1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i John F. Kennedy Internationale Lufthavn

Kør over Brooklyn Bridge med din lejebil og oplev New York City. Bilen kan stå klar i JFK lufthavn, når du lander. Foto: AngMoKio

John F. Kennedy Internationale Lufthavn er den lufthavn i USA, der har modtager flest internationale passagerer og betjenes af en stribe verdens største flyselskaber med ruter til blandt andet Europa.

Gode faciliteter

Det er et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker i alle terminaler. Duty Free i Terminal 1, 2, 3, 4, 7, 8 og 9. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, medicinsk center, Kapel, baby værelse, hæveautomat og et posthus. Ramada Plaza Hotel ligger i lufthavnen og der er flere hoteller i nærheden og naturligvis mange flere hoteller i centrum af New York.

Oplev New York med billeje

Lufthavnen er beliggende i Jamaica, New York. Hovedvejen til og fra lufthavnen hedder Van Wyck Expressway. Når man ankommer til John F. Kennedy Internationale Lufthavn, så er der en hel vifte af transportmuligheder at vælge imellem. Man kan tage en lufthavnsbus, som kører direkte til flere af de store togstationer, f.eks. Jamaica Station eller Howard Beach Station. For en mere tidsbesparende og komfortabel rejse kan man dog med fordel leje en bil for at opleve New York City og resten af staten.

Man finder biludlejningskontorer ved The Federal Circle, som findes lige udenfor lufthavnsområdet. Man kan også arrangere afhentning af sin udlejningsbil direkte i JFK lufthavn. På denne måde kan man helt undgå den offentlige transport og få glæde af sin lejebil direkte ved rejsens begyndelse. Holiday Autos, Argus og Auto Europe tilbyder biludlejning i JFK lufthavn.

Skal du bestille en billig lejebil i JFK New York lufthavn, kan du her på Billeje.info bruge søgemaskinen fra CarTrawler. Med blot én enkelt søgning finder du her nemt det bedste tilbud på billeje blandt de mange biludlejere i lufthavnen.

Læs alt om New York City på byens officielle hjemmeside for besøgende og turister. Her kan de læse om byens mange seværdigheder og planlægge din tur.