Billeje i Lissabon

Praça do Comércio er blot en af mange seværdigheder, du kan nå med billeje i Lissabon. Foto: Koshelyev

Bestil billig billeje i Lissabon online og spar penge. Ved at leje en bil i Lissabon vil du virkelig være i stand til at opleve det bedste, denne travle, smukke by har at byde på.

Med billeje i Lissabon – Portugals hovedstad der ligger i nærheden af Tejofloden og er indbegrebet af en charmerende by med de middelalderlige kvarterer, flisebelagte facader, overdådige paladser og yndefulde villaer – får du det optimale ud af dit ophold.

Oplev Lissabon med billeje

Ved at bruge billeje i Lissabon får du friheden til at planlægge din egen rute igennem de spændende områder i byen, samt det smukke portugisiske landskab udenfor byerne.

Bestiller du billeje i Lissabon, kan du opleve alt, hvad byen har at tilbyde. Billeje.info tilbyder mange forskellige typer af udlejningsbiler, som du kan afhente forskellige steder, så det er nemt og overskueligt, at finde et godt tilbud på billeje i Lissabon.

Se Portugal med billeje fra Lissabon

Med billeje i Portugal, når du ikke alene at se Lissabon. Der er masser af andre interessante byer og steder i nærheden, der nemt kan nås fra Lissabon med billeje.

Man kan besøge Sintra mod vest; en mystisk by, som i flere århundrede har tiltrukket mystikere med historier om mærkværdige hændelser, eller du kan besøge Mafra, som er hjemsted for det ekstravagante Palacio Nacional de Mafra.

Eller man kan køre en tur til Spanien, som kun er en kort køretur væk, hvis man har lejet en bil i Lissabon. Hvis du leder efter mere information om at leje en bil i Lissabon, så kan vi hjælpe dig her hos Billeje.info.

Sådan finder du billeje i Lissabon

Hvis du leder efter billige priser og en god kundeservice, så kan du med fordel leje en bil hos Billeje.info. Vi bestræber os på, at tilbyde de bedste priser, så du bliver tilfreds med din udlejningsbil i Lissabon.

Du kan bestille en billeje online her hos Billeje.info, hvor du samtidig kan finde mere information om at leje en bil i Lissabon.

Besøg vores YouTube kanal om billeje

På vores YouTube kanal kan du se spændende videoer om de destinationer du rejser til. Nedenfor kan du se en film om hvilke seværdigheder du kan besøge, hvis du bestiller billeje i Lissabon.

Naviger Lissabons gader med billeje. Kilde: Bert Kaufmann

Find leje af bil i Lissabon

Bestil billeje i Lissabon og hold bilferie i Portugals hovedstad og største by. Portugal er bygget op på og omkring syv store bakker og der er en fantastisk udsigt næsten over hele byen. På bakken São Jorges top ligger et slot, og faktisk er der forskellige former for udsigtsposter fra alle byens syv bakker.

Den mest oplagte måde at komme til Lissabon på er ved at tage flyveren til Lissabon Lufthavn, som ligger et stykke uden for selve byen Lissabon. Med en lejebil i Lissabon kommer I nemt fra lufthavnen til jeres feriebolig og I har samtidig frihed til at opleve hele området i og omkring Lissabon i eget tempo.

Biludlejning i Lissabon

Lissabon i Portugal er Europas mest vestligt beliggende hovedstad, og ligger lige ud til udmundingen af floden Tajo eller Tagus, hvor man kan benytte sin udlejningsbil til at køre en tur over den længste europæiske bro, Vasco da Gama broen eller køre en tur ud til den imponerende Cristo Rei, en kæmpe statue af Jesus, tydeligvis inspireret af den brazilianske udgave i Rio de Janeiro, Cristo Redentor.

Har man booket en lejebil online via rent a car søgningen, bør man også tage ud og besøge katedralen i Lissabon, som blev bygget over resterne af en moske tilbage i det tolvte århundrede.

Lissabon

Lissabon i Portugal – oplev Lissabon med billig billeje

Lissabon, verdensbyen og hovedstad i Portugal, er et pulserende kosmopolitisk sted, og er en interessant blanding af gammelt og nyt. Med sine fascinerende gamle kvarterer, smukke kirker og et væld af restauranter og barer, er Lissabon en fantastisk by at besøge, enten på weekendbesøg eller på en endags tur under ens ophold på feriestederne ved strandene. Investeringer og forbedringer er foretaget for nylig, som har resulteret i en større ansigtsløft, med en betydelig forbedring hvad angår infrastrukturen, inkl. en ny bro, en forbedret togdrift og moderniserede områder i byen.

Ferie i Lissabon – spadsere rundt i de charmerende gamle kvarterer

Lissabon består af en række af gamle kvarterer, hvor den gamle livsstil stadig hersker og hvor originale historiske bygninger stadig findes. Middelalder-kvarteret Alfama, det ældste i Lissabon, ligger på en bakketop under St. Georges´Castle, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen, som stadig har bevaret den mauriske indflydelse. Det er et fantastisk sted blot at vandre omkring, det er en fryd at opleve de labyrint-lignende brostensbelagte gader og charmerende kroer, værtshuse og markeder. Sporvogne triller i gaderne og fortovene er stadig dekoreret med sort/hvide mosaikker. De moderne gader i Lissabon er fyldt med internationale butikker, især i Chiado området, og de mange pladser huser traditionelle caféer og barer. Nattelivet er for det meste centreret omkring regionen Bairro Distriktet, et farverigt og pulserende område fyldt med barer og klubber, mange af stederne med ”fado” musik, den traditionelle musik og dans i Portugal. Lissabon er fyldt med fantastiske restauranter, som kan tilfredsstille enhver smag, mange med specialiteter inden for fisk og skaldyr, og lækre egnsretter som hører til området.

Lissabon – en lys og levende by

Under et besøg i Lissabon, er der mulighed for at besøge masser af kulturelle steder, inklusive kirker og museer. Turistattraktionerne omfatter Belem Tower, Parque das Nacoes (Expo 1998) og monumentet for de opdagelsesrejsende. Strandene ved Estoril og Cascais ligger tæt på byen, og andre udflugter kunne indeholde Sintra, med dens elegante paladser, Azeitao, med en række charmerende gamle landsbyer tæt ved ”the Arrabida National Park” og Mafra klosteret.

Oplevelser i Lissabon

Udforsk nabolandet – Lissabons ældste naboområder er stemningsfyldte steder på alle tider af døgnet. Stejle gader er morsomme at udforske pr. fod. Alfama kvarteret på bjergsiden er en dejlig kombination af hvidvaskede middelalder brostensbelagte gader med charmerende traditionelle markeder, butikker, barer og restauranter. Ved floden ligger Belém kvarteret, som også er et attraktivt sted at besøge. Santa Justa Elevador (elevator) er designet af Gustave Eiffel’s lærling,og kan være en behagelig måde at ”klatre” op til Bairro Alto på, det højeste af naboområderne. Til den mere moderne arkitektur skal man sætte kurs mod Parque das Nacoes, som er bygget på inddæmmet land i forbindelse med Expå 98. Parque Eduardo VII og Botanisk Have er blot to af Lissabons smukke parker. Husk endelig ikke at gå glip af en tur med en af Lissabons berømte sporvogne.
Udsigtsplatforme
Belém Tower fra det 16. århundrede med udsigt over havnen er et mindesmærke om Portugals militære og maritime resultater. Jeronimos Klosteret vidner om byens tidligere rigdom. Gå ikke glib af de utrolige overdådige kirkebygninger og smukke mosaikker i Sao Roque Kirken. St George´s Castle er omgivet af et voldanlæg egnet til en gåtur, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. St. Vincent udenfor murerne har en exceptionel renæssancekirke, som huser ”the House of Braganca” graven. Den romanske Sé katedral er et must! Børnene vil elske ”the Oceanarium” et fantastisk akvarium ,som stammer fra Exop 1998. Et lysende springvand i Belém giver et smukt lys hver aften.

Ud at spise og nattelivet

Lissabon er pakket med udmærket restauranter som serverer fisk og skaldyr. Den krydrede caldeirada fiske gryderet og den saltede torsk bacalhau (klipfisk). Man finder livlige restauranter og barer i området ved havnen. Et besøg i Portugal er ikke fuldkomment uden et glas portvin eller et glas madeira. Lissabons natteliv er fornøjeligt med en blanding som afspejler byens stærke multikulturelle karakter. I naboområdet Bairro finder man noget for enhver smag, masser af attraktive små klubber og live spillesteder, herunder bl.a fado musik.

Museer og udstillinger

Centret for moderne kunst har en fin samling af moderne portugisisk kunst. Gulbenkian Museum har en varieret samling som omfatter arbejder af Rubens, Renoir, Rembrandt og Monet. En smuk bygning fra det 18. år hundrede huser Fundacao Ricardo do Espírito Santo Silva med bl.a. kunstværker, antikviteter og sølvting. Et andet Andre museum af interesse kunne være sporvognsmuseet.

Strande i området

Lissabons kyster kan prale med Portugals mest dramatiske strande og specielle feriesteder. Estoril og Cascais er prægtige, elegante, gammeldags feriesteder fyldt med fine gamle huse og hoteller. Populære Lissabon-udflugter omfatter også de romantiske paladser i Sintra, de smukke landsbyer ved Azeitao, Mafra Klosteret, og Fatima det katolske pilgrimssted.

Vejret i Lissabon

Vejret i Lissabon er usædvanligt solrigt og mildt og berømt for sine milde temperaturer samt høje antal solskinstimer året rundt. Overraskende nok, er Lissabon en af de varmeste og solrigeste hovedstader i Europa! Vejret i Lissabon er faktisk køligere end ved Algarve i det sydlige Portugal, men stadigvæk temperaturen holder sig behagelig gennem hele sommerperioden. Sommertemperaturen i Lissabon ligger på en gennemsnitstemperatur på 27 grader. Den højeste temperatur ligger på omkring 30 grader, og de fleste dage er meget solrige. Klimaet i Lissabon kan virke fugtigt, især i juli og august måned, men brisen fra havet hjælper, så temperaturen ikke føles så høj. De varme sommer eftermiddagsdage er ideelle til afslappende gåture, besøg på fortovs caféer eller udendørs spisning.

Vejret i Lissabon – forår og efterår med solskin!
På mange måder er det bedste tidspunkt at besøge Lissabon på sent om foråret eller tidligt om efteråret, når byen er mindre fugtig, de herlige strande er ikke overfyldte, og hele regionen nyder det smukke krystallinske lys fra Atlanterhavet. Vejret i Lissabon er mere uforudsigelig end ved Algarve men er som regel yderst behageligt mellem maj og oktober. Det dejlige varme vejr om foråret og efteråret i Lissabon betyder, at feriesæsonen er lang ved Lissabonkysten. Solen skinner konstant omkring 8 timer om dagen i maj, juni, september og oktober med temperaturer på omkring 20 grader.

Vejret i Lissabon perfekt til storbyferie
Lissabon er fantastisk egnet til storby ferie hele året. Vejret om vinteren er mildt, med januar og december gennemsnitstemperaturer helt op på 15 grader. Temperaturen falder sjældent ned under 10 grader. Et kig på den smukke frodige vegetation og de farverige blomster på Lissabonkystens feriesteder som Cascais og Estoril afslører mængden af solskin i denne del af Portugal, men der er også chance for regn! Men regn i Lissabon i juli og august måned er meget usandsynlig og minimal i juni og september. Lad ikke regnvejr få dig til at undgå en rejse til Lissabon om vinteren. Mange Lissabon fans ville hævde at Lissabon er mest stemningsfyldt på en lunefuld tåget dag om vinteren! Og nattelivet i Lissabon er stadig meget livlig.

Billeje i Lissabon

Billeje i Lissabon er både nemt og billigt. Langt de fleste der flyver til Lissabon vælger at bestille deres lejebil i Lissabon Lufthavn. Skal du holde ferie andre steder i Portugal og blot har valgt at flyve til Lissabon, så er det nemt at komme på motorvejen uanset om du skal mod nord eller syd. Billeje i Lissabon er en god måde at opleve de mange spænde områder og seværdigheder omkring Portugals hovedstad, men er du på storbyferie og ikke skal “forlade” byen vil vi ikke anbefale dig at bestille billeje også selvom den er billig, for i Lissabon er det meget billigt og nemt at benytte de offentlige transportmidler og så er taxa i høj grad også til at betale. F.eks koster det kun ca. 7-8 euro at kører med taxa fra Lissabon lufthavn til centrum.
Som sagt kan du vælge at afhente dig billeje i lufthavnen, men der er også mange udlejningssteder i centrum fra de kendte biludlejningsselskaber som Avis og Hertz billeje. I Portugal og dermed også i Lissabon hedder det største private selskab Auto Jardim biludlejning, og de har ofte rigtig gode priser på lejebiler. Du finder dem alle i billeje-søgemaskinen her på billeje.info, hvor vi samarbejder med CarTrawler om at finde billig billeje. Du kan i fred og ro sammenligne priser og ledige biler fra alle selskaber og bemærk at priserne altid er inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer.

Indtast dine ønsker i søgemaskinen og find billig billeje i Lissabon

Find den billigste lejebil i Lissabon Find Billeje her --> Sammenlign priser her