Billeje i San Francisco Lufthavn

San Franciscos berømte vartegn Golden Gate. Kryds broen med biludlejning fra Billeje.info. Foto: Paul

Find den billigste billeje i San Francisco lufthavn via søgemaskinen på vores side, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil hurtigt, nemt og billigt online.

San Francisco

Når man planlægger sin ferie i USA, så er et besøg til San Francisco højst sandsynligt en del af drømmen. Byen er særdeles smuk og behagelig og kan nemt nås hvis man ankommer til San Francisco lufthavn. Har du en ordnet biludlejning gennem Billeje.info på forhånd ligger byen åben for dig – ja, det gør hele Californien!

Top-klasse lufthavn

Lufthavnen er en af de travleste og mest besøgte lufthavne i verden, og stiller derfor særdeles høje krav til flyselskaberne. En af årsagerne til lufthavnens popularitet er blandt andet det høje niveau af kundeservice. San Francisco lufthavn er den første lufthavn i USA, som har været i stand til, at opnå 100% tilfredshed fra alle kunder fra hele verden, som har brugt San Francisco lufthavn.

Lufthavnen har indført automatisk og integreret bagage screening, og det meste af processen er blevet automatiseret for at mindske ventetiden for passagererne. Det er nærmest en oplevelse i sig selv, at rejse på tværs af USA med et stop i San Francisco lufthavn. Flyselskaberne som er repræsenteret i lufthavnen, lægger stor vægt på komfort. Og man vil på ingen måde føle, at lufthavnen mangler faciliteter eller mangler på sikkerhedsområdet.

Biludlejning San Francisco lufthavn

Der er et postkontor i lufthavnen og en politikontrol, og man gør alt for at sikre at alle rejsende når deres destinationer i god behold.

Man kan nemt arrangere biludlejning i lufthavnen, for derefter at opleve byen i en lejebil, og for at køre direkte til sit hotel uden brug af offentlig transport. Det bedste er på forhånd at have bestilt sin bil. Hos Billeje.info kan vi finde den bedste pris, da vi gennemsøger alle lokale, nationale og internationale biludlejningsselskaber. Så risikerer du heller ikke din ønske-bil er væk, når du ankommer.

Læs mere om San Francisco på byens officielle hjemmeside for turister.