækkevidde.

Populære destinationer med billeje

Det er oplagt at benytte billig billeje i San Francisco Lufthavn til at tage på en bilferie, hvor du oplever flere dele af staten. Lufthavnen er således et godt udgangspunkt for at tage på flere af de mest berømte roadtrips i Californien. Du kan for eksempel vælge at følge kystvejen Highway 1, der også er kendt som California State Route 1, fra San Francisco sydpå ned til Los Angeles. Der er dog også masser af andre spændende udflugtsmål, som du kan udforske med billeje.

  • San Francisco: Byen er ikke blot det kulturelle knudepunkt for Bay Area, men for hele det nordlige Californien. San Francisco er således kendt for både at være en af USA’s smukkest beliggende storbyer og for at have et sprudlende kulturliv, som afspejler byens mangfoldige befolkning.
  • Napa Valley: Nord for San Francisco ligger det vigtigste vinområde i USA, Napa Valley. Her venter en perlerække af anerkendte vingårde, men også talrige hyggelige Bed and Breakfasts.
  • Muir Woods: Kører du over Golden Gate Bridge kommer du kort efter til denne magiske skov, som består af gamle redwoods. Perfekt når du trænger til en pause fra storbylivet.
  • Palo Alto: Ikke en egentlig turistdestination, men det er en flot køretur sydpå ud til dette velhavende område, som ligger blot omkring 20 minutters kørsel fra lufthavnen.
  • Yosemite National Park: Kører du stik østpå, kommer du til en af USA mest berømte nationalparker, Yosemite National Park. Det spektakulære, uberørte naturområde er et oplagt mål for en tur, der strækker sig over nogle dage. Med en lejebil kan du frit udforske parken, som udover betagende landskaber rummer et rigt dyreliv.

Godt at vide

De færreste ferierejsende som flyver til San Francisco Lufthavn, vil nøjes med at bruge hele ferien inde i byen. Er dette alligevel din plan, er du normalt bedst tjent med at bevæge dig omkring i centrum med offentlig transport. I modsætning til det meste af USA er San Francisco således kendt for at have et veludbygget offentlig transportsystem, der inkluderer både metro, sporvogne og busser. Derimod er det en udfordring at være billist i centrum, hvor ensrettede gader, høje parkeringsafgifter, trafik og de stejle gader gør lejebilen til et mindre oplagt valg.

Billeje er til gengæld det helt rigtige valg, hvis du også vil opleve nogle af de mange andre attraktioner i resten af Californien. Takket være et velholdt og vidtforgrenet netværk af highways og freeways, kan du i bil nå rundt til alle hjørner af staten. Faktisk er det i praksis ofte umuligt at komme omkring til mange af statens bedste seværdigheder og attraktioner, hvis du ikke har lejet en bil i San Francisco Lufthavn.

Vil du have mest muligt ud af en bilferie i USA, er ‘one way’ billeje værd at overveje. Mange af biludlejerne i San Francisco Lufthavn tilbyder således, at du afleverer din lejebil i en anden lufthavn. Det er en oplagt mulighed for at nå længere omkring i løbet af ferien, da du ikke behøver at returnere til udgangspunktet.

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside
Læs mere om San Francisco på byens officielle hjemmeside for turister.

Find den billigste lejebil i San Francisco Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her