Billeje i Fort Lauderdale Lufthavn

Find den billigste billeje i Fort Lauderdale lufthavn gennem søgemaskinen på vores side, hvor du nemt kan søge efter den bedste på netop den type lejebil, du har brug for til din rejse i Florida. Fort Lauderdale Lufthavn giver dig et godt udgangspunkt for med billeje at opleve Solskinsstatens største seværdigheder i dit helt eget tempo.

Fort Lauderdale billeje
Du kan nemt tage til stranden med billeje i Fort Lauderdale. Foto: Public Domain.

En lufthavn i hastig vækst

Fort Lauderdale Lufthavn ligger cirka fem kilometer syd for den populære ferieby Fort Lauderdale ved Floridas vestkyst. Lufthavnens officielle navn er Fort Lauderdale–Hollywood International Airport (lufthavnskode FLL), i det der heller ikke er ret langt til byen Hollywood på modsatte side af lufthavnen. Vælger du at leje en bil i Fort Lauderdale, kan du på under 40 minutter køre endnu længere sydpå til Miami.

Mange af lufthavnens internationale passagerer fortsætter direkte til Port Everglades, som er en af verdens travleste krydstogthavne og udgangspunkt for mange af krydstogterne i Caribien. Af samme grund bryster Fort Lauderdale sig da også af at være ‘Cruise Capital of the World’. Har du lang ventetid mellem din flyankomst til Fort Lauderdale Lufthavn og dit krydstogtskibs afgang, er det oplagt at leje en bil i lufthavnen og udnytte chancen for at udforske nogle af områdets mange attraktioner.

Fort Lauderdale har de senere år været en af de hurtigst voksende lufthavne, hvor de årlige vækstrater har skulle måles i to-cifret tal. Indtil videre benytter 36 millioner passagerer årligt Fort Lauderdale Lufthavn, heraf mange ferierejsende. Lufthavnen tilbyder et vidtforgrenet rutenetværk med direkte ruter til omkring 75 destinationer i USA og 60 udenlandske destinationer fordelt på 33 lande. Lufthavnen benyttes især af amerikanske lavprisflyselskaber, som betjener indenrigsruter. Men også internationale selskaber som Norwegian, British Airways og Emirates Airline har ruter hertil. I skrivende stund er der blandt andet direkte forbindelse til København, Stockholm og Oslo.

Terminaler og faciliteter

Lufthavnen, som har åbent døgnet rundt hele året, består af fire terminaler. Her finder du både før og efter Security talrige spisesteder og butikker samt alle de faciliteter, som du kan forventer af en moderne lufthavn såsom gratis wifi. Der er dog ingen hoteller på selve lufthavnsområdet. Da der er døgnåbent i lufthavnen, kan du dog i princippet godt slå dig ned for natten, hvis du ellers kan finde en tilstrækkelig komfortabel stol i venteområdet før security. Det er ikke altid nemt, og vær også opmærksom på, at der kun er begrænsede muligheder for at købe mad og drikke i lufthavnen om natten. Sidst, men ikke mindst, kan den kølige aircondition og støjende rengøringsfolk gøre det til en udfordring at finde ordentlig hvile her om natten. Har du brug for at overnatte tæt ved lufthavnen, kan det derfor anbefales i stedet at benytte et af de adskillige hoteller, der findes inden for kort rækkevidde af lufthavnen.

Er du af den ene eller anden grund nødsaget til at tilbringe noget af natten i Fort Lauderdale Lufthavn, forlyder det, at de mest fredelig områder at slå sig ned er i det nærliggende Rental Car Center. Blandt lufthavnens faciliteter hører således naturligvis et godt udvalg af biludlejningsfirmaer, der i Fort Lauderdale Lufthavn er samlet i dette billeje-center, som du finder tæt ved terminal 1.

Billige lejebiler i Fort Lauderdale Airport
En route til Fort Lauderdale, Orlando og Miami.

Billigste billeje i Fort Lauderdale lufthavn

Hvad enten du ønsker at kunne udforske strandene på Floridas kyster eller besøge byer og attraktioner inde i landet, bør du leje en bil. Det er nemt at finde den billigste billeje i Fort Lauderdale Lufthavn, hvis du benytter søgemaskinen her på Billeje.info. Det er under alle omstændigheder en god ide at bestille din billeje på forhånd, så du er sikker på, at din bil er klar ved ankomst. Med i prisen for din lejebil, når du bestiller her på Billeje.info er blandt andet lovpligtige forsikringer og lufthavnsafgifter. Derudover vil der normalt også være inkluderet fri kilometer, hvilket især i USA er et stort plus.

Som det generelt gælder for biludlejning i USA’s største lufthavne, kan du normalt vælge fra et bredt sortiment af køretøjer, når du bestiller billeje i Fort Lauderdale Lufthavn. Er prisen afgørende er det typisk biler fra Økonomi- eller Kompakt-klassen, der vil være mest interessant. Disse bilstørrelser, som typisk er en Toyota Yaris eller lignende, er ideelle, hvis du vil kunne komme nemt omkring inde i byen eller ikke behøver god plads til passagerer. Skal du afsted med hele familien, er det derimod nok mere oplagt at tjekke priser på en 7-sæders minivan. Selv hvis I ikke skal bruge alle sæder, er det rart at have ekstra god plads til bagage. Når du bestemmer dig for biltypen, er det også værd at have det store afstande i Florida med i overvejelserne. Ønsker du at bruge Fort Lauderdale som udgangspunkt for en bilferie rundt i flere dele af staten, er pengene for en lidt større, mere komfortabel lejebil som regel godt givet ud. Udnyt for eksempel det lave prisniveau på billeje til at booke en SUV, convertible eller anden form for lidt mere luksuriøs lejebil. Det er en særlig oplevelse at cruise ned langs kysten i en Ford Mustang Convertible og mærke den lune vind i håret!

Ved du allerede, hvilken type lejebil, du har brug for? Så kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion. Så kan du indsnævre søgeresultatet til kun at vise bestemte biltyper og hurtigere finde det bedste tilbud. Filteret kan du også bruge, hvis du for eksempel kun er interesseret at se lejebiler i Fort Lauderdale Lufthavn fra bestemte biludlejningsfirmaer.

Sådan finder du vej til din lejebil

Du finder omkring et dusin forskellige biludlejningsfirmaer i selve Fort Lauderdale Lufthavns biludlejningscenter, hvilket blandt andre inkluderer Alamo, Avis, Budget, Enterprise, National og Hertz. Ankommer dit fly til terminal 1, skal du blot følge skiltningen mod ‘Rental Car Center’ og gangbroen, der ligger tæt ved sikkerhedstjekket. I terminal 2, 3 og 4 fører skilte med ‘Rental Car Center’ dig til en gratis shuttlebus, der hurtigt kører dig det sidste stykke hen til billeje-centeret.

Dertil kommer et næsten tilsvarende antal firmaer, som tilbyder billig billeje i Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, men har deres kontor uden for lufthavnsområdet. Disse ‘off-site’ biludlejere afhenter deres kunder uden for hovedindgangen til ‘Rental Car Center’. Du skal blot følge skiltningen mod busstop 7.

Lej en bil og udforsk Fort Lauderdale på egen hånd

Byen Fort Lauderdale er et af de mest populære rejsemål i hele USA og tiltrækker mange turister, især om sommeren. Byen er især berømt for Fort Lauderdale Beach, også kaldet ”The Strip”, som løber langs med Las Olas Boulevard til Sunrise Boulevard. Engang stod hoteller skulder ved skulder ved stranden, men nu finder i højere grad luksuriøse villaer og ferieboliger i gaderne hernede, og området er blevet mere eksklusivt. De fleste hoteller finder du i centrum af Fort Lauderdale.

Har du lejet en bil, er Fort Lauderdale dog langt fra det eneste, du vil opleve på din ferie i Florida. Du har således alletiders udgangspunkt for at køre længere ned af kysten til Miami eller eventuelt helt ud til Key West. Kør også gerne ind i landet for at opleve den enestående natur i Everglades National Park eller eventuelt helt over til Fort Meyers på den modsatte kyst for at nyde de flotte strande ud til Den Mexicanske Golf.

Populære destinationer inden for rækkevidde

Florida er fire gange større end Danmark, så afstandene mellem byerne er ofte større end man umiddelbart forventer. Der er dog et godt netværk af motorveje (Interstates), så med en lejebil kan du alligevel nå omkring til det mest i løbet af ferien. Desuden kan du nyde godt af at priserne på billeje i Florida generelt er blandt de laveste i verden. De lave priser er en oplagt chance for at forsøde ferien med en ekstra komfortabel lejebil, som gør det til en større fornøjelse at tage lange stræk bag rattet.

Blandt de populære byer og attraktioner du kan nå fra Fort Lauderdal Lufthavn er:

  • Miami Beach: Med billeje kan du på under en time være i Floridas mest kendt badeby. Her venter farvestrålende art deco bygninger, eksklusiv shopping og smukke strande.
  • Everglades National Park: En af USA mest berømte nationalparker, som udover de frygtindgydende alligatorer rummer talrige andre eksotiske dyre- og plantearter.
  • Florida Keys: Lejer du en bil i Fort Lauderdale Lufthavn for at tage på en kør-selv-ferie i Florida, er det næsten et must at køre en tur ud ad Florida Keys, en perlerække af småøer som strækker sig mod vest ind i den Mexicanske Golf.
  • Fort Myers: Kører du stik vestpå til modsatte kyst, kommer du efter et par timers kørsel til Fort Meyers. Byen der kan beskrives som en mindre, mere tilbagelænet udgave af Miami, er bestemt et nærmere bekendtskab værd, ikke mindst på grund af de lækre strande.
  • Orlando: Især hvis du rejser med børn, er Orlando mod nord en attraktiv destination. Det er ganske vist en lang køretur, men med en overnatning eller to er det overkommeligt. Her kan I slå jer løs i nogle af USA’s mest berømte forlystelsesparker som Universal Studios og Disney World.

Nyttige links

Læs mere om selve Fort Lauderdale på byens officielle hjemmeside.
Find information om flyafgange osv. på lufthavnens egen hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Fort Lauderdale Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her