Billeje i Lissabon Lufthavn

Bestil din billeje i Lissabon Lufthavn og oplev den portugisiske hovedstad og det centrale Portugal med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i den portugisiske hovedstad Lissabon, der på få år er blevet et af skandinavernes foretrukne rejsemål.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lissabon, Lissabonkysten og det centrale Portugal i dit helt eget tempo, herunder de skønne strande ved den berømte Lissabonkyst.

Lissabon Lufthavn
Terminal 1 i Lissabon Lufthavn. Foto-kredit: hom26. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Priserne på biludlejning i Lissabon Lufthavn, som du finder i søgemaskinen her på siden, inkluderer blandt andet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – der gemmer sig derimod ingen skjulte gebyrer i prisen. Du kan derudover her på Billeje.info finde nyttige råd og tips om biludlejning, så du er optimalt forberedt, når du skal hente din lejebil i Lissabon Lufthavn. I vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, kan du for eksempel læse mere om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Lissabon Lufthavn og andre steder i udlandet.

Praktisk information om Lissabon Lufthavn

Lissabon lufthavn bærer det officielle portugisiske navn O Aeroporto Humberto Delgado, men kaldes også undertiden blot for Aeroporto de Lisboa eller Aeroporto da Portela. På engelsk omtales lufthavnen normalt blot som Lisbon Airport. Lufthavnen, der har lufthavnskoden LIS, ligger på adressen Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lisboa, blot omkring 7 kilometer fra centrum af portugisiske hovedstad. Har du en vinduesplads, får du derfor ofte en flot udsigt over Lissabons centrum, når flyet lægger an til landing!

Med sine knap 30 millioner passagerer om året er lufthavnen den største og travleste lufthavn i Portugal og således større både end Porto lufthavn i Nordportugal og Faro lufthavn i Sydportugal (Algarvekysten).

Faciliteter

Lufthavnen har to terminaler: Terminal 1 er hovedbygningen og rummer talrige butikker og servicefaciliteter. Den består af to check-in-haller, hvoraf den ældre er blevet omdannet til TAP Air Portugals check-in-område (selvbetjening), og den nyere består af 68 check-in-diske (37-89 og 90-106).

Terminal 2 er meget mindre og nyere end terminal 1 og bruges udelukkende af lavprisselskaber. Den er beliggende på lufthavnens sydlige grænse og består af 21 check-in-diske (201-222), som er tildelt hver enkelt lavprisselskab, og 15 afgangsporte (201-215), der hovedsageligt boarder via ombordstigningsbroer, men også via busservice. Der er få faciliteter i terminalen, herunder et par butikker og service-diske.

Fra lufthavnen i lejebil

I 2012 indviede man Lissabon Lufthavns egen metrostation, der udgør endestationen på den røde linje (Linha Vermelha). Har du ikke brug for din egen bil, er metroen derfor som regel den nemmeste måde at komme det sidste stykke ind til centrum. Det tager godt et kvarters tid at køre med metroen til den centralt beliggende station Saldanha. Med et skifte undervejs kan du også nå til de fleste andre af byens kvarterer.

I selve Lissabon er der udover metroen gode muligheder for at komme omkring med bus og ikke mindst de berømte sporvogne. Den gode offentlige transport til trods, er der tilfælde, hvor det er bedre at have sin egen lejebil til rådighed. Mens en bil ikke giver meget mening i den indre bys stejle gader, er billeje således en oplagt chance for at komme nemt omkring til seværdigheder i byens udkant og endnu længere væk.

Du kommer hurtigt videre fra lufthavnen, når du først sidder bag rattet i din lejebil. Fra bBiludlejningsparkeringerne i Lissabon lufthavn ledes du nemlig direkte ud til motorveje og hovedveje, som kan føre dig hurtigt ind til Lissabon eller andre dele af landet. Har du planer om at rejse rundt i Portugal med billeje, kan det anbefales at benytte en Via Verde “Brobizz,” der kør det nemt at benytte betalingsveje. Forhør dig eventuelt hos din udlejer om mulighederne.

Fly direkte til Lissabon Lufthavn fra Danmark

I skrivende stund kan du blandt andet flyve direkte til Lissabon fra Københavns Lufthavn, Oslo–Gardermoen og Stockholm–Arlanda. Blandt flyselskaberne med direkte ruter til Portugals hovedstad er Norwegian og SAS. Når du bestiller din flyrejse, vil du ofte også blive tilbudt billeje. Husk dog at tjekke priserne, inden du bestiller. Det er ofte muligt at finde en billigere lejebil selv.

Skal du rejse til Lissabon og har du endnu ikke bestilt billeje, så kan du sammenligne priser fra alle biludlejningsselskaber i Lissabon i billeje-søgemaskinen fra CarTrawler. CarTrawler sammenligner priser ligesom for eksempel Momondo og TravelMarket sammenligner flypriser. Det er da også anbefalesesværdigt at benytte en fly-søgemaskine til at finde ud af hvilke forskellige flyselskaber, der flyver fra Danmark til Lissabon lufthavn.

Billeje i Lissabon Lufthavn

Flere af de største, multinationale biludlejningsfirmaer har kontor i Lissabon Lufthavn, såsom Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Payless, Guerin, Goldcar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen. Du har desuden bedre mulighed for at finde den billigste pris, når du booker din lejebil på forhånd. Med søgemaskinen, som du finder øverst her på siden, kan du nemlig i ro og mag tjekke de bedste tilbud fra de forskellige udlejere. Møder man blot op i lufthavnen uden en reservering, er det ofte svært at gennemskue om prisen er den rigtige.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Lissabon, Lissabonkysten og det centrale Portugal. Med søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Lissabon Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, straks når du ankommer til lufthavnen ved den portugisiske hovedstad.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Lissabon Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra Lissabon Lufthavn

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som nemt  kan nås med en lejebil fra Lissabon Lufthavn, er naturligvis først og fremmest Portugals berømte hovedstad, hvis centrum kun ligger omkring 7 kilometer fra lufthavnen. Her kan du opleve nogle af Portugals største historiske og kulturelle seværdigheder, såsom Belém-tårnet og Jerónimos-klostret i det berømte Belém-kvarter, Tejo-floden, São Jorge-borgen, Alfama-kvarteret, Rossio-pladsen, Vasco da Gama-broen, Gulbenkian-museet, 25. april-broen, Lissabons katedral, Avenida da Liberdade, Ocenario de Lisboa, Bairro Alto-kvarteret, Praca do Comercio, byens legendariske sporvogne – og mange, mange flere.

Takket være sine gode forbindelser til resten af Europa og ikke mindst sin centrale placering er Lissabon Lufthavn også et godt udgangspunkt for at udforske resten af Portugal. Der findes således mange andre berømte seværdigheder og byer, du kan nemt opleve med en lejebil fra Lissabon Lufthavn og som med en lejebil alle befinder sig inden for en overskuelig afstand, herunder:

  • Sintra (ca. 30 kilometer)
  • Cascais (ca. 35 kilometer)
  • Estoril (ca. 26 kilometer)
  • Setúbal (ca. 50 kilometer)
  • Fátima (127 kilometer)

Med en lejebil fra Lissabon Lufthavn kan du altså nemt kombinere en storbyferie med naturoplevelser. Lissabonkysten med dens talrige uspolerede strande er for eksempel inden for din rækkevidde, ligesom det kan anbefales at krydse over 25. April-broen for at besøge Parque Natural da Arrábida, husk badetøjet!

Nyttige links

Besøg Lissabons officielle turiskontors hjemmeside her.

Læs mere om billeje i Portugal her.

Find den billigste lejebil i Lissabon Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her