Billeje i Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL)

Oslo Lufthavn (OSL) bliver også kaldt Gardermoen Lufthavn, da den ligger i området Gardermoen. Selve lufthavnen ligger omkring 50 kilometer nord for selve byen Oslo og hos Billeje.info sammenligner vi priser og finder billig biludlejning fra alle biludlejningsfirmaer i lufthavnen.

Da der er en lang afstand imellem Oslos lufthavn i Gardermoen og selve byen Oslo, så er transporten en meget vigtig del af planlægningen af rejsen. Heldigvis er der gode muligheder for billeje i Oslo Lufthavn/Gardermoen; også selvom der er over 28 millioner passagerer årligt, så er der altid plads til, at man kan bestille billeje i Gardermoen Lufthavn i Oslo. Lufthavnen er også blevet tænkt igennem af politikere, da man har udvidet motorvejen mellem Gardermoen Lufthavn og Oslo. Derfor skal man ikke igennem snoede veje i det norske landskab for at komme til Norges hovedstad Oslo.

Gardermoen er Skandinaviens næststørste lufthavn. Foto: Andreas Haldorsen, CC BY-SA 4.0

Oslo Gardermoen Lufthavn er af nyere dato og blev færdigbygget i 1998, da den erstattede den gamle Oslo Lufthavn, der hed Fornebu lufthavn. Desuden gennemgik lufthavnen for få år siden en større udvidelse af blandt andet ankomst- og afgangshallen. Derfor vil du også opleve en moderne og tidssvarende lufthavn, når du lander i lufthavnen.

Seværdigheder og attraktioner i Oslo

Oslo er en meget smuk nordisk by, og som vores søsternation er det heldigvis også let at forstå sproget norsk. Det er derfor endnu lettere at komme på eventyr i Oslo, da man kan læse skiltene, forstå ekspedienten og ikke mindst snakke med de lokale nordmænd, der bor i Oslo.

I indre Oslo er der over 600.000 indbyggere, dog er indbyggertallet op mod 1,4 millioner, hvis man tæller forstæderne med. Det er derfor en storby, der næsten kan måle sig med København.

Hvis man kender til den danske historie, så kender man også til en stor periode af den norske historie. Norge har nemlig været under dansk herredømme i mange år, og derfor kan man godt finde meget dansk historie i Oslo, såfremt man er interesseret i det. De mange danske efterladenheder i Oslo ligger lidt spredt, og det vil derfor være fordelagtigt at benytte sig af billig biludlejning i Gardermoen Lufthavn.

Er man interesseret i at se noget af Norges egen kultur, så kan man dykke mange århundreder tilbage, når man er i Oslo. Der er nemlig rigtig mange ting, man kan se i Oslo, blandt andet Slottet som er dér, hvor kongefamilien i Norge hører til. Dertil kommer de mange moderne og nye bygninger, der springer frem i Oslo, hvilket afspejler rigdommen som Norge har fundet. Det er nemlig også en kultur-ting, at man i Norge har masser af olie. Det kan nemlig være en god samtalestarter blandt nordmænd, da vi danskere altid har en tendens til at ”drille” nordmændene med dette.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Vær opmærksom på årstiden

Skal man bestille en lejebil i Oslo Lufthavn i Gardermoen, så er det en god ide at huske på hvilken årstid, man er i. Kommer man i vinterperioden, så er der intet bedre end at leje en stor SUV med dæk, der kan klare den norske vinter. Er du i tvivl om behov i forhold til fx. vinterdæk, pig-dæk, snekæder osv., er personalet i udleveringsskranken gode til at give gode tips og informere om reglerne. Skal du fx. køre til nordlige destinationer eller skiområder om vinteren i en udlejningsbil, kan der være krav om at medbringe snekæder, og benytte dem på specifikke strækninger.

Transportmuligheder fra Oslo lufthavn – Gardermoen

Som nævnt er der ca. 50 kilometer fra Oslo Gardermoen lufthavn til Oslo centrum. Det er en del kilometer, der skal rejses, og man vil helst gerne være fri for transporttid, når man allerede har siddet i et fly i nogle timer. Derfor kan man bestille billeje i Oslo Lufthavn/Gardermoen og mindske transporttiden på hele sin ferie. Det er nemlig langt nemmere at køre fra sted til sted i stedet for at finde ud af, hvornår den offentlige transport kører.

Husk på, at den danske trafik minder meget om den norske, så der er ikke de store ting, man skal tage forbehold til, hvis man beslutter sig for at leje bil i Oslo Gardermoen lufthavn biludlejning.

Hvis ikke man ønsker at bestille billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn, så kan man benytte offentlig transport og tage Flytoget, som kører hver 10. minut. Det tager ca. 20-25 minutter at rejse fra lufthavnen og til Oslo by, hvis man altså benytter sig af højhastighedstoget ved navn Flytoget.

Sammenlign priser på billeje i Gardermoen Lufthavn Oslo Airport

Det har aldrig været lettere at leje en bil i Oslo Gardermoen Lufthavn. Du kan benytte dig af billeje i lufthavnen ved at leje en bil via vores hjemmeside. Du får altid de bedste priser på biludlejning i Oslo Lufthavn i Gardermoen. Generelt finder du overkommelige priser i Oslo Gardermoen, uanset hvilket biludlejningsfirma du vælger, men hos os kan du se alle priser på tværs af selskaber, så du kan vælge de bedste tilbud.

Start med at strege en af huskepunkterne over på huskelisten og bestil din lejebil i Oslos Internationale Lufthavn i Gardermoen nu. Så er der én ting mindre at tænke over, når rejsen går til Oslo. Husk at de fleste af de mest populære biludlejningsfirmaer tilbyder gratis afbestilling ned til 48 timer før afhentning. Tjek betingelserne i forbindelse med booking af bilen.

Besøg lufthavnens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Oslo Lufthavn Gardermoen Find Billeje her --> Sammenlign priser her