Billeje i Fort Lauderdale Lufthavn

Fort Lauderdale

Find den billigste billeje i Fort Lauderdale lufthavn gennem søgemaskinen på vores side, hvor du nemt kan søge efter den bedste på netop den type lejebil, du har brug for til din rejse i Florida. Fort Lauderdale Lufthavn giver dig et godt udgangspunkt for med billeje at opleve Solskinsstatens største seværdigheder i dit helt eget tempo.

Fort Lauderdale strand
Du kan nemt tage til stranden med billeje i Fort Lauderdale. Foto: Public Domain.

En lufthavn i hastig vækst

Fort Lauderdale Lufthavn ligger cirka fem kilometer syd for den populære ferieby Fort Lauderdale ved Floridas vestkyst. Lufthavnens officielle navn er Fort Lauderdale–Hollywood International Airport (lufthavnskode FLL), i det der heller ikke er ret langt til byen Hollywood på modsatte side af lufthavnen. Vælger du at leje en bil i Fort Lauderdale, kan du på under 40 minutter køre endnu længere sydpå til Miami.

Fort Lauderdale har de senere år været en af de hurtigst voksende lufthavne, hvor de årlige vækstrater har skulle måles i to-cifret tal. Indtil videre benytter 36 millioner passagerer årligt Fort Lauderdale Lufthavn, heraf mange ferierejsende. Lufthavnen tilbyder et vidtforgrenet rutenetværk med direkte ruter til omkring 75 destinationer i USA og 60 udenlandske destinationer fordelt på 33 lande. I skrivende stund er der blandt andet direkte forbindelse til København.

Lufthavnen består af fire terminaler. Her finder du både før og efter Security talrige spisesteder og butikker samt alle de faciliteter, som du kan forventer af en moderne lufthavn. Herunder hører naturligvis et godt udvalg af biludlejningsfirmaer, der i Fort Lauderdale Lufthavn er samlet i deres eget ‘Rental Car Center’. Dette billeje-center finder du tæt ved terminalerne.

Billigste billeje i Fort Lauderdale lufthavn

Hvad enten du ønsker at kunne udforske strandene på Floridas kyster eller besøge byer og attraktioner inde i landet, bør du leje en bil. Det er nemt at finde den billigste billeje i Fort Lauderdale Lufthavn, hvis du benytter søgemaskinen her på Billeje.info. Det er altid en god ide at bestille din billeje på forhånd, så du er sikker på, at din bil er klar ved ankomst.

Du finder omkring et dusin forskellige biludlejningsfirmaer i selve Fort Lauderdale Lufthavn, hvilket blandt andre inkluderer Alamo, Avis, Budget, Enterprise, National og Hertz. Dertil kommer et næsten tilsvarende antal firmaer, som tilbyder billig billeje i Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, men har deres kontor uden for lufthavnsområdet.

Ankommer dit fly til terminal 1, skal du blot følge skiltningen mod ‘Rental Car Center’ og gangbroen, der ligger tæt ved sikkerhedstjekket. I terminal 2, 3 og 4 fører skilte med ‘Rental Car Center’ dig til en gratis shuttlebus, der hurtigt kører dig det sidste stykke hen til billeje-centeret.

Lej en bil og udforsk Fort Lauderdale på egen hånd

Byen Fort Lauderdale er et af de mest populære rejsemål i hele USA og tiltrækker mange turister, især om sommeren. Byen er især berømt for Fort Lauderdale Beach, også kaldet ”The Strip”, som løber langs med Las Olas Boulevard til Sunrise Boulevard. Engang stod hoteller skulder ved skulder ved stranden, men nu finder i højere grad luksuriøse villaer og ferieboliger i gaderne hernede, og området er blevet mere eksklusivt. De fleste hoteller finder man i centrum af Fort Lauderdale.

Har du lejet en bil, er Fort Lauderdale dog langt fra det eneste, du vil opleve på din ferie i Florida. Du har således alletiders udgangspunkt for at køre længere ned af kysten til Miami eller eventuelt helt ud til Key West. Kør også gerne ind i landet for at opleve den enestående natur i Everglades National Park eller eventuelt helt over til modsatte kyst for at nyde de flotte strande ud til Den Mexicanske Golf.

Populære destinationer inden for rækkevidde

Florida er fire gange større end Danmark, så afstandene mellem byerne er ofte større end man umiddelbart forventer. Der er dog et godt netværk af motorveje (Interstate), så med en lejebil kan du alligevel nå omkring til det mest i løbet af ferien. Desuden kan du nyde godt af at priserne på billeje i Florida generelt er nogle af de laveste i verden. Det er en oplagt chance for at forsøde ferien med en ekstra komfortabel lejebil.

Blandt de populære byer og attraktioner du kan nå fra Fort Lauderdal Lufthavn er:

  • Miami
  • Everglades National Park
  • Fort Myers
  • Key West

Nyttige links

Læs mere om Fort Lauderdale på byens officielle hjemmeside.