Billeje i Gardermoen Lufthavn

Oslo Lufthavn (OSL) bliver også kaldt Gardermoen Lufthavn, da den ligger i området Gardermoen. Selve lufthavnen ligger omkring 50 kilometer nord for selve byen Oslo. Da der er en lang afstand imellem Oslo Lufthavn/Gardermoen og byen Oslo, så er transporten en meget vigtig del af planlægningen af rejsen.

Gardermoen er Skandinaviens næststørste lufthavn. Foto: Andreas Haldorsen, CC BY-SA 4.0

Heldigvis er der gode muligheder for billeje i Oslo Lufthavn/Gardermoen; også selvom der er over 28 millioner passagerer årligt, så er der altid plads til, at man kan bestille billeje i Gardermoen Lufthavn i Oslo. Lufthavnen er også blevet tænkt igennem af politikere, da man har udvidet motorvejen mellem Gardermoen Lufthavn og Oslo. Derfor skal man ikke igennem snoede veje i det norske landskab for at komme til Norges hovedstad Oslo.

Lufthavnen er af nyere dato og blev færdigbygget i 1998, da den erstattede den gamle Oslo Lufthavn, der hed Fornebu lufthavn. Desuden gennemgik lufthavnen for få år siden en større udvidelse af blandt andet ankomst- og afgangshallen. Derfor vil du også opleve en moderne og tidssvarende lufthavn, når du lander i lufthavnen.

Seværdigheder og attraktioner i Oslo

Oslo er en meget smuk nordisk by, og som vores søsternation er det heldigvis også let at forstå sproget norsk. Det er derfor endnu lettere at komme på eventyr i Oslo, da man kan læse skiltene, forstå ekspedienten og ikke mindst snakke med de lokale nordmænd, der bor i Oslo.

I indre Oslo er der over 600.000 indbyggere, dog er indbyggertallet op mod 1,4 millioner, hvis man tæller forstæderne med. Det er derfor en storby, der næsten kan måle sig med København.

Hvis man kender til den danske historie, så kender man også til en stor periode af den norske historie. Norge har nemlig været under dansk herredømme i mange år, og derfor kan man godt finde meget dansk historie i Oslo, såfremt man er interesseret i det. De mange danske efterladenheder i Oslo ligger lidt spredt, og det vil derfor være fordelagtigt at benytte sig af billig billeje i Gardermoen Lufthavn.

Er man interesseret i at se noget af Norges egen kultur, så kan man dykke mange århundreder tilbage, når man er i Oslo. Der er nemlig rigtig mange ting, man kan se i Oslo, blandt andet Slottet som er dér, hvor kongefamilien i Norge hører til. Dertil kommer de mange moderne og nye bygninger, der springer frem i Oslo, hvilket afspejler rigdommen som Norge har fundet. Det er nemlig også en kultur-ting, at man i Norge har masser af olie. Det kan nemlig være en god samtalestarter blandt nordmænd, da vi danskere altid har en tendens til at ”drille” nordmændene med dette.

Skal man bestille billeje i Oslo Lufthavn/Gardermoen, så er det en god ide at huske på hvilken årstid, man er i. Kommer man i vinterperioden, så er der intet bedre end at leje en stor SUV med dæk, der kan klare den norske vinter. Du kan dog også bestille billeje i Oslo Lufthavn/Gardermoen, på hvilket som helst andet tidspunkt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Oslo lufthavn – Gardermoen lufthavn

Som nævnt er der ca. 50 kilometer fra Oslo lufthavn/Gardermoen lufthavn til Oslo centrum. Det er en del kilometer, der skal rejses, og man vil helst gerne være fri for transporttid, når man allerede har siddet i et fly i nogle timer. Derfor kan man bestille billeje i Oslo Lufthavn/Gardermoen og mindske transporttiden på hele sin ferie. Det er nemlig langt nemmere at køre fra sted til sted i stedet for at finde ud af, hvornår den offentlige transport kører.

Husk på, at den danske trafik minder meget om den norske, så der er ikke de store ting, man skal tage forbehold til, hvis man beslutter sig for at bestille billig billeje i Oslo Lufthavn i Gardermoen.

Hvis ikke man ønsker at bestille billeje i Oslo Lufthavn/Gardermoen, så kan man benytte noget der hedder flytoget, som kører hver 10. minut. Det tager ca. 20-25 minutter at rejse fra lufthavnen og til Oslo by, hvis man altså benytter sig af højhastighedstoget ved navn flytoget.

Billig billeje i Oslo lufthavn – Gardermoen lufthavn

Det har aldrig været lettere at leje en bil i Oslo Lufthavn i Gardermoen. Du kan benytte dig af billeje i lufthavnen ved at leje en bil via vores hjemmeside. Du får altid de bedste priser på biludlejning i Oslo Lufthavn i Gardermoen.

Start med at strege en af huskepunkterne over på huskelisten og bestil billig billeje i Oslo Lufthavn i Gardermoen nu. Så er der én ting mindre at tænke over, når rejsen går til Oslo.

Besøg Oslo Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Gardermoen Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her