Billeje i Pisa

Find priser på billeje i Pisa

Pisa er et af de mest kendte turistmål i Italien, og lejer du en bil, er nemt at udforske byens seværdigheder og ikke mindst de mange andre skønne steder i Toscana inde for rækkevidde. Book din lejebil i Pisa i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du hurtigt kan sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer og finde den billigste pris.

Lej en bil og besøg Pisas mest berømte seværdigheder. Foto: Alessio Facchin, CC BY-SA 3.0

Seværdigheder i Pisa

Pisa er en by fuld af historiske bygninger og samtidig fuld af liv med et af verdens ældste universiteter, med caféer og med modebutikker. Men som bekendt er Pisa mest berømt for domkirkens klokketårn, Det Skæve Tårn. Det ældgamle tårn, påbegyndt i 1173 og færdigbygget omkring 1350, og bygningerne omkring er absolut en rejse værd, hvis du er på ferie i Toscana.

Her i udkanten af Pisas bymidte ligger det smukkeste, romanske bygningskompleks med tårnet på 56 som den højeste bygning og med domkirken, dåbskapellet og Campo Santo, kirkegården, som seværdigheder i sig selv. Efter et stort ingeniørarbejde er tårnet stabiliseret, så det nu menes at kunne stå i hvert fald de næste 300 år. Tårnet er åbent for publikum.

Pisas centrum dækker mere end en kvadratkilometer fra stationen i syd til Det Skæve Tårn i nord. Bymidten gennemskæres af floden Arno som stille løber forbi paladserne langs floden. Her som andre steder i centrum mærker man historien tilbage til dengang Pisa var en bystat og havneby. I de mellemliggende århundreder har floden ført så meget af baglandet med sig, at der i dag er mere end 10 km til havet, og nu har Livorno overtaget rollen som Toscanas store havneby. Blandt de historiske bygninger og de mange, smukke pladser finder man restauranter med toscanske og internationale køkkener, traditionelle og nyere barer, musiksteder og (mest uden for centrum) diskoteker. Pisa er ikke en millionby, men man mærker tydeligt, at her er mange studerende og socialt liv.

Billeje i Pisa lufthavn

Rejsen fra Danmark til Pisa er nem. Der er direkte fly fra Kastrup, og Pisas lufthavn som er Toscanas største, ligger nær centrum. Langt de fleste vælger da også at afhente deres lejebil i Pisa lufthavn. Billeje.info samarbejder med CarTrawler, der sammenligner priser fra alle biludlejningsselskaber i Pisa by og lufthavn. Indtast dine ønsker i billeje-søgemaskinen og få et overblik med samtlige ledige lejebiler og priser.

Skal du rejse på bilferie i Toscana er det en god ide at undersøge prisen på flybilletter, da det ofte er billigere at flyve til Pisa lufthavn end f.eks Firenze eller Bologna.

Billeje til Lucca og Firenze

Såfremt disse udfordringer ikke lige er dig, giver biludlejning i Pisa dig mulighed for at nyde den skønne natur og besøge andre smukke byer i Toscana som f.eks. Lucca. Det er også en mulighed at køre til Firenze fra Pisa i lejet bil, og på denne måde nyde den skønne natur og de smukke landsbyer i Toscana.

Billeje i Pisa er nemt og praktisk

Billeje i Pisa under dit ferieophold er et stort plus – der er en enorm stor gratis parkeringsplads i udkanten af byen, som er forbundet med bybusser og en underjordisk parkeringsplads, så man undgår de normale parkeringsproblemer. Det er nemt at bestille en billig billeje i Pisa online og prisen er altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Ønsker du flere informationer om billeje så se vores FAQ.

Se mere om Pisa på byens officielle hjemmeside.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Find billig lejebil i Pisa

Book leje af bil i Pisa i den nordlige del af Italien. Her er meget mere at se end det berømte Skæve Tårn, og med billeje i Pisa i Toscana, får I rig mulighed for at udforske de seværdigheder og attraktioner, som byen og området omkring byder sine gæster på, på egen hånd.

Via vores rent a car søgemaskine kan I nemt og hurtigt finde den bedste lejebil til jeres ferie i Pisa, der som sagt byder på meget mere end byens stolthed og varemærke, Torre Pendente, som er en af Italiens mest besøgte attraktioner. Er man i Pisa, er der ingen tvivl om, at det er et must see at køre en tur ud i sin lejede bil og se dette utrolige bygningsværk.

Besøg Pisa i Toscana

Nogle af de næsten lige så interessante seværdigheder er domkirken Duomo di Pisa, som indeholder flere spændende kunstværker og ikke mindst kirkegården Camposanto Monumentale, som indeholde masser af interessant og spændende kunst, blandt andet romerske sarkofager og det utrolige kalkmaleri Trionfo della Morte, på dansk Dødens Triumf af maleren Buffalmacco.

Bestiller I biludlejning til jeres ferie, kan I opleve Pisa og Toscana i eget tempo. Med en bil til rådighed kan I køre en tur rundt i området og opleve både den skønne natur og byens smukke arkitektur.

Find den billigste lejebil i Pisa Find Billeje her --> Sammenlign priser her