1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Lissabon Lufthavn

Tag turen over Vasco da Gama broen med billeje i Lissabon. Kilde: F Mira

Book leje af bil i Lissabon Lufthavn i Portugal. Med biludlejning fra lufthavnen i Lissabon, Portugals hovedstad, kommer I nemt rundt i byen og til jeres feriebolig.

Biludlejning i Lissabon Lufthavn

Lissabon Lufthavn ligger relativt tæt på byen, og med en lejebil her fra har I den ideelle transportmulighed på jeres ferie i Lissabon og Portugal, og bestiller I online hjemmefra, finder I nemt og billigt den ideelle lejebil, som I kan afhente, når I ankommer til Lissabon.

Med billeje i Lissabon Lufthavn bør I blandt andet køre ud og besøge det enorme og imponerende Jeronimos kloster og Belem tårnet – to af Lissabons flotteste bygninger. Lissabon er blandt andet berømt for sin særlige arkitektur. Tag blandt andet et kig ud over byens rødlige tage eller kør en tur i jeres lejebil over Vasco da Gamas bro, som er Europas længste af slagsen.

Find billig leje af bil i Lissabon Lufthavn

Lej en bil i Lissabon Lufthavn i den østlige del af Portugal og oplev også mange af byens interessante museer. Blandt andet de to nationale museer for antik kunst og Azulejo, som er en speciel form for dekorativ flise, der er typisk for Portugals kunst og kulter. Det er nemt at finde billig billeje via car rental søgningen her på siden. Book biludlejning i Lisbon Airport og hold bilferien i hovedstaden i Portugal.