Billeje i Italien

Biludlejning i Italien

Få hurtig overblik over priser på billeje i Italien med Billeje.info. Vi tilbyder billig billeje i hele Italien og fra alle biludlejningsselskaber, som Avis billeje og Hertz biludlejning. Når du søger billeje i søgemaskinen er alle priser på billeje inkl. fri kilometer og uden gebyr.

Du finder billeje i alle større byer i Italien og naturligvis i alle lufthavne. Prøv at søge efter billeje i Italien online her på Billeje.info, det er nemt og billigt.

Med billeje kan du nemt besøge alle Italiens små, hyggelige middelalderbyer. Foto: Bernd Thaller, CC BY 2.0

Oplev mere af Italien med biludlejning

Billeje i Italien er lidt dyrere end i de fleste sydeuropæiske lande, så forvent ikke de samme priser som du kan finde i Spanien. Når det er sagt, så er det dog ikke umuligt at få et godt tilbud på en god bil for en god pris.

Med en lejebil får du mulighed for at udforske nogle af de enestående områder af Italien, som ikke er tilgængelig via offentlig transport. Biludlejning i Italien er især en god idé i områder som Toscana, hvor du helt sikkert får lyst til at udforske det smukke landskab. Overordnet giver billeje dig mulighed for at køre ind til siden, når du ser den smukke romantiske kro ved søen, eller når I trænger til en dukkert i havet.

Der er mange seværdigheder at se, og mange af dem kan man kun komme til i bil. Billeje er også ideel, hvis du har i tankerne at besøge Amalfi, det smukke kystområder med nogle fantastiske små byer.

Hvis du bor i en af storbyerne Milano, Rom eller Verona, så giver billeje mulighed for at du kan tage en dagsudflugt til de mange seværdigheder uden for byen, f.eks. de mange arkæologiske skatte omkring Verona.

For at få den bedste pris på billeje, anbefaler vi, at du bestiller hjemmefra. Her kan du i ro og mag sammenligne bilklasser og priser og finde frem til den perfekte kombination. Prøv vores søgemaskine som søger blandt alle de store biludlejningsselskaber og giver dig den bedst mulige pris.

Igennem årene er mange danskere kørt på bilferie til Italien og støvlelandet vil nok ikke ryge af favoritlisten for kør selv ferie lige foreløbigt. Italien har også noget for enhver smag. Der er dejlige strande og søer, en rig historie, en fantastisk kultur, en ufattelig skøn og varieret natur, storbyer som kan tage pusten fra de fleste og en madkultur som bare ikke er til at stå for. Kort sagt – Italien har det hele.

Italien er også et fantastisk dejligt feriemål til afslapning med familien og vennerne. Landet byder på nogle skønne badestrande både ved havet og ved de store søer, hvor fx. Gardasøen gennem mange år har været et populært rejsemål for danskere på kør selv ferie. Når man først har oplevet det azurblå hav og de dejlige sandstrande i Italien, vil man altid længes tilbage. Derfor er der også mange, som år efter år vender tilbage. Tager man på bilferie til Italien kan man kombinere sin ferie med afslapning og solbadning den ene dag og historiske og kulturelle oplevelser den anden. Italien kører man aldrig træt i og den gæstfrihed og charme, man møder på sin kør selv ferie til Italien, er nærmest vanedannende.

En rundrejse i Italien bør for den kultur og kunstinteresserede være det samme, som en rejse til Mekka er for den rettroende muslim. Det er ikke tilfældigt, at Italien i flere hundrede år har været et populært rejsemål blandt nordeuropæere. I gamle dage var det dog primært folk fra overklassen og de meget velhavende, som havde både tid og råd til at tage den lange rejse fra nord til syd. Alligevel skal man ikke undervurdere, hvor meget disse rejser har præget den danske kultur, vores arkitektur og ikke mindst den danske renæssancekunst. Italien er renæssancens vugge og det ses tydeligt når man besøger de større byer, som er fulde af kunstmuseer og arkitektoniske seværdigheder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bilferie Italien – massage til både krop og sjæl.

Tager man på bilferie til Italien, bør man derfor forberede sig på et sandt bombardement af sanseindtryk, som bliver hængende længe efter, man er kommet hjem. Bare det at køre gennem de italienske landskaber er en oplevelse i sig selv. Man skal heller ikke snyde sig selv for den oplevelse, det kan være at tage en afstikker fra hovedvejen, når frokosten eller aftensmaden skal indtages. For som i så mange andre europæiske lande, er restauranterne og cafeteriaerne langs hovedfærdselsårerne ikke noget at råbe hurra for.

I stedet for er det altid en oplevelse, hvis man giver sig selv den tid det tager at køre af hovedvejen og finde en af de fantastiske små lokale restauranter, som med sikkerhed kan servere noget fra det lokale køkken, for variation i det italienske køkken er der nok af. Det vil man opleve, hvis man er på bilferie i Italien, for hver provins og hver region har sit eget særpræg og ikke mindst sine egne specialiteter.

Der er altid store rejseoplevelser i vente, når man krydser Italien i bil. De mange store Italienske byer er absolut heller ikke noget man må snyde sig selv for. De åbenlyse bilferiemål er selvsagt byer som Rom, Milano, Firenze, Pisa og Napoli. Italien har dog også masser af andre fantastiske byer, som man kan besøge på sin kør selv ferie. Blandt de mindre, uopdagede byer for masseturismen, kan man nævne Verona, Trieste, Torino, Palermo, Livorno, Genova, Bologna, Brindisi og Ancona. Italien omslutter også to miniputstater, henholdsvis Vatikanstaten og San Marino, som absolut også er oplagte destinationer for kør selv ferien.

Seværdigheder er der derfor masser af, når man tager på bilferie og kør selv ferie til Italien. Landet emmer af historie og på en kør selv ferie, får man set ting, som man ikke ville se, hvis ikke man havde sin egen bil eller en lejebil. Det er charmen ved denne rejseform og det er det, som gør den unik. Inden man tager afsted er der dog en række ting man skal tage stilling til, for det er ikke helt lige meget hvordan man vælger at tilrettelægge sin bilferie til Italien.

Den italienske tradition for at brygge og drikke noget af verdens bedste kaffe er i øvrigt en historie for sig. Det kan du læse mere om på coffeepages.com

Bilferie eller kør selv ferie?

Den første beslutning der skal tages er, om man vil på bilferie til Italien i sin egen bil, eller om man vil flyve til Italien og herefter leje en bil, I den lufthavn man lander i. Flyver man til sin destination og lejer en bil i lufthavnen, skal man være opmærksom på, at denne ferieform byder på visse praktiske udfordringer, fx i forhold til hvor meget bagage man må tage med i flyveren. Den begrænsning som flyselskaberne har, i forhold til hvor meget bagagede man må medbringe i flyveren, kommer senere hen til at påvirke de valg man må tage i forbindelse med, hvordan man ønsker at bo og overnatte på sin bilferie.

Tager man flyveren til sit rejsemål og lejer bilen i lufthavnen, skal man derfor undersøge, om der også er overnatningsmuligheder på den rute, som man beslutter sig for at vælge. Det kan være en ganske god ide at bestille sin feriebolig eller sin ferielejlighed i Italien i forvejen, hvis man ikke vil risikere, at man lige pludselig skal sove i bilen. Hoteller kan bookes hele sæsonen, men hvis man vælger at tage af sted i højsæsonen, kan det være en god ide, hvis man har booket fly, hotel, ferielejlighed og feriebolig hjemmefra.

Afhængigt af hvornår på sæsonen du tager på bilferie til Italien, er det derfor vigtigt, at du har et overblik over, hvordan overnatningsmulighederne er de steder du skal hen. Det er naturligvis alt for ærgerligt, hvis kør selv ferien eller bilferien skal ødelægges, fordi man ikke har planlagt den ordentligt. Når der er højsæson i Italien, kan det være svært bare at få en teltplads på de populære destinationer, så man bør sørge for at sætte sig grundigt ind i tingene hjemmefra.

Vi har samlet en masse artikler om destinationer til din bilferie i Italien her på siden. På vores side om bilferie og kør selv ferie kan du ligeledes finde inspiration og praktisk information til din bilferie i Italien.

Kør selv ferie – frihed til det meste.

På en kør selv ferie er det friheden til at være spontan, der kan gøre ferien til noget helt særligt. Kører man i sin egen bil fra Danmark til Italien, er der jo mulighed for, at man selv har sin feriebolig eller ferielejlighed med i bagagen eller på anhængertrækket. Der er naturligvis mange, som har bestilt ferielejligheden eller ferieboligen, inden de tager af sted.

Skal man på kør selv ferie til Italien i højsæsonen, kan det dog godt være en god ide at bestille campingplads eller teltplads i forvejen, såfremt man vil gøre ophold på nogen af de mest populære destinationer i Italien. Hvis man derimod tager på kør selv ferie i Italien for at undgå de mest besøgte turistdestinationer, kan man sagtens finde overnatningsmuligheder i takt med, at man kommer frem.

Festivaler i Italien

Lejer du en bil i Italien, giver du ikke blot dig selv de bedste muligheder for at udforske landets mange seværdigheder, men også kulturlivet. I løbet af året er der blandt andet talrige festivaler, som det varmt kan anbefales at køre efter.

Rundt om i landet – både i de store byer og de mindre – finder du for eksempel festivaler for klassisk musik, for operaer og for operetter. En af de mest kende Opera festivaler er den i Verona. Det romerske amfiteater i Verona lægger hver aften (undtagen mandag aften) kulisser til operaer hele sommeren fra juni til og med august.

Kommer du i stedet i slutningen af maj og starten af juni, kan du opleve de såkaldte infiorata rundt om i Italien. Det er blomsterfestivaler, hvor hele gader dækkes af et tæt tæppe af ægte, friske blomster i flotte mønstre og farver. Festivalerne har ofte også et religiøst islæt, da der er optog omkring de blomsterdækkede veje, og blomstertæpperne ofte ligger op til en kirke.

Som de fleste andre lande har Italien også karnevaler rundt om i landet i slutningen af februar måned. Blandt de største og mest kendte er karnevalet i Venedig. Kulissen her er jo helt speciel. Der kommer også rigtigt mange turister – faktisk rejser mange til Italien alene for at opleve karnevalet i Venedig.

Det kan også anbefales at lægge vejen forbi Siena. To gange i løbet af hver sommer omdannes den centrale del af Siena i Italien således til en hestevæddeløbsbane. Palio har en lang og stolt tradition, og i dagene omkring væddeløbet er der en virkelig god middelalderfestival i byen også.

Uanset hvad du er til, finder du i Italien nok en festival efter din smag. Og med billeje får du muligheden for at køre rundt i Italien og lægge vejen forbi flere festivaler, hvis du skulle have appetit på det.

Bestil ferielejlighed og feriebolig til bilferien.

Billeje.info et bredt samarbejde med udbydere af både ferielejligheder i Italien og ferieboliger i Italien. Lejer du bilen i vores søgemaskine, kan du som nævnt læse meget mere om bilferie og kør selv ferie til Italien her på siderne. Du kan finde alle slags ferieboliger og ferielejligheder i Italien og du kan med garanti finde dem til en pris der passer til din pengepung.

Lej en bil i Italien

Der er masser af gode grunde til at booke billeje i Italien til sin ferie. Har I en bil til rådighed, kommer I nemmest rundt til landets mange seværdigheder, hvor end i landet, om det er den vestlige eller østlige kyst, I vælger at holde jeres ferie.

Start bilferien her på Billeje.info ved at leje bilen til markedets bedste pris. Søg på det land, den by, eller den lufthavn du lander i, og lad vores søgemaskine give dig den bedste pris på din billeje.

Find den billigste lejebil i Italien Find Billeje her --> Sammenlign priser her