Billeje i Australien

Ayer’s Rock er Australiens vartegn, og med en lejebil kan du nå ud og se det. Foto: Australien Links

Billeje i Australien er den ideelle løsning, hvis man ønsker at opleve mest muligt af dette enorme land. Lige fra Great Barrier Reef til Uluru, Ayer’s Rock og de mange naturskønne områder der findes i landet. Find den billigste løsning med Billeje.info’s søgemaskine.
Der er mange muligeder i Australien: Man kan lære om den originale befolkning, se operahuset og Harbour Bridge i Sydney, eller besøge de forskellige australske byer, med hver sin forskelligartede kultur og de mange kulinariske oplevelser.

Billig billeje i Australien

Den bedste måde at se Australien på er via en bilferie.
Da landet er så stort og har noget for enhver smag er det oplagt at leje en bil og køre landet tyndt. På den måde kan du opleve byen og naturen som du nu har lyst.
Du kan leje en bil via Billeje.info som er specialister inden for billig billeje, hvorefter bilen står klar, når du ankommer til Australien. Du kan derfra selv vælge om du vil have base i en af Australiens byer og udforske attraktionerne derfra eller køre fra by til by og aflevere din lejebil i en anden by eller lufthavn.

Besøg Sydney med lejebil

Når du er ankommet til Australien og har afhentet din lejebil, kan du starte din rejse med det samme, men du skal være forberedt på de store afstande. I Australien er en lejebil den nemmeste måde at besøge nogle af de mere fjerntliggende, landlige områder og kystveje, men vær opmærksom på, at nogle biludlejningsfirmaer ikke tillader kørsel på ikke-asfalterede veje, ej heller hvis vejen officielt er en bivej. Husk at holde øje med dit brændstofniveau, og husk at holde en pause, når du kører en længere distance. Det tager cirka 10 timer at køre i bil fra Melbourne til Sydney.

Byer og seværdigheder

Billeje.info tilbyder udlejning af biler i mange byer i Australien. Man kan for eksempel hente sin bil i Sydney, Melbourne, Perth, Cairns, Canberra, Darwin, Adelaide og Brisbane. Derudover tilbyder Billeje.info online booking, således at leje af bil er utroligt let og kan klares, inden man er ankommet til Australien.
Australiens byer har utroligt meget at byde på. Sydney er for eksempel en utrolig populær destination og har mange seværdigheder såsom Sydney Harbour Bridge, Operaen, museer/gallerier, fantastiske butikker til enhver smag og et fabelagtigt natteliv.
Vil man gerne opleve Sydney uden for centrum vil det være oplagt at tage sin lejede bil og køre en tur ud til Bondi Beach, Manly Beach, The Blue Mountains og Hunter Valley som er kendt for sine vinmarker.
Bor du til gengæld i Brisbane, kan man med fordel bruge sin lejede bil til at køre en tur til The Gold Coast, som er kendt for sine strande og forlystelsesparker. Er Melbourne din base, vil din lejede bil kunne tage dig på opdagelse til Phillip Island eller en lille “roadtrip” langs den utroligt smukke kystvej.

Det smukke landskab i Australien

Vil man gerne væk fra storbyen og opleve det rigtige Australien, er det en god ide at tage mod den nordlige del af Australien. Man kan for eksempel leje en bil i Darwin eller Alice Springs og udforske det utroligt smukke, røde landskab, som kun kan ses på denne del af kloden. Man kan køre mange forskellige ruter i sin lejede bil, herimellem Red Centre Way som begynder ved Alice Springs og tager en igennem et spektakulært sceneri via West MacDonnell Ranges, Glen Helen, Kings Canyon, Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta og Rainbow Valley.

Gode råd når du kører bil i Australien

Der er nogle få ting man skal tænke på når man kører rundt i en lejet bil i Australien. For at man kan få lov til at køre en lejet bil rundt i Australien, skal man have et gyldigt kørekort og altid have sit kørekort på sig.
I Australien kører man i venstre side, ligesom i England og det er lovpligtigt at køre med sele – ligesom det er i Danmark. Det er en selvfølge, at man skal overholde fartbegrænsningen, men der er forskellige fartgrænser i de forskellige stater og det er derfor en god ide at tjekke, hvad fartgrænsen er i den stat man skal igennem, inden man tager afsted på sin bilferie.

Information om Australien

Australien er et stort land med et areal på 7.686.850 km2. Australien er omringet af det Indiske Ocean, Stillehavet og Sydhavet. Australien har en kystlinje på omkring 25.000 km som gør det ideelt at tage en bilrejse netop langs kystlinjen.

Det meste af Australien består af ørken og savanne og det er derfor verdens fladeste og mest tørre kontinent i verden. Det er kun de sydøstlige og sydvestlige hjørner af Australien der har et tempereret klima. Den nordlige del af Australien er dækket af regnskove, skove, græsmarker og ørken, der har et tropisk klima. Den mest kendte klippeformation Uluru (bedre kendt som Ayers Rock) findes i Northern Territory og er omringet af det kendte røde sand som har sin farve fra rusten malm og metal som findes i sandet.

Planlægger du en bilrejse gennem Australien, kan du leje en bil via Billeje.info. Landet er som du sikkert nu allerede ved oplagt til en bilferie, også sammen med hele familien. Indtast dine ønsker i søgemaskinen og sammenlign priser fra alle biludlejningsfirmaer i Australien. Inden du bestiller din bil, så husk at læse gode råd og selve lejebetingelserne da de ofte er lidt anderledes end dem vi kender i Europa. Du finder lejebetingelserne i step 2 i søgemaskinen.

Du kan læse rigtigt meget mere om Australien på den officielle hjemmeside for turisme i landet.

Bestil din lejebil på forhånd

Den bedste måde at arrangere biludlejning i Australien er ved at forudbestille en lejebil. Brug vores søgemaskine her på siden for at opnå den bedste pris til dine behov. Det kan anbefales at arrangere afhentning af lejebilen i lufthavnen, så man nemt kan køre direkte til sit hotel. Når din billeje er arrangeret, kan du slappe af, vel vidende at du kan nyde friheden og komforten ved en lejebil, og udforske landet når du ankommer til Australien.

Operahuset i Sydney. Kilde: Hai Linh Truong

Går næste rejse til Australien, er det en god idé at booke leje af bil til jeres ferie i det australske. Med billeje i Australien kommer I nemmest rundt og oplever det område, I er rejst til.

Udlejning af bil i Australien

Australien har masser af oplevelser at byde på, som man nemmest når, når man har adgang til en lejebil. Lige fra det berømte operahus i Sydney ved havnen til den utrolige og særlige australske natur, som man finder uden for byområderne.

Lej en bil i Australien

Mange tager til Australien for at få et glimt af den australske kultur. Aboriginerne er dog sjældne at se, men I kan dog udforske den australske kultur og historie gennem tiderne på Australian Museum i Sydney. Lejer I en bil, kan I også tage ud til en af Australiens mange nationalparker, der ligger rundt omkring i landet, og hvor der kan være chance for at se en af Australiens nationalsymboler, nemlig kænguruen eller koalaen.

Det er en god idé at booke biludlejning i Australien, uanset hvor i landet, I vælger at tage hen på jeres ferie, og I kan spare mange penge, hvis i lejer bilen i god tid, før I tager af sted.