Billeje i Lissabon Lufthavn

Bestil din billeje i Lissabon Lufthavn og oplev den portugisiske hovedstad og det centrale Portugal med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i den portugisiske hovedstad Lissabon, der på få år er blevet et af skandinavernes foretrukne rejsemål.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lissabon, Lissabonkysten og det centrale Portugal i dit helt eget tempo, herunder de skønne strande ved den berømte Lissabonkyst.

Lissabon Lufthavn

Terminal 1 i Lissabon Lufthavn. Foto-kredit: hom26. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Praktisk information om Lissabon Lufthavn

Lissabon lufthavn bærer det officielle portugisiske navn O Aeroporto Humberto Delgado, men kaldes også undertiden blot for Aeroporto de Lisboa eller Aeroporto da Portela. Lufthavnen har lufthavnskoden LIS og ligger på adressen Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lisboa, ca. 7 kilometer fra den portugisiske hovedstads centrum.

Med sine knap 30 millioner passagerer og 217.000 flyaktiviteter om året er lufthavnen den største og travleste lufthavn i Portugal og således både større end Porto lufthavn i Nordportugal og Faro lufthavn i Sydportugal (Algarvekysten).

Faciliteter

Lufthavnen har to terminaler: Terminal 1 er hovedbygningen og rummer flere butikker og servicefaciliteter. Den består af to check-in-haller, hvoraf den ældre er blevet omdannet til TAP Air Portugals check-in-område (selvbetjening), og den nyere består af 68 check-in-diske (37-89 og 90-106).

Terminal 2 er meget mindre og nyere end terminal 1 og bruges udelukkende af lavprisselskaber. Den er beliggende på lufthavnens sydlige grænse og består af 21 check-in-diske (201-222), som er tildelt hver enkelt lavprisselskab, og 15 afgangsporte (201-215), der hovedsageligt boarder via ombordstigningsbroer, men også via busservice. Der er få faciliteter i terminalen, herunder et par butikker og service-diske.

Fra lufthavnen i lejebil

Biludlejningsparkerne i Lissabon lufthavn leder direkte ud til en af de travleste rundkørsler i Lissabon, som forbinder dig med byens anden cirkulære ringvej.

Billeje i Lissabon Lufthavn

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Lissabon Lufthavn, såsom Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Payless, Guerin, Goldcar og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Lissabon, Lissabonkysten og det centrale Portugal. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Lissabon Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen i den portugisiske hovedstad.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Lissabon Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Lissabon Lufthavn

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som nemt  kan nås med en lejebil fra Lissabon Lufthavn, er naturligvis først og fremmest Portugals berømte hovedstad, hvis centrum kun ligger omkring 7 kilometer fra lufthavnen. Her kan du opleve nogle af Portugals største historiske og kulturelle seværdigheder, såsom Belém-tårnet og Jerónimos-klostret i det berømte Belém-kvarter, Tejo-floden, São Jorge-borgen, Alfama-kvarteret, Rossio-pladsen, Vasco da Gama-broen, Gulbenkian-museet, 25. april-broen, Lissabons katedral, Avenida da Liberdade, Ocenario de Lisboa, Bairro Alto-kvarteret, Praca do Comercio, byens legendariske sporvogne – og mange, mange flere.

Der findes mange andre seværdige steder, du kan opleve i den centrale del af Portugal med en lejebil fra Lissabon lufthavn og som alle befinder sig inden for en overskuelig afstand af Lissabon, herunder:

  • Sintra (ca. 30 kilometer)
  • Cascais (ca. 35 kilometer)
  • Estoril (ca. 26 kilometer)
  • Setúbal (ca. 50 kilometer)
  • Fátima (127 kilometer)

Nyttige links

Besøg Lissabons officielle turiskontors hjemmeside her.

Læs mere om billeje i Portugal her.

Find den billigste lejebil i Billeje Lissabon Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her