Billeje i Pisa

Besøg Pisa’s seværdigheder med billeje. Foto: Massimo Catarinella

Billeje i Pisa finder du billigst online. I billeje-søgemaskinen kan du i fred og ro sammenligne priser på billeje i Pisa fra alle biludlejnings-selskaber. Skal du rejse til Pisa er det oplagt at bestille en billeje. At have en lejebil gør det lettere når man skal ud at se de omkringliggende attraktioner og byens hovedattraktion (Det Skæve Tårn).

Pisa er en by fuld af historiske bygninger og samtidig fuld af liv med et af verdens ældste universiteter, med caféer og med modebutikker. Men som bekendt er Pisa mest berømt for domkirkens klokketårn, Det Skæve Tårn. Det ældgamle tårn, påbegyndt i 1173 og færdigbygget omkring 1350, og bygningerne omkring er absolut en rejse værd hvis man er på ferie i Toscana. Her i udkanten af Pisas bymidte ligger det smukkeste, romanske bygningskompleks med tårnet på 56 som den højeste bygning og med domkirken, dåbskapellet og Campo Santo, kirkegården, som seværdigheder i sig selv. Efter et stort ingeniørarbejde er tårnet stabiliseret, så det nu menes at kunne stå i hvert fald de næste 300 år. Tårnet er åbent for publikum.
Pisas centrum dækker mere end en kvadratkilometer fra stationen i syd til Det Skæve Tårn i nord. Bymidten gennemskæres af floden Arno som stille løber forbi paladserne langs floden. Her som andre steder i centrum mærker man historien tilbage til dengang Pisa var en bystat og havneby. I de mellemliggende århundreder har floden ført så meget af baglandet med sig, at der i dag er mere end 10 km til havet, og nu har Livorno overtaget rollen som Toscanas store havneby. Blandt de historiske bygninger og de mange, smukke pladser finder man restauranter med toscanske og internationale køkkener, traditionelle og nyere barer, musiksteder og (mest uden for centrum) diskoteker. Pisa er ikke en millionby, men man mærker at her er mange studerende og meget socialt liv.

Fly direkte til Pisa og lej bil i Pisa lufthavn

Rejsen fra Danmark til Pisa er nem. Der er direkte fly fra Kastrup, og Pisas lufthavn som er Toscanas største, ligger nær centrum. Fra lufthavnen til stationen er der shuttle-busser hvert 10. minut. Kommer man med tog, er der hurtige og direkte forbindelser til Firenze og Rom.
Man kan også køre til den populære Viareggion Piazza Mazzini strandområde og afprøve dine evner som surfer eller slippe for de almindelige gåture.

Billeje til Lucca og Firenze

Såfremt disse udfordringer ikke lige er dig, giver biludlejning i Pisa dig mulighed for at nyde den skønne natur og besøge andre smukke byer i Toscana som f.eks. Lucca. Det er også en mulighed at køre til Firenze fra Pisa i lejet bil, og på denne måde nyde den skønne natur og de smukke landsbyer i Toscana.

Billeje i Pisa er nemt og praktisk

Billeje i Pisa under dit ferieophold er et stort plus – der er en enorm stor gratis parkeringsplads i udkanten af byen, som er forbundet med bybusser og en underjordisk parkeringsplads, så man undgår de normale parkeringsproblemer. Det er nemt at bestille en billig billeje i Pisa online og prisen er altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Ønsker du flere informationer om billeje så se vores FAQ.

Se mere om Pisa på byens officielle hjemmeside.

Find billig lejebil i Pisa

Book leje af bil i Pisa i den nordlige del af Italien. Her er meget mere at se end det berømte Skæve Tårn, og med billeje i Pisa i Toscana, får I rig mulighed for at udforske de seværdigheder og attraktioner, som byen og området omkring byder sine gæster på, på egen hånd.

Via vores rent a car søgemaskine kan I nemt og hurtigt finde den bedste lejebil til jeres ferie i Pisa, der som sagt byder på meget mere end byens stolthed og varemærke, Torre Pendente, som er en af Italiens mest besøgte attraktioner. Er man i Pisa, er der ingen tvivl om, at det er et must see at køre en tur ud i sin lejede bil og se dette utrolige bygningsværk.

Besøg Pisa i Toscana

Nogle af de næsten lige så interessante seværdigheder er domkirken Duomo di Pisa, som indeholder flere spændende kunstværker og ikke mindst kirkegården Camposanto Monumentale, som indeholde masser af interessant og spændende kunst, blandt andet romerske sarkofager og det utrolige kalkmaleri Trionfo della Morte, på dansk Dødens Triumf af maleren Buffalmacco.

Bestiller I biludlejning til jeres ferie, kan I opleve Pisa og Toscana i eget tempo. Med en bil til rådighed kan I køre en tur rundt i området og opleve både den skønne natur og byens smukke arkitektur.

Find den billigste lejebil i Pisa Find Billeje her --> Sammenlign priser her