1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Flensborg

Find den billigste billeje i Flensborg via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber og book din lejebil hurtigt, nemt og billigt online.

Stor prisforskel

Mange danskere har opdaget fordelen ved at leje bilen syd for grænsen. Vilkårene er de samme, men prisen er der stor forskel på. Derfor vælger flere og flere danskere at leje bilen i Flensborg. Med billeje i Flensborg sparer du ikke kun penge på din billeje. Du kan også benytte muligheden og se dig lidt omkring i den smukke gamle havneby og køre en tur rundt i byens opland.

Book en billig lejebil i Flensburg / Flensborg

Havnepromenaden i Flensborg

Flensborg ligger i bunden af Flensborg fjord og er den tredjestørste by i den tyske delstat Sleswig-Holsten. Selve byen har omtrent 88.000 indbyggere, men tager man forstæderne med har byen nærmere et indbyggertal op omkring de 133.000 indbyggere. Flensborg har en masse historisk og kulturelt at byde på, men inden man afhenter lejebilen, kan man fx. tage en tur ind til den nyrenoverede gågade i bymidten og gå på en lille shoppetur.

Når benene er blevet trætte, findes der en masse gode fortovscafeer og restauranter, hvor der er noget for enhver smag. Man bør ikke snyde sig selv for det nordtyske køkken, men der er også rig mulighed for både italiensk, spansk, fransk og tyrkisk mad. Når man bestiller lejebil i Flensborg, har man altså altid en god undskyldning for at kigge nærmere på den smukke gamle købstad.

Billeje hos de store biludlejningsselskaber

De store biludlejningsselskaber har naturligvis også fået øjnene op for, at der er rigtigt mange danskere, som tager turen til Flensborg, for at afhente en lejebil. Derfor har mange af de store biludlejningsselskaber, som Billeje.info samarbejder med, også afhentningskontorer i Flensborg. Kommer man med toget koster det typisk omkring 7 Euro (50-60Dkr), at blive kørt ud til afhentningsstederne.

Man kan sagten bestille sin billeje i Flensborg hjemmefra her på Billeje.info, så bilen holder klar, når man kommer ud til afhentningsstedet. Herfra kan man køre videre til sin destination eller, som nævnt ovenfor, køre en tur ind til Flensborg. Bilen kan afleveres på alle biludlejningsfirmaernes kontorer i hele Tyskland, så Flensborg er et godt udgangspunkt for en rejse gennem Tyskland.

Som dansker i Flensborg er der altid venligsindede tyskere eller endda danskere fra det danske mindretal i Flensborg, som kan hjælpe dig på vej. Byen Flensborg har gennem historien skiftet hænder mellem danske og tyske fyrster et utal af gange, inden den endeligt, efter den 1. Verdenskrigs afslutning blev tysk.

Flensborgs historie kort

Den første gang man hører bynavnet nævnt er i 1248, men man kan ikke nå til enighed om, hvordan navnet Flensborg (eller på tysk Flensburg), er opstået. Et sagn siger, at en fyrste gav en af sine riddere, ved navn Fleno, om at bygge en borg i bunden af den fjord, som i dag er Flensborg fjord. Denne Fleno-borg skulle efter sagnet have givet byen sit navn.

Flensborg opstod, som så mange andre danske og tyske handelsbyer, ved at en række bebyggelser voksede sammen og dannede en handelsplads. I 1284 fik byen købstadsrettigheder og i samme historiske periode blev Mariekirken opført i byens centrum. I 1300 tallet blev der opført en bymur omkring byen og i 1400 tallet opførte Dronning Magrethe d. 1. Slottet Duburg. En særlig lille anekdote til denne historie er, at Dronning Magrethe den 1. den 28. oktober 1412 døde af pest på sit skib i fjorden. Dermed er byen dødsstedet for den første kvindelige danske monark og grundlæggeren af kalmarunionen.

Flensborg havde i perioden 1450 til 1600 sin første velstandsperiode, hvor byen tjente godt på den omfattende østersøhandel. Men krige og pest satte midlertidigt en stopper for denne første velstandsperiode.

Fra 1775 til 1806 havde Flensborg sin anden store velstandsperiode, hvor handlen med rørsukker, tobak og rom fra vestindien var nogle af byens helt store indtægtskilder. Fra denne tid stammer også mange af Flensborgs borgerhuse og købmandsgårde, som man kan køre en tur forbi.

Efter den anden velstandsperiode var Flensborg meget præget af de krige som blev ført mellem kongeriget Danmark og Preusserne først i 1854 hvor preusserne led et nederlag og senere i 1864, hvor Danmark tabte herredømmet over Sønderjylland, Slesvig, Holsten og dermed også Flensborg.

Herfra har byen været tysk og den har dermed været præget af udviklingen i den moderne tyske historie på godt og ondt. Der findes dog stadig et dansk mindretal i byen, som lever side om side med den tyske befolkning. Der findes danske skoler i Flensborg og mange af byens borgere taler dansk.

Oplev Flensborg med en lejebil

Flensborg byder på masser af kultur, historie og naturoplevelser. Lejer man en bil kan man køre en tur langs Flensborg fjord og nyde den skønne natur inden man fortsætter sin rejse, eller leverer sin udlejningsbil tilbage. Med billeje i Flensborg er mulighederne derfor mange. Byen ligger perfekt lige ved motorvejen Europavej E45, eller på tysk Autobahn A7. Derfor er Flensborg ofte et mål for danskere som har booket billeje hjemmefra, for oftest går turen fra biludlejningskontoret direkte ud på motorvejen og videre ned gennem Tyskland til fx. Italien og Frankrig.

Billeje i Flensborg er derfor oftest noget som vi danskere brugere for at komme videre ud i Europa til en overkommelig pris. Er man flere om at betale regningen for biludlejningen, er det ofte billigere at leje en bil i Flensborg, end hvis man er flere der skal betale for en billet til den offentlige transport.

Billig billeje i Flensborg

Det kan altså godt betale sig at tage turen over grænsen, hvis man vil spare penge på sin billeje. Her på siden kan du indtaste Flensborg som afhentningssted og se hvor meget du kan spare ved at bestille din billeje med afsæt fra Tyskland.

Læs mere nyttig information om Flensborg på de nedenstående links:

Det lokale turistkontors officielle hjemmeside
Mere om byen på Wikipedia
Se området på Google maps

Mange danskere tager som nævnt turen til Flensborg udelukkende for at leje en bil de kan køre videre ud i Europa i. I Flensborg er der derfor også en lang række afhentningsstationer til lejebiler. Personalet som står for biludlejning hos de enkelte biludlejningsfirmaer er derfor også vant til at betjene danske kunder, som allerede har bestilt billeje når de ankommer.

Billeje Flensborg

Med Biludlejning i Flensborg kommer man nemt ud til resten af Tyskland

Grunden til at danskere, og for den sags skyld også svenskere og nordmænd, bestiller biludlejning i Flensborg er meget enkel. Flensborg er for det første nem at komme til og priserne på biludlejning ligger et godt stykke under det danske niveau.

Der er mange penge at spare på biludlejning netop her, fordi de tyske afdelinger af de store biludlejningsfirmaer ofte har nogle gode tilbud og rabatter, især i weekenderne. Der er også altid rig mulighed for at bestille en større og mere komfortabel bil, hvis man skal køre meget langt eller være mange i bilen.

Du sparer penge

Det er de lave afgifter på indkøbsprisen på biler og den store konkurrence biludlejningsfirmaerne imellem, som gør priserne på billeje i Tyskland så lave. Man skal aldrig glemme, at tyskland er bilernes land og det er landet hvor de første biler med forbrændingsmotorer blev bygget af Gottlieb Daimler og Karl Friedrich Benz i 1885. Det er også i Tyskland, at dieselmotoren blev udviklet af Rudolf Diesel i perioden 1893-1897.

Man skal derfor ikke tage fejl af tyskernes kærlighed til biler. De er med rette utroligt stolte af den tradition der er for konstruktion og udvikling af biler i landet. De store tyske bilmærker er også kæmpestore arbejdspladser i tyskland, som, hvis man tæller underleverandører med, beskæftiger millioner af mennesker i hele landet.

Man fremhæver ofte den stolthed som tyskerne har til biler, som en grund til, at priserne på biludlejning og biler generelt er så lave. Biler skal være tilgængelige og gerne hver mands eje i Tyskland, såfremt den enkelte husstand har behov for et køretøj. Det at eje en bil er derfor noget som ligger dybt i den tyske folkesjæl.

Lej en bil – helst en stor og komfortabel af slagsen

Når man bestiller biludlejning i Flensborg gennem Billeje.info har man også muligheden for at leje en stor og komfortabel bil til en god pris. Bilparken hos de store tyske biludlejningsfirmaer er i top stand og en af de mest moderne i hele verden. Der er naturligvis masser af valgmuligheder blandt de store tyske biler, så hvis man har en drøm om at drøne over den tyske Autobahn i en stor Mercedes eller en BMW, så kan drømmen opfyldes ved at bestille biludlejning i Flensborg.

Er man flere der skal køre sammen er prisen også endnu mere overkommelig og fornøjelsen ved at flyde over den tyske Autobahn i en lækker bil, er noget der bare skal prøves. Den tyske infrastruktur er yderst veludbygget og motorvejene bringer dig til din destination i en fart. Hos Billeje.info har du altid fri kilometer med i prisen, så derfor skal du kun tænke på lejeprisen og det du skal betale for benzin eller diesel. Det er nemt og bekvemt og gør biludlejningen til en sand fornøjelse.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Flensborg som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens filterfunktion til at finde netop den lejebil i Flensborg, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Spar penge på biludlejning i weekenderne

Som nævnt ovenfor er der ofte gode rabatter at hente hos de forskellige biludlejnings og Rent A Car firmaer i Flensborg. Søgemaskinen her på Billeje.info søger naturligvis også på tilbud og kampagner, så i stedet for at du skal ind på alle billejefirmaernes hjemmesider og tjekke deres kampagner og tilbud, kan du se alle priserne og tilbuddene her på Billeje.info

Det sparer dig for tid, som du i stedet kan bruge på at planlægge din tur og måske skal der også nærstuderes et kort over de tyske motorveje. Mange af de biler du kan leje i dag har dog også GPS udstyr, så du ikke farer vild på de tyske motorveje. Med en GPS er du desuden også sikker på, at du får den hurtigste rute og den korteste køretid.

Fra Flensborg til resten af Tyskland

Når du har bestilt biludlejning i Flensborg, har du et fantastisk udgangspunkt til at udforske Tyskland. Med en lejebil kan du komme rundt til både store og små seværdigheder og der er nok af dem. Tyskland har en storslået kultur, en fantastisk natur og en yderst interessant historie.

Med biludlejning kommer du nemt rundt og du giver dig selv muligheden for at få store oplevelser i vores naboland i syd.