Billeje i Launceston

Launceston er et perfekt udgangspunkt for en ferie med billeje på Tasmanien.

Launceston er et perfekt udgangspunkt for en ferie med billeje på Tasmanien. Foto: Andrew Harvey, CC BY 2.0.

Launceston er Tasmaniens næststørste by og en af Australiens ældste. For dig som rejser hertil for at at udforske det nordlige Tasmaniens mange attraktioner, er Launceston et perfekt udgangspunkt for en ferie med billeje.

Oplev Launceston med billeje

Selvom om Launceston kun har omkring 106.000 indbyggere, når forstæderne tælles med, har byen flere faciliteter og kulturelle tilbud end de fleste byer i Australien af tilsvarende størrelse. Her er for eksempel et stadion, hvor du kan se det lokale rugbyhold, Tassie Hawks, spille samt adskillige museer, gallerier og koncertsale. Dertil kommer talrige parker og andre grønne områder, der sammen med den smukke beliggenhed ved indgangen til Tamardalen giver Launceston et åbent og lyst udtryk.

Den centrale bymidte er ikke større end, at du kan udforske den til fods. Har du en lejebil, er du desuden kun få minutters kørsel fra adskillige kønne naturområder som for eksempel Cataract Gorge Reserve, der er ideelt til en fredelig gåtur med familien eller en løbetur, hvis du vil brænde lidt energi af. Mange af de lokale tager blot hertil for at bruge en sommerdag på at grille, bade i poolen og slappe af. Er det naturoplevelser, du søger, kan det også anbefales at køre en tur nordpå fra Launceston til Narawntapu National Park , der kendt for sit rige dyreliv.

Prioriterer du de kulinariske oplevelser højt i ferien, kan du med en lejebil til rådighed også bruge Launceston som udgangpunkt for en tur på en af Australiens mest anerkendte vin- og gourmet-ruter, hvor du kan fordybe dig i nogle af de bedste delikatesser regionen har at byde på med alt lige whisky-destillerier og vingårde til besøg på gårde med produktion af oste, honning, chokolade og frugter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej din bil i Launceston Lufthavn

Launceston Lufthavn, som ligger blot 15 kilometer sydøst for byen, har forbindelser til blandt andet Brisbane, Melbourne og Sydney. Ankommer du til Launceston Airport (lufthavnskode: LST), er det mest praktiske at afhente din lejebil allerede her. Lufthavnen betjenes af godt en håndfuld af de større biludlejningsfirmaer, heriblandt Avis, Budget, Hertz og Europcar. Dem finder du i ankomstområdet lige ved bagageudleveringen.

Trods det gode udvalg af lejebiler i Launceston Lufthavn, er det altid en god at have en reservation. Lufthavnen modtager mange ferierejsende, så i nogle perioder kan der være rift om de mest populære og billigste biler. Booker du din billeje hjemmefra, risikerer du ikke, at der går rod i dine rejseplaner eller at udgiften til transport bliver dyrere end forventet.

Du kan finde mere information om lufthavnen på dens officielle hjemmeside.

Uanset om du vælger at reservere en lejebil i Launceston med afhentning i lufthavnen eller eventuelt først inde i byen, hvor der også findes talrige biludlejere, kan du bruge søgemaskinen her på siden til at lave din bestilling. Fordelen ved at bruge søgemaskine, som du finder øverst her på siden, er, at du nemt i ro og mag kan sammenligne forskellige udlejeres bedste priser. Du skal bare én gang oplyse hvor og hvornår, du har brug for en lejebil. Så får du en oversigt over de aktuelt bedste priser fra både store og små udlejere.

Find den billigste lejebil i Launceston Find Billeje her --> Sammenlign priser her