Billeje i Flensborg

Biludlejning i Flensborg

Find den billigste billeje i Flensborg via søgemaskinen ovenfor, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil i Flensburg hurtigt, nemt og billigt online.

Mange danskere har opdaget fordelen ved at leje bilen syd for grænsen. Vilkårene er de samme, men prisen er der stor forskel på. Derfor vælger flere og flere danskere at leje bilen i Flensborg. Med billeje i Flensborg sparer du ikke kun penge på din billeje. Du kan også benytte muligheden og se dig lidt omkring i den smukke gamle havneby og køre en tur rundt i byens opland.

Flensborg gammel bydel
Det kan anbefales at sætte tid af til at udforske Flensborgs seværdigheder. Foto: A.Savin, CC.

Flensborg ligger i bunden af Flensborg fjord og er den tredjestørste by i den tyske delstat Sleswig-Holsten. Selve byen har omtrent 88.000 indbyggere, men tager man forstæderne med har byen nærmere et indbyggertal op omkring de 133.000 indbyggere. Flensborg har en masse historisk og kulturelt at byde på, men inden du afhenter din lejebil, kan du fx. tage en tur ind til den nyrenoverede gågade i bymidten og gå på en lille shoppetur.

Når benene er blevet trætte, findes der en masse gode fortovscafeer og restauranter, hvor der er noget for enhver smag. Man bør ikke snyde sig selv for det nordtyske køkken, men der er også rig mulighed for både italiensk, spansk, fransk og tyrkisk mad. Når man bestiller lejebil i Flensborg, har man altså altid en god undskyldning for at kigge nærmere på den smukke gamle købstad.

Billeje hos de store biludlejningsselskaber

Store biludlejningsselskaber som Avis, Hertz og Europcar har naturligvis også fået øjnene op for, at der er rigtigt mange danskere, som tager turen til Flensborg, for at afhente en lejebil. Derfor har mange af de biludlejningsselskaber, som Billeje.info samarbejder med, også afhentningskontorer i Flensborg. Kommer man med toget, koster det typisk omkring 7 Euro (50-60Dkr) at blive kørt ud til afhentningsstederne.

Du kan sagten bestille din billeje i Flensborg hjemmefra her på Billeje.info, så bilen holder klar, når du kommer ud til afhentningsstedet. Herfra kan du køre videre til din destination eller, som nævnt ovenfor, køre en tur ind til Flensborg. Bilen kan afleveres på alle biludlejningsfirmaernes kontorer i hele Tyskland, så Flensborg er et godt udgangspunkt for en rejse gennem Tyskland.

Som dansker i Flensborg er der altid venligsindede tyskere eller endda danskere fra det danske mindretal i Flensborg, som kan hjælpe dig på vej. Byen Flensborg har gennem historien skiftet hænder mellem danske og tyske fyrster et utal af gange, inden den endeligt, efter den 1. Verdenskrigs afslutning blev tysk.

Flensborgs historie kort

Vinter i Flensborg havn
Vinter i Flensborg havn. Foto: Ichwarsnur, CC.

Den første gang man hører bynavnet nævnt er i 1248, men man kan ikke nå til enighed om, hvordan navnet Flensborg (eller på tysk Flensburg), er opstået. Et sagn siger, at en fyrste gav en af sine riddere, ved navn Fleno, om at bygge en borg i bunden af den fjord, som i dag er Flensborg fjord. Denne Fleno-borg skulle efter sagnet have givet byen sit navn.

Flensborg opstod, som så mange andre danske og tyske handelsbyer, ved at en række bebyggelser voksede sammen og dannede en handelsplads. I 1284 fik byen købstadsrettigheder og i samme historiske periode blev Mariekirken opført i byens centrum. I 1300 tallet blev der opført en bymur omkring byen og i 1400 tallet opførte Dronning Magrethe d. 1. Slottet Duburg. En særlig lille anekdote til denne historie er, at Dronning Magrethe den 1. den 28. oktober 1412 døde af pest på sit skib i fjorden. Dermed er byen dødsstedet for den første kvindelige danske monark og grundlæggeren af kalmarunionen.

Flensborg havde i perioden 1450 til 1600 sin første velstandsperiode, hvor byen tjente godt på den omfattende østersøhandel. Men krige og pest satte midlertidigt en stopper for denne første velstandsperiode.

Fra 1775 til 1806 havde Flensborg sin anden store velstandsperiode, hvor handlen med rørsukker, tobak og rom fra vestindien var nogle af byens helt store indtægtskilder. Fra denne tid stammer også mange af Flensborgs borgerhuse og købmandsgårde, som man kan køre en tur forbi.

Efter den anden velstandsperiode var Flensborg meget præget af de krige som blev ført mellem kongeriget Danmark og Preusserne først i 1854 hvor preusserne led et nederlag og senere i 1864, hvor Danmark tabte herredømmet over Sønderjylland, Slesvig, Holsten og dermed også Flensborg.

Herfra har byen været tysk og den har dermed været præget af udviklingen i den moderne tyske historie på godt og ondt. Der findes dog stadig et dansk mindretal i byen, som lever side om side med den tyske befolkning. Der findes danske skoler i Flensborg og mange af byens borgere taler dansk.

Billigere end at køre i egen bil

Autobahn
Det er nemt at fortsætte rejsen sydpå fra Flensborg. Foto: jodage, CC.

Flensborg byder på masser af kultur, historie og naturoplevelser. Lejer du en bil, kan du køre en tur langs Flensborg fjord og nyde den skønne natur inden du fortsætter din rejse, eller leverer din udlejningsbil tilbage. Med billeje i Flensborg er mulighederne derfor mange i nærområdet.

3 seværdigheder, du bør se, når du lejer bil i Flensborg

Byen har også en perfekt beliggenhed lige ved motorvejen Europavej E45 eller på tysk Autobahn A7. Derfor er Flensborg ofte et mål for danskere som har booket billeje hjemmefra, og fortsætter direkte fra biludlejningskontoret ud på motorvejen og videre ned gennem Tyskland til fx. Italien og Frankrig.

Billeje i Flensborg er derfor oftest noget, som vi danskere brugere for at komme videre ud i Europa til en overkommelig pris. Er man flere om at betale regningen for biludlejningen, er det ofte billigere at leje en bil i Flensborg, end hvis man er flere der skal betale for en billet til den offentlige transport.

Selv for dig med egen bil er det værd at overveje billeje. Adskillige undersøgelser har således vist, at der ofte er mange penge at spare ved at skifte egen bil ud med en lejebil i Flensborg. Det skyldes, at de reelle omkostninger ved en bilferie sydpå i egen bil er langt højere end mange tror, når sliddet på bilen og ikke mindst værditabet medregnes.

Undgå værditab på bilferien med billeje fra Flensborg

Billig billeje i Flensborg

Det kan altså godt betale sig at tage turen over grænsen, hvis du vil spare penge på billeje. Her på siden kan du indtaste Flensborg som afhentningssted og hurtigt se, hvor meget du kan spare ved at bestille din billeje med afsæt fra Tyskland.

Mange danskere tager som nævnt turen til Flensborg udelukkende for at leje en bil, de kan køre videre ud ned Europa i. I Flensborg er der derfor også en lang række afhentningsstationer til lejebiler. Personalet som står for biludlejning hos de enkelte biludlejningsfirmaer er derfor også vant til at betjene danske kunder, som allerede har bestilt billeje før de ankommer.

Billeje Flensborg
Med Biludlejning i Flensborg kommer man nemt ud til resten af Tyskland

Grunden til at danskere, og for den sags skyld også svenskere og nordmænd, bestiller biludlejning i Flensborg er meget enkel. Flensborg er for det første nem at komme til og priserne på biludlejning ligger et godt stykke under det danske niveau.

Der er mange penge at spare på biludlejning netop her, fordi de tyske afdelinger af de store biludlejningsfirmaer ofte har nogle gode tilbud og rabatter, især i weekenderne. Der er også altid rig mulighed for at bestille en større og mere komfortabel bil, hvis man skal køre meget langt eller være mange i bilen.

Billige biler en del af den tyske folkesjæl

Det er de lave afgifter på indkøbsprisen på biler og den store konkurrence biludlejningsfirmaerne imellem, som gør priserne på billeje i Tyskland så lave. Man skal ikke glemme, at Tyskland er bilernes land og at det er landet, hvor de første biler med forbrændingsmotorer blev bygget af Gottlieb Daimler og Karl Friedrich Benz i 1885. Det er også i Tyskland, at dieselmotoren blev udviklet af Rudolf Diesel i perioden 1893-1897.

Man skal derfor ikke tage fejl af tyskernes kærlighed til biler. De er med rette utroligt stolte af den tradition der er for konstruktion og udvikling af biler i landet. De store tyske bilmærker er også kæmpestore arbejdspladser i tyskland, som, hvis man tæller underleverandører med, beskæftiger millioner af mennesker i hele landet.

Man fremhæver ofte den stolthed som tyskerne har til biler, som en grund til, at priserne på biludlejning og biler generelt er så lave. Biler skal være tilgængelige og gerne hver mands eje i Tyskland, såfremt den enkelte husstand har behov for et køretøj. Det at eje en bil er derfor noget som ligger dybt i den tyske folkesjæl.

Lej en bil – helst en stor og komfortabel af slagsen

Når man bestiller biludlejning i Flensborg gennem Billeje.info har man også muligheden for at leje en stor og komfortabel bil til en god pris. Bilparken hos de store tyske biludlejningsfirmaer er i top stand og en af de mest moderne i hele verden. Der er naturligvis masser af valgmuligheder blandt de store tyske biler, så hvis man har en drøm om at drøne over den tyske Autobahn i en stor Mercedes eller en BMW, så kan drømmen opfyldes ved at bestille biludlejning i Flensborg. Har du brug for en minibus til en større gruppe rejsende, er dette også en del af sortimentet hos mange biludlejere i Sydslesvigs vigtigste by.

Er man flere der skal køre sammen er prisen også endnu mere overkommelig og fornøjelsen ved at flyde over den tyske Autobahn i en lækker bil, er noget der bare skal prøves. Den tyske infrastruktur er yderst veludbygget og motorvejene bringer dig til din destination i en fart. Hos Billeje.info har du altid fri kilometer med i prisen, så derfor skal du kun tænke på lejeprisen og det du skal betale for benzin eller diesel. Det er nemt og bekvemt og gør biludlejningen til en sand fornøjelse.

Spar penge på biludlejning i weekenderne

Som nævnt ovenfor er der ofte gode rabatter at hente hos de forskellige biludlejnings og Rent A Car firmaer i Flensborg. Søgemaskinen her på Billeje.info søger naturligvis også på tilbud og kampagner, så i stedet for at du skal ind på alle billejefirmaernes hjemmesider og tjekke deres kampagner og tilbud, kan du se alle priserne og tilbuddene her på Billeje.info

Det sparer dig for tid, som du i stedet kan bruge på at planlægge din tur og måske skal der også nærstuderes et kort over de tyske motorveje. Mange af de biler du kan leje i dag har dog også GPS udstyr, så du ikke farer vild på de tyske motorveje. Med en GPS er du desuden også sikker på, at du får den hurtigste rute og den korteste køretid.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Flensborg som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens filterfunktion til at finde netop den lejebil i Flensborg, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Fra Flensborg til resten af Tyskland

Når du har bestilt biludlejning i Flensborg, har du et fantastisk udgangspunkt til at udforske Tyskland. Med en lejebil kan du komme rundt til både store og små seværdigheder og der er nok af dem. Tyskland har en storslået kultur, en fantastisk natur og en yderst interessant historie, som med sikkerhed vil give dig mange uforglemmelige oplevelser. Inden du forlader byen, kan det dog anbefales at lægge vejen forbi disse tre seværdigheder:

  • Skt. Nikolaj Kirke (Nikolaikirche)Skt. Nikolaj Kirken, der (som navnet angiver) er opkaldt efter skytshelgenen Sankt Nikolaus, ligger i byens centrum ved Søndertorvet (Südermarkt). Det er den tyske menigheds hovedkirke i Flensborg. Opførelsen af kirken blev påbegyndt i 1390 og gennemgik tre bygningsfaser, hvoraf den første sluttede i 1440, den anden i 1480, og den tredje i 1490; sidstnævnte efter bybranden i 1485 ødelagde dele af kirken og krævede reparationer.Kirken, der er 52 meter lang, 21 meter bred og har et 90 meter højt spir, er mest berømt for sin gotiske hallekirke og sit orgel, der er et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssance-orgler, bygget af den københavnske hoforgelbygger Nikolaus Maaß fra 1604 til 1609 på bestilling af kong Christian IV.
  • Lyksborg Slot (Schloss Glücksburg)Lyksborg Slot, eller Schloss Glücksburg, som det hedder på tysk, ligger på en opdæmmet dam, bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel, i Lyksborg by (på tysk: Glücksburg), ca. 11 kilometer nord-øst for Flensborg. Slottet betragtes som ét af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden.Foruden en omfattende samling af møbler, kunstværker, gobeliner, porcelæn, et orangeri, et slotskapel og en rosenhave byder slottet også på en interessant historie, idet slottet i tiden før krigsudbruddet i 1864 var dansk kongelig residens. Slottets bygherre, Hans den Yngre, var således stamfader til det nuværende danske kongehus af den lyksborgske linje.
  • Søndertorv (Südermarkt)Søndertorv, eller Südermarkt, som det hedder på tysk, er Flensborgs mest berømte torv og er omkranset af en række af byens historiske bygninger, bl.a. den allerede nævnte Skt. Nikolajs Kirke (kirke og torv var tidligere adskilt af strædet Katsund, som blev revet ned i 1898).Torvet ligger midt inde i byens centrum og forbinder en række af de mest centrale gader i byen, såsom gågaden Holmen (på tysk: Holm), Angelbogade (tysk: Angelburger Strasse), der fører til Havretorvet – og Røde gade (tysk: Rote Strasse).

    Desuden huser Südermarkt byens største torvehandel to gange om ugen- onsdag og lørdag – hvor der blandt andet handles med fisk, grøntsager og ost.

Har du ikke travlt med at komme videre til Middelhavet, kan du eventuelt også starte med i bil at følge temaruten, der præsenterer brødrene Grimm’s eventyrlige verden.

Find mere nyttig information om Flensborg på de nedenstående links:

Det lokale turistkontors officielle hjemmeside
Mere om byen på Wikipedia
Se området på Google maps

Bestil billeje i Flensborg hjemmefra

Uanset om du vil udforske Tysklands seværdigheder eller skal videre sydpå, er der én ting, som altid gælder: du bør bestille billeje i Flensborg hjemmefra! Trods det store udvalg af biludlejere i byen, kan der særligt i feriehøjsæsonen være rift om de billigste og mest populære biltyper.

Det er heldigvis nemt både at finde og bestille billeje i Flensborg ved hjælp af søgefunktionen her på siden. Her kan du med fordel bruge filterfunktionen, hvis du har specifikke ønsker til for eksempel bilstørrelse.

CarTrawler sammenligner priser på biludlejning fra de fleste billejefirmaer i Flensborg. Spar penge på leje af bil og bestil billeje i Flensborg til din ferie. Se aktuelle priser på billeje tilbud i Flensborg – indtast hvornår du vil lejebil i søgemaskinen og tryk “find billigste pris”

Mange har opdaget muligheden for at spare penge på bilferien ved at leje en bil hos en af de mange billejeselskaber lige syd fra grænsen. Specielt hvis du skal bruge en bil i sommerferien er der ofte rigtig gode tilbud i Flensborg. Bestiller du en bil hos f.eks Avis rent a car, Hertz biludlejning eller hos en af de mindre lokale firmaer igennem CarTrawler billejeformidling er prisen altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Skal du som de fleste der lejer bil i Flensborg køre på ferie til f.eks Italien eller Kroatien så er biler med ubegrænset kilometer et must.

Find den billigste lejebil i Flensborg Find Billeje her --> Sammenlign priser her