Eventyrslot i Tyskland. Lej bil på Billeje.infoEventyrslot i Tyskland. Foto: Malte Ruhnke

De fleste af os kender Brødrene Grimm’s eventyr, der omfatter klassikere som Askepot, Hans og Grete, Snehvide og Rødhætte. I Tyskland er man da også med rette stolte af brødrenes litterære bedrifter, og derfor har man lavet en 600 kilometer lang rute, som præsentere brødrene Grimm’s eventyrlige verden.

Ruten som løber mellem brødrenes fødeby Hanau og Bremen få timers kørsel fra den danske grænse, er et oplagt mål for en bilferie i Tyskland med billig billeje fra Flensborg. Undervejs vil I passere adskillige hyggelige middelalderbyer med levn og spor fra de berømte brødres liv. På slotte, museer, markeder og teatre præsenteres brødrenes eventyr for både voksne og børn.

Eventyrruten gennem Tyskland er dog ikke blot et kulturel og historisk oplevelse, men også en chance for at køre igennem smukke dale og fortryllende skove. Undervejs passerer I således 8 nationalparker og adskillige muligheder for at udforske naturen til fods eller på cykel. Det er oplagt at leje en autocamper i Flensborg og dermed have din egen overnatning med på vejen.

Du kan finde flere informationer om den tyske eventyrsrute her

Bilferie i Tyskland med billig billeje

Skal I på bilferie i Tyskland, er de lave tyske priser på billeje en oplagt mulighed for at køre på eventyrruten i en komfortable lejebil. Selv hvis I har egen bil, er der god fornuft i at stille den i Flensborg og fortsætte herfra med billig billeje. Det er der allerede mange danske ferierejsende, som benytter sig af til bilferier i Tyskland, og når bilferien går endnu længere mod syd.

Bestil billig billeje i Flensborg i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du nemt kan sammenligne priser på lejebiler fra de forskellige biludlejningsfirmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *